torstai 9. huhtikuuta 2015

Voi kesä!

On tää vaan uskomaton fiilis, että tuolla on lämmin! Mä olen viime talvena täällä blogissakin hehkuttanut, miten ihanaa ja kaunista aikaa talvi on, mutta kyllä mun täytyy myöntää olevani kesäihminen henkeen ja vereen. Tämä on sanoinkuvaamattoman ihanaa huomata, että ilman lapasiakin pärjää, aurinkolasit olisi pitänyt ottaa mukaan ja että mulla on tälläkin hetkellä kuuma kevättakki päällä! Jos nämä kelit jatkuvat, niin kohta pitääkin jo kaivaa conssit uudestaan kaapista ja vaihtaa taas astetta kevyempi takki päälle, kunnes sitä ei välttämättä tarvitse ollenkaan. Voitteko uskoa, kohta kesä on täällä?


Vaikka mun kesä tarkoittaakin lähinnä työskentelyä ja ylppäripänttäystä, niin kyllä mä sitä hulluna silti odotan. Pääsen pänttäämään rannalle, mökille, pääsen mahtaviin kesätöihin mahtavien ihmisten kanssa. Ja vaikka kesätyössä mulle on tärkeintä se, että voin oikeasti nauttia siitä, mitä teen, kyllä mä myös odotan sitä, että saan tilille sitä täytettä ja viimeistään silloin pääsen ostamaan uuden kameran ja ehkä tietokoneenkin! Mä en kyllä millään jaksaisi odottaa melkein kolmea kuukautta, mutta ihana silti tietää, että jos ei aikaisemmin, niin ainakin sitten heinäkuun alussa blogissakin alkaa näkyä kunnon kuvia.


On se vaan niin käsittämätöntä, että me ollaan kohta siinä ajassa vuotta, kun bussipysäkillä on mukavampaa kuin bussissa, kaupasta ostetaan mehujäitä kaakaon sijaan, ja vaatteet valitaan sen mukaan, ettei tule liian kuuma! Voi kesä kesä kesä kesä, taas yksi postaus täynnä rakkautta, mutta minkäs sille mahtaa! Mä olen vaan niin täynnä tätä ihanaa fiilistä, lokit laulaa, ulkona on lämmin ja aurinko häikäisee. Yksikin jätkä oli tänään ratikassa pelkässä t-paidassa, ehkä hulluutta joo, mutta selvä lähenevän kesän merkki. Mä vain ajattelen kesää ja olen niin innoissani ettei mitään rajaa! KESÄ! <3

Kuvat viime kesältä. Ja spoileri, en mä oikeasti ollut noin ruskettunut :'D 

p.s. ulkoasua olen nyt jonkin verran säädellyt, tausta muuttui harmaaksi ja sivupalkki päivittyi aika paljonkin, mitäs tykkäätte näistä pikkumuutoksista? :)

p.p.s. pysykää kuuloilla, sillä mulla on suunnitteilla huomiseksi (tai viimeistään ylihuomiseksi) aika mielenkiintoinen postaus. Taatusti omalaatuinen ja massasta poikkeava, ällövaroitus herkimmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti