maanantai 23. joulukuuta 2019

Etkö ole vieläkään keksinyt joululahjaa?


Aatonaaton ilta, Joko olet jo aloittanut rauhaisan joulunvieton, tai stressitaso on vasta saavuttamassa huippuaan. Ehkä joku teistä vielä stressaa sitä, ettei tähänkään mennessä ole onnistunut löytämään sitä oikeaa lahjaa jollekin läheiselleen.

Mä tulen tänne nyt kertomaan sulle, että se ei haittaa. Etkö ole vielä keksinyt joululahjaa? Älä anna joululahjaa.

Vaikka jouluperinteeksi onkin muodostunut lahjojen antaminen ja saaminen, ei se ole mikään joulun viettämisen elinehto. Ja niin kuin olen tämän joulukalenterin aikana monta kertaa todennut, on parempi olla antamatta mitään kuin jotain turhaa krääsää ainoastaan muodon vuoksi.

Jos et täysin huomioimatta tahdo läheistäsi jättää, voit edelleen kurkata edellisestä lahjavinkkipostauksestani aivan toimivia viime hetken lahjaideoita. Tarjoa läheisellesi yhteistä aikaa, illallinen tai kevätsiivous, tai vaikka jotain yhteistä tekemistä, jonka lahjan saaja voi itse päättää. Tai käy matkalla klassisesti hakemassa suklaata ja kukkapuska, jos uskot niiden läheistäsi miellyttävän.

Mitään lahjaa tärkeämpää on yhdessäolo, rakkaus ja toisista välittäminen. Ja siitä joulussa pitäisi olla kyse. Joten jos et ole keksinyt lahjaa, se on ihan ok. Sitä suuremmalla syyllä voitte keksiä kaikkea muuta ihanaa joulunviettonne kuluksi. ♥️


Hyvää joulua rakkaat, kohta se on jo täällä ♥️


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti