keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Elämän pieniä iloja


Tämä on ehkä vähän tylsää mun viime viikkoisen parasta just nyt -postauksen jälkeen, mutta mulla on ollut aivan mahtava alkuviikko! Pääsiäisleiri ensinnäkin oli ihan mahtavaa, pääsiäisyön palveluksessa jaksettiin nauraa, eikä 22 tunnin yhteen putkeen valvominen ollut edes vaikeaa, vaikka mä aikamoinen unikeko olenkin. Leirillä oli ihanaa porukkaa ja olenkin näiden kahden peräkkäisen Lälly-viikonlopun aikana saanutkin pari ihan hyvääkin kaveria (jos nyt unohdetaan se fakta, että kyseessä on ysiysejä...).


Eilisessä psykologian kokeessa oli kerrankin sellainen tunne, että osasin asiani. Kokeen jälkeen lähdin nauttimaan omasta seurastani Picniciin feta-savulohi-uuniperunan kanssa, ja aloitin Divergentin alusta. Halusin ehtiä lukemaan sen ennen kuin menen katsomaan sen leffaan, ja ensi-iltahan on jo perjantaina! En vaan enää millään muistanut, mihin olin aiemmin jäänyt, tai edes että mitä siihen mennessä oli ehtinyt tapahtua, joten helpointa oli vain aloittaa koko kirja alusta. Kuorotreeneissä mulle nakitettiin tyttishistoriani ensimmäinen soolo (yhden tahdin mittainen ja kolmen muun tytön kanssa mutta silti!) ja niiden jälkeen käytiin Alen kanssa Verkkokaupassakin pyörähtämässä (josta puhunkin lisää myöhemmin). Illalla tosin onnistuin sheivaamaan nilkastani palan ihoa irti, sattuu semisti vieläkin ja ajatus piinaa mua koko ajan, mua ällöttää helposti kaikki niin ei oo hirveen mukavaa mietittävää...


Tänään heräsin hyvissä ajoin, ja mulla oli ihanan rento aamu. Ehdin pukea rauhassa päälle ja jopa meikata. Myöhästyin metrosta, mutta sekään ei riittänyt pilaamaan mun hyvää fiilistä, eipä ainakaan tarvinnut juosta! Vaikka tänään tuulikin ihan hulluna, bussiin juokseminenkaan ei vastatuuleen meinannut onnistua, niin muutoin sää oli mitä mahtavin. Aurinko paistoi ja oli, tuulta lukuunottamatta, ihanan lämmintä. Huomenna pitääkin ottaa aurinkolasit mukaan! Tänään mulla oli muuten työhaastattelu, hehe. Osasin suunnistaa sinne ihan itse, oli melkein puoli tuntia etukäteen paikalla, ja henkisesti olin valmistautunut superhyvin! Itse haastattelu meni ainakin mun mielestä todella hyvin, ja uskon mulla olevan hyvät todennäköisyydet (fifty-fifty taisi oikea todennäköisyys olla, mutta ei se nyt niin tarkkaa). Illalla vielä kestittiin kummeja, ja voi vitsi, kun heitä olikin jo ehtinyt tulla ikävä!

#ootd

Jotenkin nyt on taas sellainen fiilis, että kaikki olisi melkeinpä hyvin. Kesä lähestyy, kesätyöt näyttäisivät loksahtavan paikoilleen (sormet ristissä tämä kuu odotellaan). Uusi jakso alkoi, joka aina merkitsee mulle jonkun näköistä "uuden alun" tunnetta. Ei väsytä enää niin paljoa, kun ulkona on valoisaa (paitsi nyt), olen taas pääsemässä mukaan lukutoukkailuun, mulla on ihania rakkaita ympärillä ja siisti koti. Mulla on uudet superpehmeät tyynyt, "uusi" (eli eri mutta vanha) pehmoinen peitto, ja ihanat värikkäät Muumi-lakanat. Nilkkaan sattuu, mutta onneksi on sideharsoa JA laastareita! Mulla on kuulokkeet, mulla on kännykässä musiikkia, ja voi miten hyvää musiikkia onkaan! Nightwishin uusi levy on aivan mahtava, suosittelen lämpimästi kokeilemaan (lemppareikseni on ainakin tähän mennessä muodostunut Edema Ruh ja Endless Forms Most Beautiful, jälkimmäisessä aivan mahtava kertsi. Alpenglow on selkeää sinkkumatskua, ehkä Élanin seuraaja, ehkäpä)! Näkijä on hyvä sarja, Salkkareissa en ole enää jäljessä. En enää keksi, mitä mun piti sanoa, jotain ihanaa. Ai niin, blogin ulkoasua taas pikkaisen hienosäädin, onko teidän silmissä näkynyt parannusta? Bannerille pitäisi vielä keksiä jotain, kunhan vain saisi kameran jostakin. Ja se vielä, että voi kun mun hiukset ovat niin sileät juuri nyt! Ei se liity yhtään mihinkään tai mitään, sanoinpahan vaan. Elämän pieniä iloja.

Hyvää yötä ja kauniita unia teille jokaiselle ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti