tiistai 6. tammikuuta 2015

Sormet sanoo soosoosoo, kengän kannat kookookoo

Käytiin Itiksessä syömässä shoppailun lomassa, Picnicin toastit ovat huonontuneet ajan myötä :/

Nyt kun mulla ja Kaislalla on molemmilla mekot hankittuna Wanhojen tansseihin, lähdettiin eilen metsästämään tanssikenkiä. Kun Itiksen ja keskustan kenkäkaupat oli koluttu läpi, saatoimme todeta, että juhlakenkäsesonki ei ole tällä hetkellä todellakaan kukassaan. Jopa luottokauppamme hyllyt olivat täynnä talvi- ja kävelykenkiä, ja parit hassut korkokenkäset olivat saaneet väistyä pieneen syrjäiseen nurkkaansa. Jopa nettikauppojen valikoima oli suorastaan säälittävää.

Lopulta ainoa kauppa, josta löytyi edes mitään sovitettavaa, oli Kenkämarski. Sieltä löysin nämä ihanaiset:Nämä olivat aika söpöt. Ne pysyivät jalassa ja olivat tukevat, jotka olivat tärkeimmät ehtoni tanssikenkille, totta kai. Hintakaan ei ollut huono. Kenkien väri (joka oli todellisuudessa vaaleanvihreä, näyttivät kuvat miltä tahansa) ei kuitenkaan sopisi mun mekon kanssa ollenkaan. Lisäksi kengissä saattaa olla vähän liikaa korkoa mun makuun.


(Tässä vaiheessa, ensimmäisen kuvan jälkeen siis, kamerasta loppui akku, pahoitteluni!) Näihin mä rakastuin heti, siis miten söpöt voi kengät olla?! Kuitenkin tuntuvat todella heikolta jalassa, mun oli vaikea kävellä niiden kanssa, tanssiaskeleita en edes uskaltanut kokeilla. Nämä hylkäsin siis heti, mutta on ne vaan niin ihanan näköiset...:)

Mä en kuitenkaan tiedä yhtään, mitä haen. Kiilakorko olisi hyvä tukevuudensa vuoksi. Väriksi sopisi varmaankin beigen, kullan, ruskean sävyt, kuitenkin aika vaaleat, että sopivat mekon kanssa. Mun mekkoa voi siis ihailla tässä ja tässä postauksessa!Mistä te olette löytäneet kenkiä vanhoihin? Osaatteko yhtään auttaa mua tässä?!!!

4 kommenttia:

 1. Clarks on kenkämerkkinä ainkin tunnettu mukavuuudestaan, ite tanssin tän merkin kengillä (korko n. 6cm) eikä muuten tuntunu missään! Itiksessä muuten taitaa olla niilläkin liike? Kannattaa tosin käydä esim keskustan kaupoista kattomassa, niillä on yleensä isompi varasto.
  t. Viikin Abi

  VastaaPoista
 2. koska lloput linkkaa blogisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun ehdin niitä tekemään! Nyt on ollut kiireitä enkä ole ehtinyt blogata muutenkaan, kaikki tulee sitten aikanaan :)

   Poista