maanantai 9. maaliskuuta 2020

18 viimeisintä


Mun oli tarkoitus muutenkin tulla kirjoittelemaan teille tänään viime päivien kohokohdista ja vastoinkäymisistä. Nyt kuitenkin kun bongasin tämän Sara Ticklen haastepostauksen, totesin sen olevan mahtava vaihtoehto tämän postauksen toteuttamiseen! Tässä siis - hieman tuunattuna - mun viimeisin...


TV-sarja: House on saanut mut koukkuunsa jälleen. Tätä sarjaa olen katsonut telkkarista suorana silloin, kun se tuli. Ehkä kolme vuotta (hups) sitten aloin katsomaan sarjaa läpi kaveriltani lainaamilta DVD:iltä. Vähän on ollut taukoa välissä, mutta nyt olen taas päässyt tukevasti laivan kyytiin. Ihan mahtava sarja, niin nerokas ja hauska!

Ruoka: Vietettiin tänään työporukan pikkujouluja, ja olen niin täynnä meidän upeasta dinneristä, että maha tuntuu repeävän ihan minä hetkenä hyvänsä. Erityisesti mieleen jäi alkuruoan lohiceviche, nam!

Uni: Mulla on lähtökohtaisesti todella mielenkiintoisia unia. Usein näen unta raskaudesta tai vauvoista, mutta muutama yö sitten olin puolestaan menossa gynekologin vastaanotolle! Mukana unessa oli myös yksi rakas ystäväni, jonka kanssa harmiksi nähdään tosi harvoin nykyään.

Moka: Lauantaina töihin kävellessä kännykkä putosi taskusta, ja kaikista suojista huolimatta näyttöön tuli ikäviä säröjä ja pieniä häiriöitä kuvaan. Niin ärsyttää, kun tuo tietenkin vaikuttaa paitsi esteettiseen ulkomuotoon niin myös selailuun ja kuvien muokkaamiseen, ja tietenkin tämän myötä myös takuu raukesi alle vuoden ikäisestä puhelimesta. Heti jo googlasin näytön korjaustakin, mutta ei mulla ole sellaiseen heittää kolmeasataa euroa. Nyyh, kai tämän kanssa pitää vaan oppia elämään vaikka niin suunnattomasti ärsyttääkin.


Biisi: Kuuntelin tänä aamuna läpi yhden mun ala-asteaikoina iskän kuluttaman levyn läpi, Anna Erikssonin Sinusta sinuun. Jokainen biisi menee edelleen ulkoa ja aina säännöllisin väliajoin tuota tulee nykyäänkin välillä kuunneltua. Nuo biisit tietenkin tänään siis vuoron perään soineet päässä. Niin ja se Cicciolina.

Kohtaaminen: Tän päivän pikkujoulut olivat muutenkin tosi kivat, pääsi tutustumaan tyyppeihin, joita ei ollut välttämättä koskaan aiemmin nähnyt, ja ihan superihanaa oli, kun kotiin lähtiessäni kaikki tulivat antamaan heippahalit ja kiittämään kivasta päivästä <3

Ostos: Unicafe-lounas tänään. Maaliskuun ajan mun on taas tarkoitus pitää kirjaa menoistani tauon jälkeen, ja samalla pyrin keskittämään kauppareissuni ja näin välttää heräteostoksia ja suunnitella viikon ruokalistaa. Alkoi nimittäin helmikuussa vähän kirpaisemaan, kun lähes joka päivä tuli käytyä ruokakaupan kautta.


Meikki: Olen viime aikoina taas vähän kyllästynyt normiripsariin, ja parin viime päivän aikana rakastunut ihan täysin Benefitin sävytettyyn ripsiprimeriin! Sillä yksinään tulee tosi kauniit ripset, mutta ei liian meikatun näköistä tai jyrkän mustaa lopputulosta.

Leffa: Tää on oikeasti aika paha. Leffateatterissa Frozen 2 jouluna, telkkarista ja Netflixistä ollaan seurattu muun muassa Viimeinen soturi, Ace Ventura ja Robin Hood - mulle pidetään jonkinlaista leffakoulutusta kun en ole nähnyt yhtään mitään leffoja!

