perjantai 3. tammikuuta 2020

Vuoden alun kuulumiset

Heippa tyypit! Tässä eilisen postauksen myötä blogeja taas ahkerammin selailleena ja vuosikatsauksia valmistellessa mulla on todellinen kaipuu syntynyt taas blogihommiin. Muistin taas, miten ihanaa on säännöllisesti kirjoitella tänne, ja miten ihanaa on myöhemmin palata ihan niihin arkisiin muistoihin ja teksteihin. Mä nautin siitä, että blogia selaillessa voi palata elämän eri hetkiin ja että blogiin pääsee päivittelemään ihan sitä tavallista elämää. Siksi mun tavoitteena on tänä vuonna julkaista enemmän ihan niitä arkisia kuulumispostauksia. Mitäs sanotte, kuulostaako kivalta?

Mun 2020 on kyllä lähtenyt oikeasti aika hyvin käyntiin. Uudenvuoden päivänä otettiin luonnollisesti rennosti. Päivä meni pitkään nukkuessa, sängyssä makoillessa, telkkaria katsellessa ja tortilloilla herkutellessa. En poistunut kotoa koko päivänä, vaan otin ihan rennosti ilman mitään tavoitteita tai suunnitelmia.


Eilen halusin kuitenkin vastapainoa tuolle toimettomuudelle, ja sovin treffit jo puolillepäiville. Ehkä tuolla (mulle) aikaisella herätyksellä pyrin oikaisemaan unirytmiäni, mutta oikeasti oli vaan äärimmäisen ihanaa päästä hyvissä ajoin liikkeelle ja nauttia ihka oikeasta auringonvalosta. Suunnattiin kaverin kanssa Triplaan, jossa en ollut vielä ehtinyt käydä aikaisemmin. Kierrettiin kauppoja, ja mä naureskelin että miten enää ei tarvitse Tallinnaankaan lähteä, kun samat kaupat ovat nykyään Pasilassa. Istuskeltiin Espresso Housessa ihan rauhassa, join ananas-kookosfrapinon, joka oli tosi herkkua, ja höpöteltiin kaikesta mahdollisesti.

Napattiin vielä nämä kuvat ennen kotiinlähtöä. joissa itse asiassa näkyy sama asu, joka mulla oli uutenavuotena päällä! Mulla oli päällä mun uusi, sunnuntaina Vilasta ostettu neuletakki. Olin ostanut samanlaisen äidille toissajouluna lahjaksi, ja aina välillä lainaillut sitä omaan käyttööni, kun se on niin pehmoinen ja mukava päällä. Nyt oli sitten pakko ostaa itsellekin oma, kun vielä tarjouksesta löytyi, ja jos mahdollista, tämä uusi on vielä pehmoisempi ja mukavampi päällä!


Tänä aamuna mä tein puolestani jotain todella radikaalia, jota olen mielessäni kaavaillut jo kuukausia - menin nimittäin salille! Mähän tosiaan viime vuoden helmikuussa innostuin, ja hankin itselleni vuoden salikortin Unisportille. Kävinkin kevään mittaan jonkin verran salilla, mutta kesän tullessa se jäi kokonaan. Viimeksi kävin siis toukokuussa, ja nyt kun mulla on kortti enää puolitoista kuukautta voimassa, päätin taas ryhdistäytyä. Mulla oli jopa ihan kivaa ja hyvä fiilis treenin aikana, vaikka fyysinen kidutus ei olekaan mun lemppariasioita. Jälkeenpäin kyllä väsytti, ja huomasi käsistä ja jaloista, että oli vähän tavallista heikompi olo, haha! 

Kävin kaupassa, hain tilaamani paketin uusine hiustuotteineni, ja tulin kotiin. Kaveri tuli kylään, ja me tehtiin ihan superherkullista salaattia (ohje täällä), johon sain myös kaverini rakastumaan! Hengailtiin rauhassa, pelailtiin vanhaa Muumi-peliä, ja huvikseen ruvettiin vain selittelemään toisillemme Alias-sanoja, kun eihän kahdestaan peliä voi kunnolla pelata. Meillä oli tosi kiva päivä vaan rennosti hengaillen, ja se taas muistutti, että tänä vuonna ehdottomasti tahdon viettää enemmän laatuaikaa kavereiden kanssa! Ainakin vuosi on alkanut sen suhteen todella hyvin.


Miten teidän 2020 on lähtenyt käyntiin? Ja mitäs sanotte, nappaako vielä tällaiset perinteiset kuulumispostaukset?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

  1. Tällaiset perinteiset kuulumishöpöttelyt on yksiä mun lemppareita blogeissa, joten täältä ainaki iso peukku niille! Mun vuosi on myös lähteny rennosti käyntiin: oon muun muassa ulkoillut, lukenut kirjoja ja soittanut pianoa 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, mäkin kieltämättä tykkään näistä tosi paljon! Ja vitsi, kuulostaa tosi ihanalta, mäkin tahtoisin päästä pianon ääreen 😍

      Poista
  2. Komppaan edellistä, kuulumispostaukset (+ asukuvia ohessa!) on ihan best. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vitsi, ihanaa että on kysyntää 😍 asukuvat on mustakin jees, jos vaan saisi aina jonkun kuvaamaan 😂❤

      Poista