torstai 8. kesäkuuta 2017

Omgomgomg


Apua apua apua. Unelmat taitaa välillä tulla toteen, eilen nimittäin tuli lippu postissa. Siis apua, mä näen Evanescencen ensi viikolla, siis seitsemän päivän päästä! Koko homma tuntuu niin epätodelliselta ja hullulta, siis nuo ihmiset, jotka tekevät aivan käsittämättömän järjettömän upeaa musiikkia ja taidetta ovat kohta ihan mun edessäni. Evanescence on ollut yksi mun ehdottomista lempibändistä melkein mun koko elämän, ja on ihan järjetöntä ajatella, että mä näen heidät kohta vihdoinkin livenä. Evanescence esiintyy siis lauantaina Rockfestillä Vantaalla, jonne mä ostin lipun heti kun ne tulivat myyntiin. Nyt mä yritän kovasti saada sitä myydyksi eteenpäin, kun tosiaan tämä Lontooseen tulo muutti hieman suunnitelmia. Lontoon keikkakin oli loppuunmyyty, mutta sain yksityishenkilöltä sitten onneksi ostettua lipun omakseni, joka siis tuli kirjattuna kirjeenä eilen postissa! Varmaan arvaatte, miten koko päivän olin korvat höröllä ja kuvittelin kuulevani koputuksia ja ääniä ovelta postimiestä odotellessani.

Seitsemän päivää, apua. Älkää kukaan jooko nipistäkö mua, mä tykkään tästä unesta.

Niin ja iso kiitos teille, jotka kommentoitte mun eiliseen postaukseen. Tänään oli onneksi jo paljon parempi päivä! ♥

Seuraa FacebookissaInstagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä kuin Snapchatissakin (sannapannari)!

4 kommenttia:

 1. Mä niin tiedän ton tunteen kun vihdoin saa sen lipun käteen!! Kolme tuntia koitin saada lippuja Ed Sheeranin keikalle Lontooseen silloin kun ne tuli myyntiin, mutta kuten arvata saattaa se oli mahdoton tehtävä silti. Me ostettiin kuitenkin vielä samana iltana Stubhubista liput (törkeällä ylihinnalla), koska sinne vaan oli päästävä. Ja en kyllä kadu yhtäkään niistä euroista, unelmien toteuttaminen on sen arvosta<3

  Varmaan turha sanoa että toivottavasti on hyvä keikka :D Sen sijaan tsemppiä odottamiseen, vikat pävät on oikeesti pahoja kun ei malta pysyä housuissaan hahah!

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onneksi pääsit! Tällekin lipulle tuli todellisuudessa vähän enemmän hintaa, kun mulla tosiaan oli myös se Rockfestin lippu (jonka onneksi sain myytyä pois!). Mä en varmaan osaa olla niin innoissani edeltäviä päiviä kun koko homma tuntuu niin epätodelliselta! Tänään tosin kuuntelin koko Evanescencen tuotannon läpi, niin vähän pääsee moodiin:D

   Poista
 2. Eikä!! Nyt olen kyllä vihreä kataudesta!!

  VastaaPoista