torstai 9. tammikuuta 2020

Niin hyvä fiilis

Vitsi mulla on ollut hyvä päivä! Mulla oli tänään yhden esseen palautus, jota varten lukemista olen koko loman vitkutellut. Eilen sain vihdoinkin lukemiseni luettua ja tuota esseetä aloitettua. Vähän kuitenkin stressasi, minkälainen työmäärä mulle jäisi yhdelle päivälle, kun tietenkin taas jäi vikalle päivälle vaikka kuinka yritin taas suunnitella aikatauluja etukäteen.


No, mä heräsin suhteellisen ajoissa (eli olin ylös sängystä jo ennen puolta päivää), puin päälle, otin aamupalan mukaan ja lähdin kirjastoon. Vietin tänään viisi tuntia kirjastossa, toki välillä kävin syömässä ja selailin kännykkää. Mutta niin sitä tekstiä kuitenkin siinä sivussa ilmestyi, ja sain koko esseen kirjoitettua. Ihan paras fiilis, että sain päivän aikana sen suhteellisen stressittömästi pois alta, ja loppuillan voin kotona vain ottaa rennosti ilman koulupaineita. Ja ihana oli huomata, että tuollaisen kolmen sivun lyhyen esseen saa aika kevyesti hoidettua, jos vaan pääsee oikeaan mielentilaan.

Nyt mulla onkin sitten kolme päivää ihan oikeaa joululomaa ennen kevätlukukauden opiskeluja. Täyttelin äsken huvikseni kalenteria ja merkkasin ylös opintojen to do -listaa tälle keväälle. Mulla on kolmannessa periodissa jopa kaksi luentoa viikossa ja neljännessä yksi. Mun pitää kuitenkin tenttiä kolme kurssia täysin itsenäisesti, joihin laskin kuuluvan noin 1500 sivua lukemista. Siihen vielä kandi ja siihen liittyvät taustameiningit sekä yksi essee ja pari muuta pikkujuttua päälle!


Mutta tuo kaikki on sitten ensi viikolla. Huomenna ajattelin käydä aamulla taas salilla, viimeksi kun oli melkein jopa kivaa! Sitten mä lähdenkin viikonlopuksi Tampereelle rakkaan ystäväni luo, jota en ole nähnyt aivan liian pitkään aikaan ja jonka luona en Tampereella ole vielä käynyt ollenkaan! Ihana saada loppulomaan vielä jotain muutakin kuin kotona makoilua, nauttia hyvästä seurasta ja ottaa rennosti ja irtautua arjesta. Ja hei, jos tämä mun panostusfiilis jatkuu, saatan hyvinkin aloittaa ensimmäiseen tenttiin valmistautumisen jo junassa! Toki oikeasti tarkoitus on ensisijaisesti saada huomenna vuosikatsaus viimeisteltyä ja julkaistua, kun se vähän nyt on jäänyt sivuun tuon esseen takia. Mutta huomenna, jei!

Tänään paistoi aurinko, törmäsin spontaanisti kaveriin, katsoin hyvän mielen YouTube-videoita, söin eilisiä herkullisia lihapullia, katsoin noin miljoona jaksoa Frendejä, suunnittelin kevään aikatauluja ja todella tunsin, että olin saanut tänään jotain aikaiseksi. Olen ylpeä itsestäni ja todella hyvillä mielin tästä päivästä <3 Toivottavasti teilläkin on ollut ihana päivä!

Ja koska tätä hehkutusta pitää vähän saada rajoitettua, mulla taitaa seuraavaksi olla ohjelmassa yhden tiskivuoren taltutus. See ya!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Oi kamala, mun kevään opiskelut tuntuukin nyt niin kauhean vähäisiltä sun opiskelumäärän rinnalla! :D Oli kyllä ihana tällanen höpöttelypostaus, vähän inspiroiduin nyt itsekin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo, lukkaria katsoessa näyttää tosi chilliltä kun vain kaksi kurssia koko keväänä, mutta sitten pitääkin kolme kurssia suorittaa kokonaan itsenäisenä jossa riittääkin tekemistä! Ihana että tykkäsit, parasta <3 Mäkin tykkään höpötellä!

      Poista