Onnistuminen: Ehkä vähän ikävääkin, että tämä jää mulla viimeiseksi kohdaksi, kun en vaan keksi. Elämä ja arki on täynnä pieniä ja isompia onnistumisia, joihin me ei vaan osata kiinnittää huomiota tai antaa itsellemme kunniaa. Tänään ainakin kaupunkia kierrellessä osasin opastaa seurueen kohteeseen onnistuneesti jokaisella kerralla. Onnistuin saamaan idean, joka toivottavasti edistää mun kandiprojektia taas merkittävästi. Onnistuin saamaan yhden esseen viimeistellyksi perjantaina ja näin saatettua mun viimeisen viestinnän kurssin päätökseen. Onnistuin lauantaina töissä antamaan positiivisia asiakaskokemuksia, tekemään enemmän tai vähemmän luovia hätäratkaisuja ja ajattelemaan eteenpäin yhteiseksi hyödyksi.  Ai niin ja keksin eilen myös, että tenttikirjan lukemisen sijaan voin e-kirjasta kopioida tekstin Word-tiedostoon, laittaa ääneenlukutoiminnon päälle ja kuunnella, kun teksti luetaan mulle! Olen saanut tuntea ylpeyttä itsestäni sekä kuulla positiivista palautetta. Se on jo paljon.


Herkku: Äidin tuoma Geisha-paketti. Piti säästää pääsiäiseen tai ainakin syödä ihan vähän kerrallaan, mutta jotenkin ne kummasti häviävät...

Podcast: Yhdessä on oikeastaan ainoa (ja ensimmäinen) podcast, jota olen kuunnellut. Siihen innostuttuani on kuitenkin pitänyt tutustua muihinkin, kun ei tuo yksi jakso viikossa meinaa riittää mihinkään! Muutama jakso on siis tullut kuunneltua Papupataakin välissä. Onneksi Yhdessä-podista tuli tänään taas uusi jakso, jei!

Sovellus: Oon ihan koukuttunut Nonogram-peliin. Peli on tosi yksinkertainen eikä siinä etene mihinkään, pelataan vaan tasoja toisensa perään. Ajattelin siis innostuksen lopahtavan aika nopeasti. Kaksi kuukautta olen sitä kuitenkin jo pelaillut, että ehkä siinä jokin kuitenkin pitää otteessaan!

Treeni: Tänään kyllä on tullut käveltyä ympäri kaupunkia sen verran, että jaloissa tuntuu. Ei kyllä haittaa, ihana että on kiva ja aktiivinen päivä takana.


Asu: Oon ihan rakastunut sinisen ohuen collegepaidan ja suorien rusettihousujen yhdistelmään. Pakko saada kuvat otettua tästä asusta teille lähiaikoina! Kun ekan kerran tämän asun vedin päälle, en olisi uskonutkaan miten paljon tästä kokonaisuudesta tykkään.

Aktiviteetti: Tänään käytiin pelaamassa kahdet pakopelit läpi. Oli ihan superhauskaa, noita olisi niin kiva harrastaa enemmänkin, muttei budjetti vaan millään anna myöten! En tiedä lasketaanko tätä aktiviteetiksi, mutta eilen kävin myös teatterissa, tykkäsin myös siitä esityksestä enemmän kuin olisin odottanut!

Kirja: Viime kuukaudet lähinnä ollaan kaluttu ahkerasti koulukirjoja läpi. Välillä olen kuitenkin taas luettua Stephen Kingin Uinu uinu lemmikkini -romaania, joka on kököttänyt sänkyni vieressä jo yhdeksän kuukautta. Ei enää montaa viikkoa, niin kandiopinnot ovat paketissa ja saan taas lukea tai olla lukematta just sitä mitä itse tekee mieli!

Onnen aihe: Kiva päivä, makoisat yöunet, keväinen valoisa aamu. Terveys (en edes muista milloin olisin viimeksi ollut flunssassa koputetaan nyt puuta), rakas perhe, hieman taas edenneet opinnot, herkullinen ruoka.


Tämä oli kyllä superhauska postaus, pääsee kertomaan viime aikojen tapahtumista ja kuulumisista ihan eri tavalla ja mainitsemaan hauskoja juttuja, jotka eivät varmaan muuten tulisi puheeksi. Mä aion katsoa vielä jakson Housea, ennen kuin hautaudun taas yöksi unien maailmaan, en malta odottaa! Hyvää yötä ihanat, kertokaa ihmeessä alas kommentteihin teidän viimeisimpiänne, teidän kommentit aina piristävät ja ilahduttavat ihan suunnattomasti <3

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Hei tiesitkö, et kotivakuutus korvaa rikkoutuneen näytön. Pl. tietty omavastaa 😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, on kyllä ollut kavereiden kanssa puhetta. Pitää tähän tarkemmin vielä perehtyä!

      Poista