maanantai 13. tammikuuta 2020

Maisemanvaihdos ja paluu arkeen

Mulla oli tosiaan viime viikko vielä viimeinen viikko joululomaa, ja kun torstaina sain lomallekin jääneet viimeiset koulutehtävät pois alta, oli mulla kolme päivää ruhtinaallista aikaa ihan vain olla ennen paluuta uusien opintojen pariin. Mulla oli alun perinkin suunnitelmissa käydä loman aikana pienellä reissulla jossain päin Suomea, ja laitoinkin kaverilleni sitten viestiä ja kutsuin itseni kylään viikonlopuksi Tampereelle.


Meillä ei kummallakaan ollut mitään muistikuvaa, että milloin ja missä merkeissä oltiin viimeksi nähty ja kuinka monta kuukautta sitten. Mä en myöskään ollut vielä käynyt kaverini luona hänen asuessaan Tampereella, joten luonnollisesti tahdoin myös päästä näkemään hänen kotikulmansa ja asuntonsa. 


Perjantai otettiin rennosti. Junamatkan olin käyttänyt hyödyksi raapiessani vuosikatsausta kasaan, ja illalla oli enää viimeistelyt ja julkaisu jäljellä. Saunottiin, syötiin nachoja ja rupateltiin. Aloitettiin myös katsomaan Netfixin You-sarjaa (ja jatkettiin lauantaina ja jonka ensimmäisen kauden katsoin sunnuntaina junassa loppuun), enkä ihan vieläkään tiedä mitä mieltä tuosta sarjasta olen! Toisaalta tekisi mieli jatkaa toiseen kauteen, toisaalta en ole ihan varma kestääkö mun psyyke ja haluanko enempää itseäni kiusata, haha. 

Lauantaina heräiltiin rauhassa, syötiin Nutella-croissantteja aamupalaksi ja lähdettiin ulos kiertelemään. Mun oli pakko pysähtyä kuvailemaan, kun onnistuttiinkin törmäämään salaa pilkottavaan aurinkoon ja melkein talviselta näyttävään maisemaan. Oisipa Helsingissä edes tuon verran lunta, heti tulee ihan eri fiilis! Käveltiin lopulta vaikka kuinka monta kilometriä päivän aikana ympäri kaupunkia, välissä pysähdyttiin syömään ja kahville ja ostoksille ja vähän kaikkialle. Spotattiin myös yhdet hääkuvaukset, tuli varmaan tosi kauniita kuvia, vaikka olikin varmaan vähän kylmä poseerata!


Sunnuntaina käytiin vielä ennen mun kotiinlähtöä tsekkaamassa Lie Mi ja täyttämässä vatsamme vietnamilaisella. Ajattelin toisenkin junamatkan olla yhtä ahkera kuin ensimmäisen, vain koulutehtävien suhteen, mutta voimme kaikki varmasti arvata, miten siinä loppujen lopuksi kävi! Tänään aloitettiinkin kandikevät mun synttärilounaalla, tieteellisen kirjoittamisen aloitusluennolla ja Marianne-kaakaolla. 

Mulla on kiireinen kevät tulossa, joten oli ihana päästä vielä loman viimeisinä päivinä karkaamaan muihin maisemiin. Nyt taas jaksaa olla kotona ja ahkeroida, ainakin pari päivää! 

Lomat ovat suurella osalla varmaan muutenkin jo jääneet taakse, miten teillä on arkeen paluu sujunut? ♥️

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Nutella-croissantit, nam! Piti tuohon kohtaan pysäyttää hetkeksi lukeminen ja miettiä, kuinka hyviä ne on :D

  Tosi ihanan ja rennon kuuloinen viikonloppu ♥ You-sarjassa mua ekana ärsytti se, että päähenkilön ajatukset kuuluvat koko ajan taustalla, mutta onneksi siihenkin tottui ja sarja imaisi mut kyllä ihan täysillä mukaansa. Toki jos se on ahdistavan tai muuten epämieluisan tuntuista sen katsominen, niin ei tietenkään kannata itseään kiusata! Mulla ei ole arki vielä oikeastaan alkanut (onko välivuotena edes oikeaa arkea?) mutta helmikuussa palaan ainakin opiskeluarkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan ne ihan hyviä, tullut tässä enemmänkin syötyä croissantteja Nutellan kanssa viime päivinä :D ja mä siis toisaalta oon aina tykännyt vähän ton tyylisistä sarjoista, murhaohjelmista ja muista julmuuksista, tosta en vielä kakkoskauden alussakaan ole ihan varma vaikka katsomista olenkin nyt aina päätynyt jatkamaan. Ja joo välivuosi voi olla vähän jännää aikaa, ihana että voit vielä kuitenkin rentoilla rauhassa!

   Poista
 2. Hei, kivoja kuvia! Ja allekirjoitan kyllä itsekin nuo Helsingin lumitoiveet. Olisi niin hienoa saada tännekin kunnon talvi (tai edes vähän lunta), mutta onhan tässä vielä kuukausia jäljellä. Fingers crossed! 🙌

  https://hettaofficial.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Ja jep, nyt otetaan nää plussakelit pois alta niin saadaan valkoinen vappu 😂

   Poista