maanantai 30. joulukuuta 2019

Tämä hetki on paras aika olla

Välipäivät ovat yksi ihanimmista ajoista vuoden aikana. Mihinkään ei ole kiire, mitään ei tarvitse tehdä, ja vaikka tarvitsisikin, ne voi hyvin siirtää sivuun muutamaksi päiväksi. Joulustressi on taittunut ja tulevan vuoden stressit vasta tuloillaan. Voi vaan olla ja rentoilla, mikä sen parempaa.


Mua ei tällä hetkellä ahdista yhtään ajan kuluminen tai vuoden vaihtuminen tai talvi tai se, että kesään on vielä viisi kuukautta aikaa. Mulla on hyvä olla juuri tässä ja nyt, ja odotan tulevaa innolla ja mielenkiinnolla. Mikään kiire mulla ei kuitenkaan mihinkään ole.

Mun tarkoitus oli jo perjantaina postailla kuulumisia my day -tyylisesti, mutta se nyt selkeästikin vähän jäi, kun keskityin vain olemaan ja ihan vahingossa elämään hiljaiseloa somen suhteen. Älkää ymmärtäkö väärin, ihan samaan tapaan olen selaillut facebookeja ja instagrameja. Hassua oli kuitenkin tajuta, että tänään julkaisin instastooreihin ja -feediin ensimmäistä kertaa aaton jälkeen! Ei kyllä yhtään harmita tai haittaa, someloma tekee itse kullekin hyvää, ja nyt jaksaa sitten taas uudella innolla.


Tuolloin viime perjantaina söin aamiaiseksi voileipää joulun graavilohilla ja kananmunalla. Vietin aikaa ihanan kaverin kanssa pitkästä aikaa ja käytiin pitkän odotuksen jälkeen katsomassa uusi Frozen (niin paljon ajatuksia, mutta summa summarum Olaf ja Kristoff ovat yksiä parhaita hahmoja koskaan). Söin popparia ja join jäähilejuomaa niin kuin asiaan kuului, ja vaikka kuinka vetelin ahkerasti, en silti tälläkään kertaa saanut pieniä poppareita syötyä yksin loppuun asti leffan aikana. Otettiin pitkästä aikaa muutamat kuvat ja kierreltiin hetki kauppoja ennen kotiinlähtöä. Illalla hengailin verkkareissa ja pehmotossuissa, katsoin televisiota ja hengailin ihan rauhassa. 


Viikonloppuna olen viettänyt synttäreitä, nukkunut hyvin ja ostanut maailman pehmoisimman, mukavimman neuletakin. Tänään pääsin ratkomaan (lopulta hyvin pieniä) ongelmia töissä kunnialla, tiskaamaan kahdesti ja tekemään melkein ekaa kertaa mac and cheeseä, ja melkein onnistuin! Viime päivinä olen myös innostunut taas katsomaa mun ikilempparisarjaa Näkijää, aina vaan yhtä hyvä.

Ja huomenna. Mä en ihan vielä osaa sanoa, mitä mun uudenvuoden juhlinta tuo tullessaan, mutta onneksi en paljoa vaadi. Aion meikata näyttävästi, väsähtää liian aikaisin ja nauttia seurasta. Ja sitten ollaankin jo ensi vuodessa ja ensi vuosikymmenessä, niin yksinkertaista. Kuulostaa mulle ihan kivalta. Mulla on yllättävänkin hyvä vuosi takana, aika näyttää, mitä kaikkea seuraava tuokaan tullessaan. 


Huomenna julkaisen yhden aivan liian pitkäksi aikaa unohtuneen postauksen, jonka jälkeen päästäänkin aloittamaan uutta vuotta edellisen vuoden läpikäynnillä muutamalla eri tavalla!

Miten teillä on vietetty välipäiviä? Entä mitkä fiilikset ovat menneestä ja tulevasta vuodesta? ♡

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

 1. Välipäivät ovat menneet lekotellessa ja vain odottaessa vuoden vaihtumista, jolloin on taas motivaatiota tehdä kaikkea :D Uusi Frozen oli niin hyvä ja Olaf on kyllä ihan mahtava ♥ Mulla tuli aina välillä kylmiä väreitä, kun ne musiikit ja kuvat oli niin hienosti tehty.

  http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että oot säkin päässyt rentoilemaan ❤ ja jep! Olafilla on vaan ihan parhaat jutut ja Kristoff on paras Disney-poikaystävä koskaan :D

   Poista