torstai 2. tammikuuta 2020

Linkkaa postauksesi - parhaat postaukset

Joo, mä olen joidenkin postausten kanssa vaan tosi huono. Ja niin siinä kävi tälläkin kertaa (niin kuin aina aiemminkin), että lupauksista huolimatta mun viimeisimmän linkkaa blogisi -koontipostauksen toteutus on jäänyt täysin. Mä olin tämän rehellisesti ihan kokonaan ehtinyt jo unohtaa! Vuosikatsausta väsätessä tämä tuli kuitenkin taas mieleen, ja päätin ennen noiden katsausten julkaisua hoitaa tämän kerralla pois alta, ja vinkata teille muutaman tosi ihanan postauksen ja blogin. Mun piti julkaista tämä jo uudenvuodenaattona ja viime vuoden puolella, mutta en mä siinä aattohulinoissa (ja kolmen tunnin päikkärien ohella) ehtinyt tätä viimeistelemään. Better late(r) than never!


Tuosta Linkkaa postauksesi -postauksesta on tosiaan ehtinyt vierähtää jo vuosi. Vuoden aikana monet linkatut blogit ovat ehtineet lopettaa toimintansa. Rajasin tutkailuni blogeihin, jotka ovat siis edelleen aktiivisina, ja niihin on vielä nyt joulukuun aikana ilmestynyt uusia postauksia. Valikoin noista vielä parhaat, ja tähän on koottu hyvin valikoitu parhaimmisto.

Koska noita postauksia saitte linkata vuosi sitten, ovat ne jo suhteellisen vanhoja postauksia. Korvauksena linkkaan jokaiselta tässä mainitulta blogilta myös toisen, uudemman postauksen, joka mun mielestä on maininnan arvoinen.

Kaikki postausten yhteydessä olevat kuvat on lainattu alkuperäisestä blogista!


Mahdollisesti ehkä - Saan syödä aivan kuten haluan

Nykyään, kun kovasti puhutaan erilaisista ruokavalioista ja niiden plussista ja miinuksista, aivan liian helposti voi joutua tilanteeseen, jossa kokee, että pitää perustella omia ruokailuvalintojaan ja -tottumuksiaan. Mä kirjoitinkin viime keväänä itse postauksen kasvisruokailusta, ja mulla on pitkälti samat ajatukset Sinin kanssa: mä syön sellaista ruokaa, joka musta maistuu hyvältä - ja kasvisruoka on usein todella hyvää!


Myös näitä ajatuksia mulla on itsellänikin käynyt mielessä. Sini pohtii tässä tekstissä tosi upeasti blogimaailman ammattimaisuutta, perfektionismia ja korkeita vaatimustasoja, ja meidän vaatimattomien pikkubloggaajien asemaa sen kaiken keskellä. Musta oli myös ihanaa, että Sini oli maininnut mun tämän postauksen tekstinsä yhteydessä, tosi otettu olo! ♡

Tämä postaus ilmestyi Sinin blogin ollessa Stoori-alustalla, ja linkki johtaa juuri tuonne. Blogi kuitenkin vuodenvaihteen aikana muuttaa takaisin Bloggerin puolelle. Jos tämä postaus onnistuu muuton yhteydessä siirtymään myös Bloggeriin, yritän korjata tuon linkin myöhemmin niin, että postaus löytyy jatkossakin!Mä olen todella mukavuudenhaluinen ja oikeastaan aika pelkuri monenkin asian suhteen: kaihdan suuria muutoksia ja tarvitsen aikani sopeutumiseen. Jenny puhui tässä kuitenkin rohkeuden ja tuntemattomaan hyppäämisen tärkeydestä, ja onhan se fakta, että helposti alkaa kaduttaa, jos jättää unelmansa toteuttamatta sen takia, ettei uskalla.


Ihan supermielenkiintoinen postaus! Olen itsekin pohtinut toimittajuutta yhtenä tulevaisuuden uramahdollisuuksista, ja oli todella kiinnostavaa lukea lehden toimituksen arjesta ja työtehtävistä.


