keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Tämän hetken koukuttavimmat


Tämän hetken sarjakoukku: Moderni perhe. Kyllästyin odottamaan, milloin Netflixiin tulisi lisää jaksoja, ja aloitin koko sarjan alusta. Taisin aloittaa joskus ennen joulua, ja olen jo hyvää vauhtia lähestymässä kutoskauden loppua. Moderni perhe on vaan niin hyvä, hauska ja hyväntuulinen ohjelma! Nytkin mä aion näpytellä tämän postauksen valmiiksi, ja heti sen jälkeen avata Netflixin ja katsoa pari (neljä) jaksoa. Mutta koska jo eilen englannin tunnilla totesin, että voisin puhua Modernista perheesä (samoin kuin kaikista muista ihanista TV-sarjoista), joten siirrytään suoraan vaan suosiolla eteenpäin.


Tällä hetkellä soi päässä: Maroon 5:n This Love. Laulan sitä tällä hetkellä laulutunnilla, ja toi on kyllä vaan niin hyvä biisi! Siitä tulee hyvä fiilis, sitä on ihan mahtava laulaa ja vitsi mitkä nostalgiat!

Tämän hetken meikkilemppari: L'oréalin Brow Artist -kulmakynä ja Maybellinen Fit Me -peitevoide. Mulla oli vaihe, jolloin meikkasin kulmani joko Benefitin KaBrow'lla tai Maybellinen Brow Precise -kynällä, mutta ensimmäisen kanssa homma on vaan hidasta ja jälkimmäisellä tulee helposti tosi jyrkät ja tummat. Palasin tuohon L'oréalin kynään, jota oon kuluttanut jo varmaan kolme kappaletta, ja muistin taas, miten helposti ja nopeasti sillä saa kivat kulmat aikaiseksi! Myös peitevoiteissa mulla on kunnon murros päällä, kun vanha Collectionin lemppari ei enää ehkä olekaan lemppari, ja tänään repäisin ja ostin loppuneen Fit Me:n tilalle uuden samanlaisen! Sillä tulee vaan niin ihanan kevyt lopputulos ja se on helpompi levittää kuin Collectionin, joka tuntuu kuivuvan melkein samantien paikalleen.


Tämän hetken lempivaate: uusi punainen pipo! Ostin viime viikon shoppailureissulta New Yorkerista punaisen pipon, jossa on ihana ruskea kettumerkki edessä. Punainen vaan piristää niin hyvin harmaassa talvessa, ja mä oon kaipaillutkin pipoa, jossa olisi joku kiva merkki. Lisäksi tuo pipo on ihan mahtavan mallinen, eikä jää pussittamaan päälaella niin kuin muut pipot. Harvat pipot sopivat mun päähän, mutta tästä mä oikeasti tykkään!


Viime aikoina ollut mielessä: Bohemian Rhapsody. Käytiin katsomassa se maanantaina, ja se on siitä asti pyörinyt ajatuksissa taka-alalla. Muistin taas, kuinka rakastan Queeniä, ja jäin miettimään monia elokuvan hetkiä ja miten yhdenmukaisia ne ovat todellisuuden kanssa. Oli ihan sikahyvä leffa, ja mun kovasti epäileväinen äitikin, jonka mielestä minkäänlainen Queen ei ole Queeniä ollenkaan jos siinä ei ole oikeaa Freddieä, rakastui!

Tällä hetkellä tekee kauheasti mieli: jotain naposteltavaa. Mulla on tässä keittiön pöydällä Mariskoolissa ollut maapähkinöitä, joita aina napsin esimerkiksi koneella istuessani, mutta äsken söin ne loppuun enkä tiedä mitä teen! Onneksi mulla on yksi pala Geisha-patukastani vielä repun sivutaskussa odottamassa ♡

Mitä sä lisäisit sun listalle?

Kuvaajana @noorantala

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

  1. Hhaa, mä lähentelen Modern familyn 8. kauden loppua ja on se vaan aivan ihana sarja! :D Mä joskus aikoinaan aloitin sen, mutta ei vaan jostain syystä iskenyt, sit kun aloitin katsomaan uudelleen alusta parin vuoden päästä, niin johan oli eri ääni kellossa :D Se vaan ärsyttää kun jonkin sarjan katsoo loppuun, niin pitäis löytää joku uusi katsottavaksi :D Tosi kiva postaus idea, tällaisen tyylisen voisi itsekin joskus toteuttaa! Jotenkin hauskempi tapa jakaa vähän kuulumisiaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmittaa kun Netflixissä on vaan 8 kautta, toivottavasti loput tulee pian! Ja joo, saatoin kehitellä tämän postauksen ihan siksi että pääsisin hehkuttamaan Modernia perhettä, haha! (ja siis kuka kieltää aloittamasta samaa sarjaa alusta saman tien putkeen? en minä ainakaan!)

      Poista
  2. Värikkäät vaatteet todellakin piristävät talvella! Itsekin huomasin tämän vaihtaessani mustan talvitakkini vaaleanpunaiseen, heti tuli parempi mieli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa ❤ mäkin harkitsin yhdessä vaiheessa vaaleanpunaisen tai jopa pinkin talvitakin ostamista, mutta päädyin lopulta ihanaan harmaaseen!

      Poista
  3. Moderni perhe on kyllä ihan paras sarja! itekkin aloin seuraamaan sitä alusta kun en jaksanut oottaa uusia jaksoja x) ja mä kans tykkään tosta maroon 5- this love biisistä, kuuntelin sitä joskus kakarana kokoajan ja nyt oon taas viimeaikoina alkanut kuuntelee <3 Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi biisi on kyllä todellinen nostalgiapläjäys! Kiitos <3

      Poista