sunnuntai 3. elokuuta 2014

Pikkukirput torilla

Voi että, mä olen unohtanut, miten mahtavaa kirppareilla on! Tai ehkä tarkemmin ajateltuna en ole koskaan edes tajunnut sitä. Joskus oon jotain ostanut (esimerkiksi mun mahtavan Nalle Puh -t-paidan!!) ja jotain myynytkin. Tänään sitten Alen kanssa päädyttiin Aleksis Kiven kadun kirpparilla, löytämässä uutta ja hankkiutumassa vanhasta eroon.

Aamulla heräsimme aikaisin ja lähdimme suuntaamaan kohti Dallapén puistoa. Hyvissä ajoin ennen aamukymmentä asetuimme sopivalta vaikuttavaan myyntipaikkaan. Nooh, hyvinhän siinä porukkaa virtasi. Paikalla pörräsi ampiaisia joka suunnasta, joka kokoisia, joita Ale (mun kengällä xd) huitoi kuoliaaksi. Aurinko kirkkaana paistoi suoraan meitä päin koko päivän, ja itse kävin mieluusti muutaman kerran varjossa kiertelemässä ihan auringonpistoksen välttämiseksi, semmoinen tunne nimittäin iski.


Tämä kuva on mökiltä, kumpa tänäänkin olisi ollut pilviä!


Myyntipäivä alkoi erittäin hyvin. Köhköh. Siis Alen osalta. Se rupesi myymään tavaroitaan jo ennen kuin kaikki oli edes esillä. Kyllä munkin tavarat kiinnostivat yleisöä, lähinnä mun kaksi Nightwishin CD:tä, mutta rahat vaihtoivat omistajaa ja tavarat hävisivät vaaain Alen puolella. Hetken tienattuaan hän lähti läheiseen Mäkkäriin hakemaan aamupalaa, ja tuli takaisin McFeastin ja mun pirtelön kanssa. Jossain vaiheessa kirkkaalta taivaalta porottava aurinko alkoi olla mulle vain yksinkertaisesti liikaa. Lähdin kiertelemään enkä hirveästi vielä löytänyt mitään, vain yhden ihanan leffan, Poika raidallisessa pyjamassa.

Kiertelin vielä vähän, kävin hakemassa lompakon, ostin DVD:n ja palasin myyntipaikalle. Vähän myöhemmin kävin ostamassa myös aivan ihanan mustan paidan! Ale vain möi lisää ja lisää tavaraa. Lopulta nelisen tunnin myynnin jälkeen JOKU OSTI MULTA! Pirates of the Caribbean -kirja, alkoi hieman naurattaa, kun joku sen oikeasti halusi, mutta kyllä mulle kelpasi ensimmäiset parin tunnin tienestit! Ihan vähän myöhemmin joku nuori tyttö kiinnostui mun Nälkäpeli-boksista, siis kolmen pokkarin paketti. Itse olin ostanut sen Hulluilta päiviltä hintaan 12,90€, ja olin valmis sen kympillä myymään, kuitenkin avaamattomassa paketissa. Ihan kokeilunhalusta pyysin viittätoista euroa, ja viisitoista euroahan mä siitä sitten sain! Mahtavaa tehdä kauppoja, vaikka vähän siinä harmitti tytön puolesta. Mutta mikäs siinä, parin euron voitot!

Kohta alettiin lähtöä suunnittelemaan, viiden tunnin istuminen auringossa alkoi jo molemmissa tuntua. Paksuuntuneen lompakon kanssa lähdin vielä viimeiselle kierrokselle asenteella "nyt on parasta löytyä jotain". Menin paikalle, josta jo aiemmin olin todennut löytyvän lupaavan näköisiä vaatekappaleita, ja pienoisen tiirailun jälkeen löysin ihanakuosisen t-paidan, joka jo Terranovan lapullaan herätti mielenkiintoni. Jo seuraavalta myyjältä bongasin aivan ihanan paidan!! Ihanuus jää ylläriksi ;) Vielä takaisin palatessa yksi toppi mukaan, ja niin oli hyvä palata kotiin! Mun kiertelyn aikana Ale oli saanut myytyä vielä yhdet mun shortsit. Pakattiin tavarat, käytiin kaupassa ja niin me lähdimme kotiin syömään yms.

Kotona oli odottamassa oman maan perunat, porkkanat ja salaatti, kaksi
ensimmäistä jo valmiiksi keitettynä. Kävin kaupasta hakemassa graavilohta
ja fetajuustoa ja herkkulounas oli nopeasti valmis! Parempaa kuin BK...:'D


Mutta kiva päivä oli meillä, ensi viikolla uudestaan! Joten sinne tekin kaikki, Aleksis Kiven kadulle ensi sunnuntaina, myymään tai ostamaan, ihan miten kukin haluaa. Itellä ainakin on varmasti vielä jos jonkinnäköistä tavaraa myytäväksi :D Tästä postauksesta tulikin niin pitkä, että säästän suunnittelemani tämän päivän löytöjen esittelyn mieluusti huomiselle, joten siihen asti näkemiin! Tai jotain...:D Öitä kaikille! :)pspsps. haluan. tämän. nyt. ihana. prinsessa. NYT! Puhukaa äidille järkeä :'( Ikeasta 119€ +patjat ja lakanat yms. päälle ♥♥♥
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti