sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Mitä minä haluan

Pahoitteluni tästä viime päivien blogihiljaisuudesta, tuntuu ihan hurjalta itsestä, kun viime postauksesta on kulunut kolme päivää! Koulukiireet sun muut ovat vieneet huomiota pois bloggailusta, ja kun aikaa olisi, niin inspistä tai intoa ei. Mutta tänään, kun synttäreihini (sexy seventeen!) on aikaa enää neljä päivää, on korkea aika tehdä vuotuinen toivelahjalistani! Suuria toiveita tälle vuodelle mulla ei ole, kuin yksi, jonka äiti on jo luvannut hankkia. Siitä lisää myöhemmin, sitten jos mä sen saan ;) Saatte samalla ihailla mun hienoja kuvanmuokkaustaitoja, Paint kunniaan! 

KIRJAT


1. Harry Potter and the Chamber of Secrets & Harry Potter and the Goblet of Fire (enkuksi siis!) // 2. Alyson Noël - Kirkas tähti & Alyson Noël - Elämän värit // 3. Agatha Christien kirjoja englanniksi // 4. Stephen Kingin kirjoja suomeksi tai englanniksi (löytyy jo Carrie ja Cujo suomeksi) // 5. Lauren Oliver - Requiem - Rakkaus palaa // Listasta puuttuu: Suzanne Collins - Gregor ja Alismaan vitsaus

Kirjat itse ostan lähes kaikki antikvariaatista tai uutena aleista. HP:t ovat kaikki antikvariaatista, mutta kakkosta ja nelosta en vielä ole löytänyt. Eli näihinkään ei siis muutamaa euroa enempää kulu..:)


CD:T JA DVD:T




1. Billy Talent - III & Hits (julk. 21.11.) // 2. Tarja - Left In The Dark EP // 3. Frendit, kaudet 5 & 6 // 4. Näkijä (kaudet 3-7) // 5. Täydelliset naiset (kaudet 3-8) // 6. Nightmare - Painajainen merellä

Nämä ovat lähes kaikki sellaisia, jotka olen pitkään halunnut, mutten ole löytänyt / en ole viitsiny maksaa. Omistamani Frendien ja Näkijän tuottarit olen ostanut lähes kaikki käytettyinä. Ja joo, Salkkarit-leffahan se siellä, en ole vain vieläkään päässyt näkemään sitä vaikka oisinkin halunnut!


JA TÄSSÄ SITTEN KAIKKEA MUUTA KIVAA


1. Lankoja ja muita neulontajuttuja :) // 2. Divergent - Outolintu (DVD) & Allegiant (kirja, englanniksi) // 3. Hiusvärinaamioita // 4. Pehmoleluja ♥ // 5. Kultainen eyeliner (nestemäinen tai kynä, kimalletta!) // 6. Hehe. Hehe. Suklaata. Nam. // 7. Mario Kart 8 :'D // 8. Kultainen kynsilakka (kimallehilettä!) // 9. Captain Toad Treasure Tracker (okei tää julkaistaan vasta tammikuussa mut laitoinpahan nyt silti :/ Toad-pehmo olis kans aika ihana) // 10. Hehe. Hehehehehe. Nutellaa. Piti nyt laittaa erikseen. Koska Nutella.

En ole merkkiuskollinen, joten värinaamioiden ei tarvitse olla KC:tä eikä meikit tai kynsilakat kalleimmasta päästä (paitsi Nutellan pitää olla Nutellaa). Ja siis meikit ja kynsilakat käy ihan minkä värisinä tahansa, mutta nuo kultaiset ovat olleet haaveissa jo jonkin aikaa..:) Ja hei, pehmoleluja ei voi koskaan olla liikaa! Jos päätät ostaa mulle lankoja, niin ota huomioon, että saatan siitä väsätä sulle jouluksi jotain kivaa ;). Muovista päättelyneulaa oon vähäsen kaipaillut. 

Lisäksi aina on kiva saada vaatteita, leffalippuja, hyvää musiikkia, hyviä kirjoja ja muuta sellaista peruskamaa. Mutta kuitenkaan mulle ei se lahja itsessään ole tärkein, vaan se, että se ihminen on nähnyt vaivaa sen eteen ja ajatellut mua. Eikä lahjattomuuskaan paha asia ole, kunhan oot tehnyt ihanan kortin tai annat edes ison halin! Syntymäpäivissä parasta on se, kun saa viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja vähän juhlistaa. Ja olla huomion keskipisteenä. Ja saada lahjoja. Paaaaaljon lahjoja. Okei ei, synttärit on kivoja ♥


Ja nyt liittymättä yhtään mihinkään, tähän loppuun linkkaan kappaleen, jonka kuuntelin äsken ensimmäistä kertaa vaikka kuinka pitkään aikaan kunnolla. Tää biisi julkaistiin, kun olin ekalla tai tokalla, ja kolahti heti ensimmäisellä kerralla. Yhdeksän vuotta olen tätä kappaletta rakastanut ja kolahtaa vieläkin. Kokonaan olin unohtanut, kuinka paljon tätä rakastan. Varmaan ensimmäinen biisi, jonka tältä bändiltä kuulin, siis tietäen sen olevan heidän tuotantoa. Se biisi, jonka kautta musta tuli fani. Ja vaikka sitä ennen ja sen jälkeen on heiltä tullut paljon aivan käsittämättömän mahtavaa matskua, tuskin mikään yksilö korvaa koskaan tämän asemaa mun sydämessä. Apulanta - Armo. Rakastan. ♥ Ainiin ja tästä tulikin mieleen, toivonhan mä kans Apulannan uutta kokoelmaa, Syytteitä ja selityksiä - 52 parasta, ja "uutta" Revenge of the A.L. People -levyä, vaikka se onkin varmaan jo loppuunmyyty kaikkialta. Aina voi toivoa :)

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      p.s. oot mun sadas kommentoija, onneks olkoon :D

      Poista