sunnuntai 24. elokuuta 2014

Uusi ulkoasu!

Vaikka nyt en ole viime aikoina ehtinyt kirjoittelemaan (vaikka joka päivä tulisi jatkuvasti postausideoita, jotka ajanpuutteen takia vain jäävät toteuttamatta), ei se ole hiljaiseloa tarkoittanut blogin puolella! Blogin ulkoasua olen siis päivitellyt ja ajattelin tähän väliin nyt esitellä näitä uusia juttuja! :D

1. Banneri

Yläreunaan olen siis tehnyt bannerin, jossa on kuvia minusta ja erinäisiä kivoja valokuvia, joita olen kuvaillut. Kuvilla ei ole erityisempiä tarinoita, ne ovat vain kauniita. Yritin myös saada ne sopimaan värimaailmaltaan blogin taustaan. Ja tottakai yksi kisukin sieltä löytyy! Bannerin sivuille jää tollainen inhottava yksivärinen palkki, jota en siis saa kokonaan katoamaan. Läpinäkyvä vaihtoehto olisi ollut läpikuultava valkoinen, joten ajattelin tämän roosan nyt sulautuvan taustaan paremmin.

2. Tausta

Bloggerin valmiista taustoista, miellytti silmää. Lempivärini on lila, vaaleanpunaisestakin tykkään, ja ehkä myös kuvaa taiteellisuuttani. 

3. Sivupalkki

Kun sana gadget kommenteissa tuli, olin ihan pihalla sen merkityksestä. Siinä muokkaillessani ymmärsin, että se meinaa siis kaikkia näitä eri palasia, mitä blogista löytyy.

  • Blogiarkisto. Tulipahan mainittua, vaikkei ole muuttunut miksikään.
  • Tietoja minusta. Siitä löytyy kuva, perus teinipeili, ja aivanihanalutunen kissepaitani. Sir Mian Gentlecat. Paras. Uusi luottovaatteeni (päällä tällä hetkelläkin :'D). Lisää paidasta voi lukea täältä!
  • Linkit. Nyt kaikki lukijat vain seurailemaan, blogista linkit suoraan niin Ask-, Instagram- kuin YouTube-tileilleni! Kysymyksiä ja kommentteja otan edelleenkin mielelläni vastaan, myös blogin puolelle.
  • Hae tästä blogista -palkki. En tiedä, miten tuo käytännössä toimii, ehkä kirjoitat siihen sanan, ja se antaa postaukset, joista sana löytyy..? En tiedä, kun en varsinaisia hakusanoja tai tägejä ole täällä käyttänyt.

4. Tarkastele profiilia eli linkki Google+ -tililleni. Ei sieltä varmaan paljoakaan löydy.

5. Suositut tekstit

Sivun alalaidassa siis kuusi luetuinta postaustani. Ihan vaan, koska viisi on liian vähän ja kuusi liian paljon. 

Eipä tässä nyt muuta, ehkä jotain vielä saatan päivitellä, mutta tällainen tämä on nyt. Uskon tämän nyt olevan lukijalle paljon kätevämpi, jos ei esimerkiksi mua tunne, eikä tiedä kuka näitä tekstejä oikein kirjoittelee :D Mitäs tykkäätte?

(kännykällä en ole nyt niin perehtynyt, miltä tämä näyttää, luetellut jutut siis koneella. Kännykällä ei mun ymmärtääkseni banneria käy ollenkaan. Tai saattaa se näkyäkin, en tiedä :D)


Tulossa olisi vielä juttua niin Tallinnan-reissusta kuin Berliinistäkin, ruokaohjeita ja Taiteiden yö -postaus, johon nämä jätkät liittyvät erittäinkin tiiviisti. Ja tuntuu, että toistelen itseäni näiden asioiden suhteen, mutta postausideoitakin otetaan vastaan! Rohkeasti vain kommentoimaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti