perjantai 3. elokuuta 2018

Iltauinnilla


Maanantai-iltana töiden jälkeen otin bussin Porvooseen, ja karkasin kaupungin kiirettä maaseudun rauhaan. Ystäväni ja hänen perheensä kanssa me grillattiin ja hengattiin, ja käytiin lopuksi vielä pulahtamassa joessa. Ilta oli kaunis, maaseutuympäristö niin suloisen rauhallista, vesi todella lämmintä ja tunnelma ihan mahtava. Illan päätteeksi pystytettiin takapihalle vielä teltta, johon tehtiin oikein mukava pesä seuraavaksi yöksi. Aamulla herättiin liian aikaisin porottavaan aamuaurinkoon ja hikiseen telttaan, ja ylös noustiin viimeistään siinä vaiheessa, kun täysin tuntematon koira tuli meidän luo, nuuhki hieman ja lähti pois. Okei, ei me oikeasti vielä silloinkaan noustu ylös, mutta oli toi silti aika outoa, vieläkään ei tiedetä mistä se koira siihen oli oikein saapunut! Syötiin aamupala, käytiin puolestaan aamu-uinnilla, ja suunnattiin kierrokselle Porvoon vanhaan kaupunkiin, josta puolestani postasin keskiviikkona.

Tuon yhden reissun aikana sain uusien asioiden listalta ruksattua pois siis yöpymisen teltassa sekä joessa uimisen (koska en todellakaan muista koskaan aiemmin kumpaakaan tehneeni). Mulla on ollut ihan mahtava kesäloma, ja se on juuri tällaisten hetkien ansiota. Mun teki tänä kesänä kovasti mieli nukkua yö ulkona, joten tähän keksittiin juuri tuo teltta. Nyt me ollaan äidin luona järjestelty parveketta uusiksi viime päivinä, joten ehdottomasti aion sinnekin vielä yhdeksi yöksi patjan tänä kesänä raahata! Mua vaan pelottaa, että kohta tulee taas kylmä, enkä tätä ehdi ennen sitä toteuttaa. En oo vielä valmis syksyyn ja uuteen talveen!


Viime päivinä mä olen käynyt uimassa viitenä päivänä putkeen, viettänyt yöni missä tahansa muualla paitsi kotona, syönyt jonkun muun laittamaa ruokaa (ja polttanut ensimmäisen kokkaamani aterian ikuisuuksiin), nauttinut kesäilloista (ja kuumista päivistä) siellä tuunatulla parvekkeella, nukkunut pitkään, katsonut lentoturmatutkintaa, ja vain ollut. Lomagame going strong.

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Iltauinnit on kesän suola! Ihania kuvia susta ja maisemista. :)

    https://kadonneenjaljilla-sonja.blogspot.com/

    VastaaPoista