tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kun ei vaan pysty valitsemaan kahden välillä


...niin on pakko ostaa molemmat. Mä kävin eilen pyörähtämässä jälleen Westfield Stratfordissa, ja heti ensimmäisenä siellä suuntasin Nyxin liikkeeseen. Mä olin jo aikaisemmin törmännyt somessa Nyxin uuteen Perfect Filter -palettiin sävyssä Rustic Antique, ja samantien päättänyt hankkia sen omakseni. No, sen mä sieltä hyllystä äkkiä bongasinkin. Niin kuin myös sen vieressä olevan paletin, sävyssä Olive you. En mä ensin sitä sen kummemmin jäänyt katsomaan, mutta pikkuhiljaa aloin kiinnittää enemmän ja enemmän huomiota noihin ihaniin oliivinvihreisiin luomiväreihin, ja tuohon sinertävänkimaltavaan highlight-sävyyn. Mä ihan oikeasti seisoin siinä varmaan kymmenen minuuttia vertaillen noita kahta palettia, juttelin yhden myyjänkin kanssa joka näytti, miten värit muuttuvat ja vahvistuvat, kun pohjalle laittaa mustaa rajauskynää. Mutta jossain vaiheessa mä luovutin ja kiikutin kassalle nuo molemmat. Rahaa paloi, mutta voin täydestä sydämestäni sanoa, ettei harmita! Niin kauniita ne ovat. Tänään oli pakko lätätä naamaan kun en voinut vastustaa, tuloksista voitte käydä kurkkimassa kuvamateriaalia Snapchatin puolelta!

Tuli sitä muutakin osteltua, Primarkista kerrankin ainoastaan lähinnä tarpeellista tavaraa, sellaisia juttuja mitkä olivat jo jonkin aikaa olleet mun ostoslistalla. Nyt mulla on mustat tennarit, järkevän kokoinen arkireppu ja uskokaa tai älkää, lippis! Ikinä en olisi uskonut sellaista itselleni ostavani, mutta menin nyt järki edellä ja jatkossa mun pää on ainakin suojattu. Ja tietenkin tänään satoi aivan kaatamalla, haha!

Kuka muka sanoi, ettei materia tee onnelliseksi? (eilen muuten Jaclyn Hill julkisti uuden luimiväripalettinsa, jonka hän on luonut yhteistyössä Morphen kanssa, ja nyt pitää toivoa ja rukoilla ja pitää sormia tiukasti ristissä, että mä onnistun hankkimaan sen itselleni!)

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä kuin Snapchatissakin (sannapannari)!

10 kommenttia:

 1. Noi nyxin luomiväripaletit on täällä myös semmonen keräilykohde, tykkään niistä ihan sikana. Puuttuu vielä pari mut sit on kaikki ja tuntuu et noissa riittää oikeasti hyvin pigmentti eikä varise päivän aikan :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla oli ennestään jo Love Contours All -paletti, ja oon siihenkin ollu kyllä tosi tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Oi että kun tuossa Olive youssa on ihanat sävyt! *.*
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! En mä vaan voinu jättää sitä sinne hyllyyn :'D

   Poista
 3. Molemmissa paleteissa on kyl aivan ihania sävyjä! En ihmettele ettet pystyny valitsee niiden väliltä, en itekään pystyis päättää vaa toista xD Pitäis iteki käydä haalimassa uusi/uusia luomiväripaletteja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, koska mun oli pakko saada juuri tuo oranssi ja just noi kaksi oliivinvihreää :D Siitä vaan! Näitä ihanuuksia en tiedä saako vielä Suomesta mutta aina on kauniita olemassa <3

   Poista
 4. Aivan ihania sävyjä kyllä molemmissa! Minullakin on nyt kovasti viime aikoina ollut mietinnässä kotiuttaa jokin paletti Nyxiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kyllä <3 ja käy ihmeessä, mikäs sitä paremmin piristäisi kun uusi kaunis ostos hyllyssä <3

   Poista