perjantai 3. huhtikuuta 2015

Halusinpa vain sanoa moi!Terkut Lällystä! Mulla täällä nousee koko ajan vain korkeammalle ja korkeammalle ihan hullu bloggauskuume, ja haluan vain tulla tänne kirjoittelemaan teille! Olen myöskin päässyt Kaisan (hänen blogiinsa tästä!) järkkärillä kuvailemaan, ja vitsi kun on ollut hyvä fiilis päästä kerrankin käsiksi kunnon kameraan. Vielä on suunnitelmat vähän epäselvät, mutta jos kaikki menee hyvin, niin ensi viikolla näkyy tämän leirin kuvausinnostus täällä bloginkin puolella ;)

Nyt on meneillään siis pääsiäisleiri. Me ollaan laulettu ja syöty, käyty kirkossa ja syöty taas vähän lisää. Pääsiäisleiri on lähinnä nimenomaan pääsiäisjuhlaan valmistautumista, koristeiden tekoa ja sensellaista. Pääsiäisyönä onkin sitten juhlapalvelus ja mahtava juhla-ateria. Ei ainakaan jää kellekään epäselväksi, että kyseessä on nimenomaan vuoden suurin juhla.

Ei mulla mitään tähdellistä sanottavaa ollut, halusin vain tulla teitä moikkaamaan! Mä olen nyt varmistunut siitä, että mun blogihiljaisuus johtuu kamerattomuudesta, ja näin viime yönä jopa unta, että ostin kameran. Toivottavasti omani nyt jostain vielä löytäisin, uuteen ei kun ole ennen kesää mulla kauheasti varaa. Mutta sitä nyt odotellessa.

Mukavaa pääsiäisenodotusta kaikille <3

2 kommenttia:

  1. pirteitä kuvia ja kivoja juttuja :) hyvää pääsiäistä sulle!

    VastaaPoista