tiistai 8. tammikuuta 2019

Kuka minä olen - päivitetty versio

Pari vuotta sitten tein elämäni ensimmäisen kunnollisen esittelypostauksen tänne blogiin. Parissa vuodessa on kuitenkin tapahtunut paljon, blogini on kehittynyt, ja osa noista edellisen postauksen faktoista kaipaavat päivitystä. Tässä siis päivitetty versio, esittelypostaus vuosimallia 2019! Tänään keskitytään vain ihan perusfaktoihin, myöhemmin paljastan itsestäni sitten vähän triviaalimpaa tietoa!


Kuka teille tätä blogia siis kirjoittaa?

1. Olen Sanna, Helsingistä. Olen syntynyt 20. marraskuuta 1997. Lähes koko pienen ikäni olen asunut Itä-Helsingissä siihen asti, kunnes syksyllä 2017 muutin omaan asuntooni, viidentoista ja puolen neliön miniyksiööni. Itä on kuitenkin koti!

2. Opiskelen suomen kieltä Helsingin yliopistossa. Aloitin opintoni syksyllä 2017, ja tavoite olisi saada opinnot suoritettua viidessä vuodessa. Kokonaisen opiskelulleni omistetun postauksen, jossa vastaan kaikkiin kysymyksiin, joita et edes osannyt miettiä, löytyy täältä. Kirjoitin ylioppilaaksi keväällä 2016 E:n papereilla Sibelius-lukion musiikkilinjalta, ja peruskouluni kävin Itäkeskuksen peruskoulun kielilinjalla.

3. Työskentelen myös opintojeni ohella pakohuoneyrityksessä. Pääsin töihin tuohon paikkaan syksyllä 2016 välivuotenani, ja tosiaan edelleen jatkan samassa paikassa! Mulla on tosi vapaat työajat joihin mun on helppo itse vaikuttaa, joten se toimii mulla tosi hyvin koulun sivussa.


4. Olen ortodoksi. Olen aktiivisesti mukana seurakuntamme nuorisotoiminnassa, ja laulan esimerkiksi kuorossa, järjestän muiden nuorten kanssa kirkkokahveja, ja ohjaan leirejä. Nuorten kanssa ollaan käyty matkoilla Romaniassa, Virossa, Serbiassa ja Puolassa, joista (ainakin melkein) jokaisesta olen (lopulta) kirjoittanut blogiini. Lisää uskonnostani ja ortodoksisuudesta tässä postauksessa!

5. Perustin blogini 13. marraskuuta 2012, eli Pannariblogi on jo kuusivuotias! Koko blogini elämäntarina ensimmäiseltä viideltä vuodelta löytyy täällä, ja kuusivuotissynttäreinä julkaistu blogi numeroina -postaus täällä.


6. Vietin kesän 2017 Lontoossa au pairina. Asuin kolme kuukautta brittiperheessä, jossa oli kolme lasta. Kootut au pair -aiheiset postaukseni löydät Aupaireilua-välilehdeltä.

7. Koko elämäni rakkain harrastukseni on ollut musiikki. Aloitin pianonsoiton 7-vuotiaana, ja laulutunnit 11-vuotiaana. Olen laulanut kuoroissa ja soitan musiikkiopiston bändissä. Kirjoitan myös omaa musiikkiani, jota olisi ainakin tarkoitus saada enenevissä määrin myös julkaistua. Musakanavani Youtubessa, jonne lataan kaikki cover- ja omat lauluvideoni löytyy täältä.


Ja nyt tahdon tehdä samalla tavalla kuin edellisessäkin esittelypostauksessa: mä esittelin itseni, nyt on teidän vuoro! Kertokaa kommenteissa, keitä olette, mitä teette, mitä haluaisitte tehdä, mitä ikinä keksittekään. Miten päädyit blogiini, käytkö useinkin täällä, onko sulla kenties omakin blogisi? Tutustutaan! ♥️

Kameran takana @noorantala

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

8 kommenttia:

 1. Olipas kiva postaus ja voi miten kauniit kuvat! Päädyin sun blogiin aupair-kesänä Lontoossa, kun etsin muita suomiauppareita. Sen jälkeen oonkin seuraillut sun blogia suhteellisen aktiivisesti :)
  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! Lontoostahan kaikki lähti, ihanaa että oot seuraillut <3

   Poista
 2. Kiva postaus ja tästä sai taas paljon uutta tietoa mitä en susta tiennyt aikaisemmin :) Muthan sä jo tiedätkin satunnaisista whatsapp-ryhmistä, joissa ennen olin mukana. Mulla jäänyt vähän blogien lukeminen tauolle et en oo nyt hirveen aktiivisesti sua seurannut, mutta kuitenkin ehdottomasti pysynyt lukulistalla! Jatka samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Ja ihanasti sanottu, kiitti hirveästi <3

   Poista
 3. Mä oon syntynyt tammikuun alussa - 97 ja seuraillut sun blogia 2016 keväästä asti. Pääsin opiskelemaan 2017 syksyllä samoin kuin sä, mutta vain Tampereen yliopistoon ja journalistiikkaa. Oon tykännyt opiskelusta ja opiskelijaelämästä tosi paljon. Odotan innolla ensi kesää, kun suoritan neljän kuukauden harjoitteluni ihan oikeita toimittajan hommia tehden 😍 Tykkään erityisesti sun mielipidekirjoituksista, ja musta sulla on myös yks parhaimmista joulukalentereista joka vuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että oot jo niin kauan seuraillut <3 sun opinnot kyllä kuulostaa sikakiinnostavilta! Ja miten ihana kuulla, mä en oo koskaan lopulta tyytyväinen mun joulukalenteriin, mut ihanaa että oot tykänny!!❤

   Poista
 4. Olen 30v, yhden lapsen äiti ja bloggari kenellä ollut blogi jo muutaman vuoden.
  Hipsunvipsun.blogspot.fi.

  VastaaPoista