sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Cambridge kaatosateessa | AU PAIR -KESÄ


Tämä neljäs Englanti-reissupostaus on vähän jäänyt, mutta näin kylmän tammikuun keskellä voidaan hetkeksi palata sateiseen Cambridgeen. Koska kyllä, me valittiin ehkä huonoin päivä ikinä päiväretkelle ainakin sään puolesta. Cambridge oli mun kolmas päivämatkakohde Englannissa, ja varmasti olisikin ollut ihan mahtava kaupunki aurinkoisella säällä. Meidän päivää yliopistokaupungissa säesti kuitenkin juuri Englannille tyypillinen sadesää, haha!


No ei, ei koko päivää onneksi satanut kaatamalla. Päästyämme junalla kohteeseen käppäiltiin ensin ihan rauhassa ympäri kaupunkia. Oltaisiin käyty puutarhakierroksella, muttei viitsitty maksaa siitä omaisuuksia (okei ei enää mitään muistikuvaa paljonko se olisi maksanut, muttei viitsitty maksaa, piste). Mä olisin myös halunnut käydä testaamassa sikäläisen pakohuonepelin, mutta Emma ei ollut yhtä innostunut ideasta. Niinpä lyhykäisyydessään kurkattiin hieno kirkko, piipahdettiin ostoskeskuksessa ja syötiin. Ehkä parhaiten mulla on Cambridgestä jäänyt mieleen pieni kauppa, joka myi ihan supersöpöjä sukkia, ja josta ostin Niiskuneiti-sukat! Jotenkin ei uskoisi, että pitäisi lähteä Cambridgeen asti muumisukkia ostamaan, mutta sekä tuo Niiskuneiti-pari että muut tuosta kaupasta ostamani sukat ovat sekä söpöydeltään, laadultaan että käyttömukavuudeltaan ehdottomasti mun lempparisukkia!


Kun tuli nälkä, käytiin syömässä ihania nuudeleita, ja jälkkäriksi Costasta kaakao ja kakkupala. Jos mulla jotain on ikävä Englannista, on se, että kahvilasta viitsi ostaa kaakaon kaveriksi kakkupalan, koska niistä ei tarvinnut maksaa itseään kipeäksi samoin kuin Suomessa! Tässä vaiheessa taivas sitten oli jo auennut, joten vaikka maailmankuulu yliopisto olikin aivan tien toisella puolella, otettiin me vaan parit nopeat kuvat katoksen alla, ja lähdettiin kävelemään takaisin juna-asemalle.

Kaiken kaikkiaan, Cambridge on kiva kaupunki, jonka varmasti joku päivä käyn vielä kurkkaamassa uudestaan paremmalla säällä ja paremmalla suunnittelulla. Onko teistä joku käynyt Cambridgessä, mitä tykkäsitte paikasta? 

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Voisin kyllä milloin vain mennä paikan päälle ihastelemaan. :)
    Ehkä vielä joskus.

    VastaaPoista