sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

LAKKIAISET VUOSIMALLIA 2016

Tänään siitä on tasan vuosi, kun mä itse vedin sen kuuluisan lakin päähän ja sain kutsua itseäni ylioppilaaksi. Mä silloin vuosi sitten kirjoittelinkin fiiliksiä tuosta päivästä, lukiosta ja ihan koko hommasta, mutta varsinaista juhlapostausta en koskaan sitten julkaissutkaan! Kuvatkin olin kuitenkin jo muokannut valmiiksi julkaisukuntoon, joten näin vuoden ylioppiluuden kunniaksi pientä throwbackia tämän pienen ihmisen lakkiaisiin.


Tänä vuonna olin kerrankin saanut kutsuja muiden ylioppilasjuhliin, mutta täältä Lontoosta käsin olisi ollut vähän vaikea lähteä kiertämään voileipäkakkujen ääressä. Ensimmäistä kertaa kolmeentoista vuoteen en laulanut Suvivirttä enkä julistanut kesälomaa virallisesti alkaneeksi, ja se on oikeasti vähän hämmentävää. Toisaalta, sen verran mitä olen Suomen virallisista kesälomasäistä kuullut, niin ei yhtään haittaa elämä Englannissa tällä hetkellä! Mutta hei, onnea vielä ihan superisti kaikille ihanille, jotka saivat eilen juhlia itseään ihan millä verukkeella tahansa!

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), YouTubessaAsk.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Onhan se mukava vähän fiilistellä omia lakkiaisiakin, mulla siitä onkin muutama vuosi :D Kieltämättä sattui aika viileä sää tänä vuonna tähän aikaan, vaikka aurinko paistoi. Joten tuskin sen suhteen nyt mitään menetät vaikka oletkin muualla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, toivottavasti ensi vuonna pääsee edes joihinkin lakkiaisiin niin ei harmittaisi niin paljoa :D

   Poista
 2. Ihania juhlakuvia herkuista ja lakin saaneesta :) Juhlissa oma mieliherkku aina on noi pienet coctail piirakat, ne on ihan huippuja!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D mä en noista niinkään välitä, varsinkin kun nuo meidän olivat ihan kaupan pakasteesta :D mutta oikein hyvä voileipäkakku toimii kyllä aina!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ja vitsit sulla on ollut nätti mekko, toi vika kuva on upee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Milla ihana! Ja joo, ei yhtään sellanen kuin alunperin suunnittelin mutta aivsn yhtä ihana silti :)

   Poista