Kata esittää tässä ihan supertärkeän pointin ja näkökulman: ei "tavallisiin", matalampipalkkaisiin tai alemman koulutuksen vaativiin töihin päätyneet ihmiset välttämättä ole joutuneet tyytymään, vaan saattavat ihan oikeasti tehdä juuri sitä työtä, josta he itse tykkäävät. Ei meillä ole varaa arvottaa tai arvostella eri ammatteja, ja tämä postaus perusteli tuon ihan mahtavasti.

& Alkuvuoden asuja ja oudot hakusanat

Munkin blogiin on eksytty tilastojen mukaan välillä tosi erikoisilla hakusanoilla, ja oli hauska lukea myös toisten hakusanoja! Mä itse monesti saatan itsekin googlata samoilla hakusanoilla ja testata, mikä postaukseni niillä sanoilla tulee ehdotuksiin ja kuinka nopeasti, vai tuleeko enää ollenkaan!


HENNA M. - Vauvakuumetta!

Tämä aihe on myös valtavan tärkeä, ja Henna kirjoittaa siitä musta tosi hyvin. Kenenkään ulkopuolisen lisääntyminen tai lapsiluku ei ole sellainen asia, josta udellaan ja kysellään. Olipa ihminen lapseton sitten omasta tahdostaan tai tahtomattaan, ei kenenkään tarvitse sitä toisille selitellä. Sama pätee toiseenkin suuntaan, nimittäin niihin, jotka rupevat arvostelemaan heitä, joilla on paljon lapsia.

& Minä ja alkoholi

Kuka oikeasti yllättyi, että mainitsen tämän postauksen listassani? Itse olen aiheesta kirjoittanut jo kolmen postauksen verran (viimeisin täällä), ja Hennan ajatukset menivät monen asian suhteen samaa rataa mun kanssa.

Ihan superhienoja postauksia, paljon hyvää pohdintaa ja samankaltaisia ajatuksia, mitä itsekin olen käsitellyt. Tätä postausta kirjoittaessa ja näitä blogeja oikein urakalla selatessa taas sain ihan uuden innon blogia ja bloggaamista kohtaan, ja myös blogien seuraamista kohtaan! Pari vuotta sitten tuli itse oltua ihan eri tavalla monipuolisesti aktiivinen blogimaailmassa, ja nyt huomaan todella kaipaavani sitä. Ehkä tästä vuodesta taas tulee erilainen blogivuosi.

Oliko nämä postaukset teille entuudestaan tuttuja? Mikä on teidän suosikkinne näistä? Ja hei, jos teillä on mielessä jokin postaus, joka on viime aikoina teitä säväyttänyt (oma tai jonkun muun), linkkailkaa ihmeessä alas, olisi ihana päästä lukemaan lisää mahtipostauksia! ♥️

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

6 kommenttia:

 1. Oi vitsi, kiitos maininnasta! Aivan mahtavat perustelut <3

  VastaaPoista
 2. Täytyykin jossain vaiheessa tutustua näihin. :)

  Itselläni bloggaaminen on tosiaan jäänyt, vaikka viimeisimmässäni blogissani onkin jokunen teksti. Instagram on vain viennyt voiton mennen tullen, ja bloggaaminen itselläni perinteisesti ei enää tunnu samalta.

  Blogiasi on edelleen ihana lukea ja melkein viikoittain vierailenkin blogissasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! Instagram kyllä nykyään houkuttaa eri tavalla kuin blogi, ja siinä ehdottomasti on puolensa! Nyt kun viime aikoina olen ollut aktiivisempi Instan puolella, alkaa vanhaa kunnon bloggailua todella kaivata, ja tahdon siihen nyt taas panostaa enemmän!

   Voi miten ihana kuulla, toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin <3

   Poista
 3. Voi kiitos tuhannesti maininnasta ja ihana oli kuulla sun mielipiteesi 8) Hauska oli bongata minut itseni täältä :3 Mukavaa myös kun kaikista blogeista olit valinnut kaksi postausta, mielenkiintoisia postauksia tosiaan löytyi tästä ja pidin kovasti postausideastasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle, oli ihana lukea sun postauksia ja selailla sun blogiasi! Ja kiva kuulla että tykkäsit muutenkin <3

   Poista