sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Keskitytään positiiviseen - viikon plussat

Kyllästyttääkö teitäkin pirujen maalaileminen seinille, jatkuvat uhkakuvat ja kauhistelut sukupuuton pelossa? Nyt jos koskaan on aika miettiä kaikkia niitä ihania arkisia asioita elämässä. Tässä ihania lemppariasioita kuluneelta viikolta, mulla on ollut paljon ilonaiheita! ♥️


♡ Nightwishin koko tuotanto palasi vihdoin takaisin Spotifyhin - mä olen itkenyt mun kaikkien aikojen lempialbumini Oncen perään juhannuksesta saakka!

♡ Tää järjettömän upea auringonpaiste. Talvettomasta talvesta huolimatta ehkä maaliskuun puolessavälissä saa jo olla kevätfiiliksissä! Pitääkin käydä ostamassa keltaisia tulppaaneja kotia piristämään.

♡ Vaikka mulla ei koko viikkona ollut ainuttakaan luentoa, vietin silti jokaisena arkipäivänä aikaa yliopistolla ja näin rakkaita ystäviäni vielä enemmän kuin tavallisesti!

♡ Maanantain huippukivaa päivää hehkutin jo täällä, nimittäin superhauskoja pikkujouluja pakopelien ja herkkuruoan parissa. Siitä innostuneena ruvettiin heti suunnittelemaan kavereiden kanssa samanlaista päivää loppukeväälle, kun saadaan vihdoinkin lukuvuoden uurastukset pakettiin.


♡ Aikaiset aamut. Oon tällä viikolla herännyt kahtena aamuna jo ennen yhdeksää ja kerran puoli kymmeneltä. Mut ja etenkin mun viime aikojen unirytmin tuntien tuo on mulle todella saavutus, ja niin ihanaa! Kirkkaaseen päivänvaloon on kyllä ollut hyvä herätä. 

♡ Muutenkin superhyvin nukutut yöt ja superihanat rennot aamut.

♡ Iso kasa juuri täydellisen kypsiä avokadoja. Tällä viikolla ollaan syöty avokadoleipiä, avokadopastaa, tortillaa ja guacamolea. Nom.

♡ Kolme julkaistua postausta yhden viikon aikana! Ja varastossa ja ideoissa vaikka kuinka monta lisää, Insta-seuraajat ainakin tietävät pari hauskaa tiedossa olevaa postausta.


♡ Kaiken kaaoksen keskellä syntynyt tunne siitä, että me ollaan koko maailma yhtä.

♡ Vika tentti ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen.

♡ Hieman taas edennyt kandiprojekti - nyt ehkä jopa tiedän aiheeni!

♡ Raikastettu ulkoasu. Edellinen banneri ei ehtinyt montaa kuukautta ollakaan, päätin mä eilen jälleen hetken mielijohteesta lähteä kehittelemään jotain syksyisen kokonaisuuden tilalle. Sain myös idean kirjoittaa itse blogin nimen tuohon banneriin. Oli vaan niin vaikea saada kahdesta sanasta kivan näköisiä ja vielä niin, että ne olisivat keskenään sopineet yhteen, että päädyin tähän kompromissiin. Tällä hetkellä kyllä tykkään tästä uudesta ilmeestä, mutta saa nähdä, milloin uudistuskriisi taas iskee!


Taistellaan ikävyyttä vastaan oikein urakalla. Kommentoi alas tai jaa vaikka Instagramissa joku positiivinen asia tältä viikolta vai muuten viime ajoilta, ihan mikä tahansa! Keskitytään positiiviseen, kaikkeen ihanaan ja kivaan ja meitä ilahduttavaan ♥️

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Ah toi banneri on kyl ihana! *.* Harmittaa, kun kaikki hehkuttavat upeaa auringonpaistetta, ja täällä on vain pilvessä :D Huomaa, kuinka vähän ihmisiä oikeasti asuu pohjoisessa. Voi vitsi että kypsät avokadot osaavat pistää iloiseksi, liian usein ne ovat joko ihan liian raakoja tai homeessa jo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Sini ❤ eikä, ehkä teilläkin alkaa paistaa! Ja jep, tänäkin aamuna oikein nautiskelin täydellisen pehmoisesta avokadosta leivän päällä ❤

      Poista