sunnuntai 13. tammikuuta 2019

LINKKAA POSTAUKSESI

Herranjestas, mun edellisestä Linkkaa blogisi -postauksesta onkin vierähtänyt jo yli vuosi! Eiköhän siis oteta jälleen uusi kehiin. Viime kerralla kyseessä oli pikapeli, johon osallistumisaikaa oli yksi ilta. Sitä edellisellä kerralla pyysin teitä linkkailemaan somekanavianne. Nyt mä pyydän teitä linkkaamaan postauksia.


Ohjeet ovat siis yksinkertaiset: linkkaa kommentteihin yksi postauksesi. Se saa liittyä ihan mihin tahansa, aihe voi olla diippeilyä tai pinnallista hehkutusta, postaus on voitu julkaista eilen tai viisi vuotta sitten. Muita vaatimuksia ei ole, kunhan linkkaat yhden oman blogipostauksesi. Halutessasi voit kertoa jotain itsestäsi, tai miksi valitsit juuri tuon postauksen linkattavaksi, mutta mitään vaatimuksia ei näiden suhteen ole. Osallistumisaikaa on tämän postauksen ilmestymisestä ensi viikon loppuun, eli 20.1. kello 23.59 asti. "Voittajapostauksessa" esittelen sitten omat lempparini osallistuneista postauksista. Tällä kertaa en etukäteen sano, kuinka monta lempparia lopulta valitsen esiteltäväksi, vaan menen ihan fiilispohjalta. Osallistuessasi suostut siihen, että jos valitsen juuri sun postauksen esittelyyn, saan lainata postauksen kuvia tai vaihtoehtoisesti blogisi banneria käyttööni

Let the games begin!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

15 kommenttia:

 1. http://www.laurajulia.com/2018/12/mita-mun-vaatekaapista-loytyy.html?m=1

  Tää oli ensimmäinen postaus tauon jälkeen, tykkään sikana tän postauksen kuvista ja tässä näkyy se punanenlanka jonka haluun tuoda blogiin enemmän esille 😊

  VastaaPoista
 2. https://nicolakalkaros.blogspot.com/2019/01/marttaliittoon-liittyminen-ja-ajatuksia.html

  Uuden blogini ensimmäisiä postauksia. Kerroin postauksessa siitä, että miten tulin liittyneeksi Marttaliittoon. :)

  VastaaPoista
 3. https://www.stoori.fi/mahdollisesti-ehka/saan-syoda-aivan-kuten-haluan/

  Tämä on ehkä edelleenkin onnistunein mielipidepostaukseni. Aihe herätti myös paljon keskustelua, mutta kommentteja ei saatu siirrettyä varmuuskopioinnin yhteydessä uuteen blogiin :D

  VastaaPoista
 4. https://revontulipalo.blogspot.com/2018/10/japaniherkut-testissa.html

  Täältä löytyy videopostaus (ja vähän tekstiäkin) japaniherkkuihin liittyen :D Yhden postauksen valitseminen on aina yhtä vaikeeta, mutta aattelin jakaa tän koska a) ruoka ja b) tota videoo oli erityisen kiva tehdä.

  VastaaPoista
 5. http://jennyjmoments.blogspot.com/2018/07/bt-rohkeudesta-5-vinkkia-rohkeampaan.html

  Valitsin tän postauksen, sillä pidän siitä itse todella paljon! Onnistuin mielestäni hyvin rohkeudesta kirjoittamisessa ja henkilökohtaiset esimerkit toivat syvyyttä postaukseen.

  VastaaPoista
 6. https://mennentullen.blogspot.com/2018/11/syksyn-lempparit.html

  Tässä postauksessa hehkutan muutamaa luonnonkosmetiikkatuotetta, joista olen ihan vilpittömän innoissani. Kosmetiikkaintoilu on vähän vaihtanut fokustaan, nykyään juurikin luonnonkosmetiikka tai mahdollisimman vähän jätettä tuottavat tuotteet kiinnostavat eniten. Niitä tutkailen blogissa mieluusti. Tämän postauksen kuvatkin ovat nättejä. :)

  VastaaPoista
 7. http://taruanuelina.blogspot.com/2018/01/mita-loytyy-mun-pikkulaukusta.html

  Oma laukun sisältö-postaus on varmaankin se lemppari, sillä rakastan lukee itse samanlaista hömppää! :D

  VastaaPoista
 8. https://www.katzariina.fi/2017/08/kun-ei-olekaan-sita-unelma-ammattia.html

  Tämä postaus on ehdottomasti se, mistä olen ylpein. Olin monta vuotta pitänyt asiaa sisälläni ja rupesin luonnostelemaan sitä blogiinkin. Halusin avautua ja purkaa tästä hyvinkin tärkeästä aiheesta. Ja se muuten nousikin mun blogini luetuimmaksi postaukseksi, joka keräsi myös eniten kommenttiosioon ajatuksia <3

  VastaaPoista
 9. http://www.hennam.fi/2018/12/vauvakuumetta.html 

  Postaus, jonka julkaisua mietin todella pitkään. Halusin kuitenkin aukaista asiasta suuni, enkä oo koskaan yhdestäkään postauksesta saanut näin paljoa suoria eri kanavien kautta tulevia yhteydenottoja, kuinka niin moni samaistui postaukseen ja kiitteli sen julkaisusta :-)

  VastaaPoista
 10. https://narseskanelamaa.blogspot.com/2019/01/tavoitteet-vuodelle-2019.html

  Tällä hetkellä blogissani lempparipostaukseni on ehdottomasti postaut tälle vuodelle tekemistäni tavoitteista. Joissa yhtenä on blogin säännöllisempi päivittäminen, ja muutenkin sen kehittäminen :) Se kertoo siitä, että jaksan taas panostaa minulle tärkeisiin asioihin uudella innolla.

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. https://nouw.com/juliaheikkinen/ruotsissa-lomalla-34815353

  Ups, taisin vahingossa poistaa äskeisen kommenttini, laitan sen nyt uudestaan!

  Viime syyslomasta lähtien olen tykännyt Ruotsin reissulta tehdystä postauksesta. Reissu oli aivan mahtava syyslomalla ja sain otettua sieltä paljon kuvia blogiin jaettavaksi. :)

  VastaaPoista
 13. https://kahvirunoutta.blogspot.com/2018/02/mina-masennus.html

  Tähän kiteytyy oikeastaan se, minkä takia blogin pitäminen tuntuu jollakin tapaa henkirei'ältä. Oon pitänyt blogeja ala-astelaisesta saakka ja muutama vuosi sitten anonyymin blogin pitäminen mielenterveysongelmista oli yksi merkittävimmistä jutuista parantumisen polulla. Nykyään kirjoitan omalla naamalla ja nimellä ja kaikenlaisesta lifestyle-hömpästä (mikä tuntuu ihan helkkarin hyvältä!), unohtamatta mielenterveysjuttuja. On tärkeää kirjoittaa myös niistä huonoista jutuista ja oon saanut tosi paljon vertaistukea ja rohkeutta esittää blogissa elämää just sellaisena kuin se on: kirjoja, hömppärakkausjuttuja, opiskeluahdistusta ja mielenterveyden vuoristorataa.

  VastaaPoista
 14. Blogin toivotuimpia aiheita eli second hand löytöjä :)
  https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/toisen-huti-toisen-hitti

  VastaaPoista
 15. https://nouw.com/fashionsituation/the-law-of-attraction-ja-miten-se-tuli-e-35274382

  Ajattelin linkata tuon postauksen koska tuo aihe tuntuu olevan monelle vielä niin tuntematon ja haluan tuoda sitä enemmän ihmisten tietoisuuteen koska se on niin hieno aihe joka on parantanut omaa elämääni rutkasti <3

  VastaaPoista