sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Joulu 2019

Vielä kerran ihanaa joulunaikaa teille kaikille! ♡ Vaikka joulu vielä ei lopukaan, olen mäkin jo alkanut jo siirtyä siihen ihanaan vaiheeseen, jolloin joulunjuhlinta ja siihen liittyvät paineet ja kaikki jouluilu on takana ja voi vain nauttia lomailusta ja oleilusta. Melkein meinasin jättää perinteisen joulunviettopostauksen välistä, mutta tahdon kuitenkin ihan itselleni muistoksi vähän tässä tunnelmoida meidän joulua.


Samalla pitää vähän hehkuttaa mun tämän vuoden joulukalenteria! Joulukalenteri ilmestyi tänä vuonna tosiaan Instagramin puolella, ja olen tosi ylpeä mun siihen tuottamasta sisällöstäni. Toki viimeisen viikon aikana vauhti alkoi hiipua enkä kaikkia loppuluukkuja ehtinyt yhtä huolella toteuttamaan, ja yhden päivän hiljaisuuden päädyinkin korvaamaan toisen päivän tuplaluukuilla. Alun perinkin tarkoitus oli kuitenkin joulukalenteri ottaa rennosti ilman suuria suorituspaineita, ja siihen nähden onnistuin mielestäni todella hyvin. Nyt on ollut hassua, kun en viiteen päivään ole Instagramiinkaan julkaissut yhtään mitään! Ihan vahingossa tuli otettua kunnon joululomaa, ihanaa vain.


Aattona heräsin (mulle todella) aikaisin. Käytiin rauhassa kauppakävelyllä, tultiin kotiin Lumiukolle ja riisipuurolle ja Joulupukki ja noitarumpu -elokuvalle. Tein ensimmäistä kertaa ikinä kokonaisen joululaatikon itse alusta loppuun yksin (bataatti-vuohenjuustolaatikon, jonka suhteen en ole vielä oikein osannut päättää), ja herkuteltiin ihanilla jouluruoilla, suklaalla, juustoilla, pipareilla ja graavilohileivillä. Päivänä käytiin haudalla, ja sama herkuttelu- ja hengailumeininki jatkui. Katsottiin Perikato ja Frozen, Sydämen asialla ja Raskasta joulua, meillä parhaat joulut vietetään aina telkkarin edessä. Tapanina aktivoiduin jo sen verran  että kävin Ikeassa, kotiin päästyä pesin pyykkiä ja järjestin kirjahyllyni.

Tämä joulu oli ihana, rento ja mieleenpainuva, ja hyvistä fiiliksistä on onneksi saanut nauttia edelleen.


Ihan uskomatonta, että ylihuomenna ollaankin jo viettämässä uutta vuotta! Huomenna vielä postailen muista aiheista, mutta sitten päästäänkin jo vuosikatsaus-postausten pariin. Jättäkää ihmeessä kommentteihin ehdotuksia, jos teillä on jokin tietynlainen vuosikatsaustoive mielessä, vaikka mulla onkin jo ideoita itselläni mielessä! Onpa jänskää, ihan hassua olla taas jo vuosikatsauskaudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti