lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kivaa on melkein kaikki

Mulla on ollut aika awesome viikko. Ei, mitään erityistä ei ole tapahtunut, ehkä enemmänkin niin päin, että niitä tavanomaisia ikäviä asioita on puuttunut. Jotenkin tämä viikko on ollut ihanan stressitön omalla tavallaan, vaikka onhan sitä pari kertaa tullut juostua metroon tai hikihatussa iltamyöhään etsitty englannin kirjaa, joka loppujen lopuksi löytyi juuri sieltä, mistä olin ensimmäisenä katsonut. Se nyt oli vain poikkeuksellisen lahjakas hautautuja. Huomaan, että näitä mun hyvän mielen postauksia on tullut viime aikoina aika paljon, mutta henkilökohtaisesti mä ainakin olen sitä mieltä, että näitä on paljon mukavampi kirjoittaa sekä lukea kuin niitä iänikuisia valitusvirsiä, eikö?



Ja nyt pitää sanoa, etten yhtään tiedä, mistä tämä kaikki lähti. Tiistaina oli ihana huomata ankarasti pohtiessani, mikä tunti seuraavaksi onkaan, että mulla ei ole seuraavaa tuntia, vaan pääsen viidennessä jaksossa joka ikinen tiistai ja melkein joka ikinen torstai 14:35. Tässä ihanassa vapauden ja samanaikaisessa panostuksen tunteessa suuntasin suoraan kotiin, ja lähes koko loppuillan tein matikan läksyjä. Kolmet matikanläksyt kertasysäyksellä. 19 tehtävää. Ja voin täysin sydämin sanoa, että kyllä, oli kivaa! 



Keskiviikkona sain nuotit vihdoinkin yhteen aivan ihanaan kappaleeseen, jonka näillä näkymin soitan kahden viikon päästä pianomatineassa. Viime sunnuntain kuorokeikka meni aivan mahtavasti, varmaan oikeasti paras keikka ikinä. Ja mikä tärkeintä, me todellakin voitettiin Vaskivuoren tyttökuoro kuoro"battlessa" ;) Ostin keikkaa varten H&M:stä ihan perus mustan alustopin, koska mun mekko sellaista ehdottomasti vaati, ja on aivan käsittämätöntä, miten ihana se on! Siis yksi aivan tavallinen yksinkertainen toppi. Mutta mulla on siinä jotenkin tosi hyvä ja itsevarma olo, ehkä jollain tasolla jopa sporttinen, vaikka en tiedä, mistä sekin oikein tulee. Mun kaikki topit ovat ajan kanssa löystyneet ihan kamalasti, mutta tämä uusi toppi on ihanan kireä, ei tarvitse varoa valumista tai heruttamista. Toki tiukemmassa koossa on se huono puoli, että se saattaa välillä vähän meinata nousta, mutta ei se mua haittaa!



Torstaiaamuna en ollut jaksanut harjata hiuksiani ennen lähtöä, ja metrossa laitoin takkuiset hiukseni nopealle Pikky Myy -nutturalle, sillä kun saa ex-otsiksenkin helposti kerralla pois tieltä. Kaisaniemen (se on mulle ikuisesti Kaisaniemi) metroaseman liukuportaissa eräs noin kymmenenvuotias tyttö katsoi mua ja mun tukkaa. Yhtäkkiä hänen kasvonsa levisi leveään korvasta korvaan -hymyyn, aivan kuin olisi valaistunut tai vastaavaa. Tyttö taisi huomata, kun katsoin häntä, ja lähti kiipeämään portaita ylöspäin. Vielä pari kertaa kääntyi vilkaisemaan nopeasti mua ja juoksi pois. Uskomatonta, miten yksi hassu nuttura voi ilahduttaa toisen aamua noi paljon, ja miten hyvä fiilis mullekin tuli siitä! :) Myöhemmin oli vielä mut yllättänyt ja ihanan rento laulutunti, "vähän" sähläystä ennen laulumatineaa ja jollakin tasolla jopa mukava teoriatunti, duuripentatoniset melodiat ovat yllättävän helppoja.

Tänä aamuna heräsin ihan tavalliseen aikaan, eli todella myöhään. Pääsin kuitenkin lähtemään kotoa tavallista aikaisemmin, jopa aikaisemmin kuin olisi edes tarve! Outo tunne, kun kerrankin ei tarvinnut oikeasti yhtään juosta metroon. Kivaa oli myös meidän koulun kakkosten Sibeliuksen tyttäret -produktio, tanssijoiden ja muusikoiden yhteinen siis. Oli muuten aivan mahtava, ekaa kertaa olen katsomassa jotain tällaista koulun produktiota kouluajan ulkopuolella, ja ehdottomasti kannatti!


Kivaa on kans tää sää. Ja ilmaiset Tropicanat, joita jaettiin Narinkkatorilla. Kivaa ei ollut se, että keskiviikkona unohdin kaulahuivini Kampin Arnold'siin, ja kun tänään menin hakemaan sitä, oli se viety jo löytötavarapisteelle ja sen sieltä saaminen maksoi euron, törkeää rahastusta mun mielestä. 

Kivaa on myös olla taas Lällyssä (hehe), vaikka vähän ärsyttääkin olla ihan yksin omassa huoneessa vieraiden ihmisten kanssa samassa solussa. Vaikka on tää aika kivaakin olla ihan omassa huoneessa, saa rauhassa ainakin kuunnella Nightwishia ilman kuulokkeita postausta kirjoitellessani :D (ja lällyruoka aaaaaaah <3)


Ja kivaa oli myös tämä, koska olihan sitä nyt pakko kokeilla. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa, hyvää yötä ja ihanaa kevätviikonloppua teille kaikille! <3






3 kommenttia:

  1. :D AWESOME SANNA!
    mä oonki vissiin "girl next door" joka on myös hassua sillä sehän mä oonkin ihan kirjaimellisesti!

    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Judith

    Vaik mun nimi on kyl ilman H:ta ;) mut melkein sama ainakin ( Judit -haulla ei löytyny mitään )

    t. Judit ilman H:ta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta tarpeeksi lähellä :D ja älä, huoli, sä voit olla awesome girl nexr door ;) t. Sanna ilman H:ta :'D

      Poista
  2. ihanan piristävä postaus!! keep being your awesome self sanna :)

    VastaaPoista