tiistai 10. joulukuuta 2019

Syksyn viimeiset kuulumiset


Mulla alkaa pikkuhiljaa loma häämöttää. Mulla oli tänään viimeinen espanjan luento, ja melkein on haikeat fiilikset! Lähdettiin tänä syksynä siis espanjan alkeiskurssille, ja oli kyllä mun lempparikurssi tänä syksynä. Uusien kielien opiskelu on superhauskaa, varsinkin kun alkeistasolla pystyy etenemään todella nopeasti ja mun kymmenen vuoden ranskan opiskelusta ja yleisestä kielitajusta on espanjan opiskelussa tosi iso apu. Mä tuskin ehdin keväällä jatkaa, mutta kyllä me jotenkin yritetään tätä uutta kielitaitoa pitää yllä (she said hopefully)!


Muuten mulla on huomenna syksyn viimeinen luento ja vielä tämä viikko yhden koulutehtävän kimpussa pakertamista (pitäisi tietää, mistä aikoo tehdä kandin keväällä), ja sitten mä oon melkein lomalla! Toki tammikuussa on yhden esseen palautus ja ehkä jopa tentti, jos sellaiseen osallistun, mutta ei nyt takerruta niihin. Onpa hassua, että syksy on jo näin vilahtanut ohi! Eikä vieläkään tunnu, että joulu olisi kahden viikon päästä, hah.


Tänään mä aloitin / jatkoin suursiivousta kotona: siirtelin huonekaluja, kyykin kylppärin viemärin kimpussa ja patterin alla, ja jopa pesin lattiat toista kertaa tässä asumisen aikana! Huomenaamuna haastan itseni ja aion raahautua pyykkitupaan jo kymmeneltä pesemään noin miljoona koneellista pyykkiä heti aamusta. Wish me luck.

Ei mulla muuta, hyvää yötä ja hyvää melkein lomaa ❤ Mitä teidän elämiinne kuuluu just nyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti