maanantai 12. kesäkuuta 2017

LINKKAA SOMESI: PARHAIMMISTO

Mattimyöhäisviivyttelijä täällä taas moi! Kolme ja puoli kuukautta sitten pyysin teitä linkkailemaan somejanne tähän postaukseen, ja tuttuun tapaan annoin asian unohtua sopivaksi ajaksi ennen varsinaiseen karsintatyöhön ryhtymistä. Nyt olen kuitenkin käynyt kaikki linkatut sosiaalisen median kanavat läpi, ja on aika esitellä suosikit!


Eniten osallistujia oli luonnollisesti blogikategoriaan, joten niitä esittelen tässä eniten. Myös instatilejä linkkailtiin jonkin verran, mutta muut, vähän erikoisemmat kanavat jäivät kokonaan uupumaan! Tämän mun postauksen jälkeen olen nähnyt useammassakin blogissa postauksia samalla konseptilla, ja itse olen pääkopassani pohdiskellut sitäkin mahdollisuutta, josko tämä olisi mun blogista lähtöisin oleva juttu, itse kun en ollut vastaavaa muualla ennen nähnyt! Mut joo tää mölyapina hiljenee nyt, ja siirtyy itse asiaan, nimittäin näihin mahtaviin, hienoista kaikista hienoimpiin blogeihin ja Instagram-tileihin.

Mä olen aika kärsimätön tutkimaan uusia blogeja, joten parhaiten mut saa kiinnostumaan siistillä, mielenkiintoisella ulkoasulla. Laadukkaat kuvat, raikas yleisilme ja lukijalle helpoksi tehty selailu on ne, millä mut voittaa puolelleen. Kun nämä asiat saavat mun mielenkiinnon heräämään, ryhdyn oikein mielelläni lukemaan itse sitä tekstiä. Tässä vaiheessa listalta putoaa nopeasti pois blogit, jotka vilisevät kirjoitusvirheitä ja vaikeaselkoista, puheen- tai tekstiviestinomaista tai ihan vaan tylsää tekstiä. Plussaa tulee tietenkin kiinnostavista aiheista ja onnistuneesta toteutuksesta. Parhaat blogit ovat sellaisia, joita ihan huomaamattaan jää selaamaan eteenpäin, ja jatkuvasti tulee vastaan postauksia, jotka on vaan pakko vielä lukea. Mä olen tosi nihkeä liittymään varsinaisesti lukijaksi, ja sitä edeltääkin hyvin pitkä enemmän tai vähemmän aktiivisen seurailun jakso. Näistä seuraavaksi esiteltävistä blogeista vain yksi on mun lukulistalla, ja sekin vuosien satunnaisen seurailun jälkeen. Mutta jos haluaa päästä mun listalle, tärkein juttu on yksinkertaisesti se, että blogista jää hyvä fiilis ja vaikutelma. Ei se aina ihan niin selkeää ole. Mun edellisissä linkkaa blogisi -kommenttipostauksissa mä luettelin jokaisesta blogista plussia ja miinuksia, mutta nyt mä jätän turhan arvostelun pois ja kerron teille tasan sen, miksi juuri näitä blogia kannattaa lukea tai ainakin käydä vilkaisemassa. Elämä on kivempaa kun keskittyy vaihteeksi ainoastaan niihin positiivisiin puoliin!

Okei ja nyt asiaan! 


Tämä blogi on juuri se, jossa olen vuosien mittaan aina silloin tällöin vierailuilla ihastelemassa aivan käsittämättömän upeita kuvia, ja jonka nyt viimein lisäsin lukulistalleni. Kuviakin kiinnostaa tekee heti alkuun poikkeuksen mun edellä mainitsemiin "hyvän blogin ominaisuuksiin" siinä, että blogin ulkoasu ei mun omaa silmää varsinaisesti miellytä, eikä esimerkiksi kunnollista banneria tällä hetkellä löydy ollenkaan. Mutta tässä se on se sisältö, se sisältö ihmiset! Koska käykää kurkkaamassa tuo blogi ja sanokaa sitten, ettei nuo kuvat ole tarpeeksi hyvä syy blogin seuraamiseen. Ette voi, koska se on. Kuviakin kiinnostaa on ihan mahtava valokuvausblogi, josta saa visuaalisten orgasmien lisäksi käteviä valokuvaus- ja kuvanmuokkausvinkkejä ja ihan yksinkertaisesti hyvän fiiliksen, Lea kun on kuvaamisen lisäksi ihanan taitava ja piristävä kirjoittaja. Suosittelen lämpimästi!


Little Things With Jassy oli mulle entuudestaan täysin tuntematon blogi, mutta lähtiessäni selailemaan mulle linkattuja blogeja se herätti heti mun huomion erittäin positiivisesti. Tässä on juuri sellainen blogi, mitä edellä kuvailin: sitä löytää aina uusia kiinnostavia postauksia, joita ei vaan voi jättää lukematta, ja niitä selaillessa voi hyvin tappaa aikaa oikein urakalla, ja erittäin mielellään. Jasmin kirjoittaa englanniksi ja erittäin taitavasti ja kiinnostavasti, koska postausaihetta enemmän sehän on juuri se kirjoittajan oma tyyli, joka eniten vaikuttaa siihen, haluaako jäädä tekstiä lukemaan. Jasmin on tuore perheenäiti, ja luonnollisesti kirjoittaa niin vauvajuttujakin kuin vähän kaikkea muutakin. Kaipasit sitten perhelifestylea, arkireseptejä tai ihan vaan hyvää fiilistä, tää on oikea paikka sulle!


Tässä blogissa on vaan sitä jotain. Ihana raikas ulkoasu ja laadukkaat kuvat, pirteää perhelifestylea ja vaan yksinkertaisesti se hyvä fiilis! En mä tätä osaa selitellä, joku tässä osui ja upposi. 

Kunniamaininnat: Pauline ja kaunis uusi banneri ja uusi nimi, There will be sunshine ja se salaperäinen jokin, joka saa aikaan tosi hyvän fiiliksen lukijana, sekä Aino Axberg, joka saa mussa aikaan kaikkea innostavan inspiraation ja semisti kalvavan kateuden välimaastosta.

Seuraavaksi siirrytään niihin mun lemppari-Instagram-tileihin. Näissä katsoin eniten laadukkaita kuvia, sellaisia joita katsoessa pieni ääni pään sisällä rupeaa toistamaan "omg wau ihana kuva" uudelleen ja uudelleen. Mä en niinkään katso yhtenäistä feediä, vaikka sellaisetkin toisaalta hienoja ovat. Tähän perään haluan huomauttaa, että joskus puhelimella selatessani feedejä saattaa kuvat näkyä epätarkkoina ja sumuisina, vaikka kuvat itsessään ovatkin aivan huippulaatua, kun ne klikkaa auki. Tämän halusin vaan tässä mainita, ennen kuin rupeatte ihmettelemään tuota alapuolella olevaa kollaasia, että miksi mä olen valinnut tilejä joissa on noin huonolaatuisia kuvia, koska niin asia ei missään nimessä ole! ♥ Näillä kaikilla mahtavilla instatyypeillä on muuten myös blogit, jotka teidän kannattaa ihmeessä myös kurkata!Ihania matkakuvia mitä upeimmista paikoista ympäri maailmaa ja superherkullisia ruokakuvia, joista mä tunnetusti tykkään ehkä vähän liikaa. En mä muuta oikeastaan vaadikaan. Nyt mä vaan haluan reissuun jonnekin upeaan kauniiseen paikkaan Aasiaan, apua!

Jos tykkää instatileistä, joihin todella panostetaan laadulla ja yhtenäisyydellä ja tyylikkyydellä, niin tässä on teille sellainen! Okei mulla on sellainen tunne, että Mariannen blogi ja Instagram on hyvin monellekin teistä jo entuudestaan tuttu, mutta hän postailee niin upeita, laadukkaita ja tarkkaan harkittuja kuvia, että pakkohan hänen tili oli tässä mainita.

Taru ja hänen bloginsa on mulle jo entuudestaan tuttu, ja tiesinkin odottaa aivan upeita kuvia hänen Instaansa suunnatessani. Tuo ensimmäisenä näkyvä lakkikuva on mun mielestä vaan ihan mahtava, ja myös noi niin ihanat reissukuvat Saksasta, jotka tässä näkyvät juuri niinä epäselvinä otoksina, vaikkeivat suinkaan sellaisia ole ja mua ärsyttää se niin kovasti.

Ihanaa, saatiin vihdoinkin käytyä nämä läpi ja tutustua niin moneen uuteen ihanaan sometyyppiin ja -tiliin! Ihan hurjan suuri kiitos jokaiselle osallistujalle, jokaista blogia ja Instagramia oli suuri ilo selata, vaikka kaikkia en luonnollisesti voinutkaan tähän lisätä. Muistakaa kuitenkin jokainen olla ylpeä teidän kanavistanne, vaikken niitä ehkä tähän mukaan ottanutkaan. Ootte kaikki ihan parhaita ja teette upeaa työtä blogienne ja somejenne kanssa ♥

Löytyikö teille tästä uutta seurattavaa? Musta oli ihan mahtavaa tehdä tätä postausta, ja varmasti tulee useaa tässä mainittua tästä lähin seurattua entistäkin aktiivisemmin! Niin ja luonnollisesti menkää seurailemaan myös mua moninaisissa someissani, ellette niin jo tee! Minä ja Pannariblogi löydytään niin Facebookista, YouTubesta, Twitteristä, Instagramista nimellä @sannalovesfood ja Snapchatista nimellä @sannapannari ♥

8 kommenttia:

 1. Oi kiitos tosi paljon! Paljon ihania mieltä lämmittäviä sanoja, kiitos vielä! <3 :-) Toi piristystä tähän ankeaan sadepäivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana että piristin, niin sinäkin! ❤

   Poista
 2. AAAAAAAAAAAAAAAA, kiitos. <3
  Ihanaa, piristit viikonalkua :-)

  ~ Jasmin N
  // littlethingswithjassy.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos itelles, sun blogis on vaan ihana! 😍❤

   Poista
 3. Oi toi Jasminen ilta on aamu viisaampi blogi on aivan täydellinen <3 Tässä oli pari mulle outoo blogia, joten meen heti tsekkaan noi! :) Mä rakastan näitä linkkaa blogisi/somesi-juttuja, voispa joku tehdä näitä aina XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no varmaan on aina joku joka on tällaista tekemässä :D ja ihana et sulleki löyty tästä uutta luettavaa! ❤

   Poista
 4. Ihanasti toteutettu postaus ja upeita blogeja! :) Kiitos kunniamaininnasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla et tykkäsit! Ja sun blogi oli kyllä ihana ❤

   Poista