torstai 10. tammikuuta 2019

Hätävarameikki

Kun mä tulin joulun jälkeen takaisin kotiin, tajusin jättäneeni meikkipussini äidin luo. Mullahan tunnetusti on aika valtava meikkikokoelma, mutta juuri ne päivittäiset luottotuotteet olivat tuossa meikkipussissa toisella puolen kaupunkia. Olin samana päivänä menossa kylään ja muutenkin teki kovasti mieli meikata, ja astuin tulevaan haasteen muodossa: miten mulla onnistuisi meikkaus, kun kaikista lemppareimmat luottotuotteet olivat pois pelistä?


Lähdetään siis perusteista. Mun arkimeikkiin ei meikkivoide kuulu, vaan aloitan suoraan peitevoiteella. Olen aiemminkin kutsunut lempipeitevoiteekseni tätä Collectionin peitevoidetta, mutta viime aikoina olen käyttänyt lähinnä sekaisin Maybellinen Age Rewindia ja Fit Me -peitevoidetta. Niillä yhdessä tulee superkaunis lopputulos, ja ne on helppo levittää, toisin kuin tuo Collectionin, jossa ongelma on juuri levittämisessä. Nyt kuitenkin käytin pitkästä aikaa Collectionin tuotetta. Essencen banaanipuuterin sijaan puuteroin peitevoiteella meikkaamani kohdat värittömällä puuterilla. Kun Beauty Blenderini ja Real Techniquesin meikkisieni olivat pois pelistä, levitin molemmat Morphen sienellä.

Mä vaihtelen kulmatuotteita tosi paljon, ja onneksi mulla oli kotona odottamassa Benefitin KaBrow, jota olisin todennäköisesti joka tapauksessa käyttänyt. Kulmageelinä käytin Benefitin Gimme Brow'n tilalla L'oréalin kirkasta kulmageeliä, joka myös hoitaa homman ihan hyvin.


Aurinkopuuterin kohdalla mua vähän pelotti, sillä Stradivariuksen aurinkopuuterin ostettuani (kahdella punnalla) en ole muita käyttänyt, se on vaan täydellinen! Nyt kaivoin kuitenkin vanhan Nyxin Love Contours All -paletin rivistä, ja käytin vaaleampaa varjostussävyä sekä kasvoihin että silmiin, mä kun aika harvoin ihan varsinaisia luomivärejä edes käytän. Highlightina silmämeikissä käytin saman paletin vaaleanpunaista korostussävyä, kun kaikki tavallisesti käyttämäni highlighterit olivat äidin luona. 


Ripsareitakin mulla on avattuna liian monta, ja tällä kertaa käytin tavallisen Maybellinen sijaan Benefitin Roller Lashia. Rajasin alavesirajan vielä nudella rajauskynällä, toisaalta tämän vaiheen olisi voinut näin yksinkertaisessa meikissä jättää yhtä hyvin pois. 

Poskipuna oli taas tuskainen tilanne, mulla kun on ollut sama poskipuna aivan liian kauan käytössä melkein joka ikinen kerta. Nyt otin sekä poskipunan että kasvojen korostusvärin Revolutionin Blush Goddess -paletista. Huulipunista mulla nyt ei koskaan ole pulaa, ja joulunpunaisen värin ansiosta nappasin Collectionin nestehuulipunan. Macin Fix+ -kiinnistyssuihkeen olin onnistunut pakkaamaan mukaan, joten onneksi sain sillä vielä suihkutella lopuksi!


Siis nyt kun tätä kirjoittaa, niin onhan se hullua, miten paljon tuotteita ihmisen tulee käytettyä kerralla. Mulla on tarkoitus lähiaikoina postata ihan tavallisesta arkimeikistä, mutta sen jälkeen mua kiinnostaisi myös jakaa yksinkertaisin pikameikkini, jonka teen silloin, kun on kauhea kiire, mutta tahdon silti laittaa meikkiä naamaan.


Aika hyvin pärjäsin siis "heikommillakin" meikeillä, ja suurta osaa näistä tuotteista kyllä käytän muutenkin, vain vähän vähemmän kuin lemppareita tai niiden rinnalla. Tällaisia meikkihaasteita olisi muutenkin mukava tehdä lisää, heittäkää kommentteihin jos teillä tulee mieleen ideoita!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

  1. Aivan ihana look! Punaiset huulet ei koskaan ole huono ratkaisu, ja tuo sävy on sulle täydellinen! Onpa mukavaa nähdä luonnollisempia ja raikkaampia meikkejä, ne kun näyttävät pitkän instameikkitrendin valtakauden jälkeen vaan niin, sanoisinko, vallankumouksellisilta. :D

    Löysin sun blogin sattumalta, jään lukemaan. Tervetuloa myös mun huudeille, jos kerkeät! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana, kiitos! Täydet meikit ovat ihania ja näyttäviä, mutta ei sellaista joka päivä jaksa. Ihana että löysit tänne, ja kiitos superihanasta kommentista! <3

      Poista
  2. Ihan superihana meikki! <3 Oon vähän katkera että sun iho näyttää noin upeelta ilman meikkivoidetta! En ikinä pysty samaan! :D Toi huulipuna on kans tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja haha voishan tilanne olla pahempikin, ja näissä kuvissa mun iho om suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta mä käytännössä peitän melkein koko naaman peitevoiteella 😂

      Poista
  3. Jäin koukkuun sun blogiin! Selailin postauksiasi ja lueskelin vähän sieltä täältä, vaikka mun ei ollut tarkoitus ees kauheesti jäädä koneelle istuskelemaan :'D Vuosikatsaus postauksesi oli täynnä mitä ihanimpia kuvia, sai omankin kuvausinnon puhkeamaan! Se kun on meinannut vähän unohtua kun ei oo vaan jaksanut, vaikka rakastan kuvailua ja kuvattavana oloa :D Pitää antaa tolle omalle miehelle kamera käteen useammin. Oot ihanan hymyilevä ja upea mimmi, jään ehdottomasti seuraamaan. Kiitos kun kävit kommentoimassa blogiani, koska löysin tieni tänne ja uuden ihana blogin seurattaviin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua miten ihana kommentti, kiitos ihan sikana!!! 😍😍😍 tervetuloa ja toivottavasti viihdyt ❤

      Poista
  4. Vautsi, oot kyllä ihan älyttömän kaunis *_* <3 ja sulle sopii tosi hyvin punaiset huulet :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää voi kiitos ihana 😍😍 ja punasella on kyl paha mennä pieleen!

      Poista