lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pugs 'n' buds 'n' purple

Ensiksi pitää aloittaa sanomalla WAU! Jotenkin osasin ennakoida, että eilinen aihe saisi aikaan mielenkiintoa ja palautetta, mutta en mä silti osannut odottaa sitä, että yön yli tuota postausta olisi luettu jo yli yhdeksänsataa kertaa! Kiitos mahtavista kommenteistanne, kiitos kaikille jotka uskaltauduitte postauksen lukemaan, ootte parhaita.

Eilen me käväistiin Ronjan kanssa kiertelemässä keskustassa. Ronja osti uuden puhelimen, syötiin vähän kinkkiä ja juotiin kaakaota. Samalla nakitin Ronjan ottamaan mulle kuvat mun blogihistorian ensimmäiseen (tai ehkä toiseen) asupostaukseen! Näitä te olette toivoneet, näitä on joka blogissa ja välillä itsekin on ihan mahtavaa päästä tänne esittelemään lempparivaatteitani.


T-paita: H&M (Tukholmasta) /
Neule: Prisma (äidin) /
Housut: Berska (Berliini) /
Kengät: Converse (laivalta) /
Takki: Stockmann /
Huivi: Stockmann /
Aurinkolasit Thaimaasta

Maailman söpöimmän koirapaidan ostin tosiaan meidän tammikuiselta Tukholman-reissulta, ja tarvitseeko edes erikseen mainita, että ehdottomasti yksi mun tämän hetken lempivaatteista. Laventelinsiniset Converset (jotka mun piti esitellä yhden postaussarjan ensimmäisessä osassa jota ei koskaan tullut koska ei kameraa aaaargh ehkä sitten ensi vuonna) tarttui mukaan samalta reissulta, laivan tax freestä 28 eurolla! Vaikka tennareista itsessään kova hinta, ei Converseista (ja vielä maailman ihanimman värisistä) paljon mitään. Ainoa huono puoli niissä on, että vaikka laivalla ne jalassa kävellessäni ne olivat aivan täydellisen kokoiset, kuin juuri mulle valettu, on ne pikkuhiljaa alkaneet tuntua vähän pieniltä. Mutta mitäs pienistä, en mä näillä kuitenkaan ole vaeltamaan lähdössä!

Vaikka äiti on mua monen monta kokoa isompi, jotenkin hänen villapaidat ja neuletakit onnistuvat aina löytämään tiensä mun päälle, niin kuin tälläkin kertaa. Tämä äidin neule on aivan ihanan värinen, liila kun on mun lempiväri, ja vaikka mun päällä se on järjettömän iso ja raskas, on se silti vaan niin paras. Mun tummien meikkien ja erikoisemman kampauksen kanssa toi koirapaita itsessään vaikutti jotenkin kokonaisuuteen sopimattomalta, mutta heti kun yhdistin siihen tuon neuletakin, alkoi toimia. Ja se vaan on niin iso ja lämmin ja ihana!


Onko täällä muita, jotka ovat ottaneet äitinsä/isänsä/siskonsa/veljensä/kumminsa kaiman vaatteita osaomistukseen? Lisää asupostauksia? P.s. ootte parhaita. 

p.p.s. huomenna, 12.4. klo 18:00 Sibelius-lukion tyttökuoron kevätkonsertti Sibelius-lukiolla! Käykää tykkäämässä tyttiksen Facebook-sivusta tästä ja liittymässä tapahtumaan tapahtumasivulla! Liput konserttiin ovat 15/10/5 €, ja niitä saa ostaa ovelta mun nimissä. Konsertin tuotot (aka lippu- ja kahviotulot) menevät suoraan meidän San Franciscon matkakassaan, ja ostamalla lipun minulta/minun nimiini tuet juuri minun matkaanlähtöäni :) Siellä nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti