maanantai 14. syyskuuta 2015

Ohi on! part 1

Nimittäin psykologian ylioppilaskoe. Enemmän varmaan analysoin sitten torstaina, kun enkkukin on takana ja voi molemmat käsitellä täällä samalla kertaa. Mutta mun mielestä oli tosi tylsä koe, semmosia "jipii"-kivoja kysymyksiä ei ollut, verrattuna vaikka viime kevään kokeeseen, joka mun mielestä oli tosi kiva. Vastasin siis kysymyksiin 1, 4, 5, 7 ja molemmat jokerit, jotka mun oman arvion mukaan menivät varmaan parhaiten! Eväitä mulla oli ihan hulluna, mutta eväsleipiin en koskenutkaan kun napostelin pähkinöitäni ja suklaatani ja viinirypälöitäni ja omenoitani sen koko viis ja puol tuntia mitä siellä salissa istuskelin. Ihanaa oli pehmustetut tuolit, mitä meillä on salissa, ei niin ihanaa oli pimeä vessa kun piti käsikopelolla löytää hanalle, käsipyyhkeitä ei ilmeisesti ollut ja melkein törmäsin seinän semmoseen ulkonevaan nurkkaan..:D Neljä tuntia meni tosi nopeasti, loppuajan vähän kärvistelin ja laiskottelin, kun en viimeistä vastausta meinannut saada millään aikaiseksi.


No mutta ei enempää siitä. Nyt rentoudun datailemalla ja postailemalla ja kuuntelemalla Paramore-sekoitusta (voi YouTube miksi sinustakaan ei voi enää nauttia ilman mainoksia). Myöhemmin voisi katsoa taas pitkästä aikaa Näkijää, pitää taas pitää Frendi-taukoa. Ross ja Rachel erosivat ja mä oon nyt niin järkyttynyt (taas) etten ihan heti voi katsoa enempää! Haha voi mua.

Huomenna sitten taas asupostailua, kun en sitä tähän viitsinyt yhdistää, ja ehkä hienoista enkkuhermoilua. Ja jee ("jee"), syssyn ekat syssykuvat, kun sadepisaroiden ropinaaaa lehti alas puusta putoaaaa ja sillee. (pointsit sille, joka tunnisti biisin!)


Kertokaa, miten teillä meni reaalit tänään, voidaan iloita ja/tai masistella yhdessä ♥

p.s. vietin lauantai-iltani linkkailemalla blogiani varmaan miljoonaan linkkaa blogisi / arvostelen blogisi -keskusteluun demi.fi:ssä (ja en tiedä siksikö mutta sain kaksi uutta lukijaa, jee ootte ihania, tervetuloa! ♥), ja tänään eräs käyttäjä kommentoi että mulla on kivan syksyinen banneri. ihana että sain kehuja, huvitti vaan vähäsen kun tuo kuvahan on otettu toukokuussa keväisten kirsikankukkien keskellä :D

p.p.s. katoin just hyvän vastauksen piirteet ja ylen abitreenivideon tän päivän kokeesta ja iiiiiiiiih vähän pelottaa. apua. no mut se on ohi nyt ja tein parhaani ja enää ei tarvii mittää!

edit: en mä sit mitään Näkijää katsonut kun otin päikkärit. mukavaa oli. heräsin sopivasti kattomaan Salkkarit, sisäinen kello ilmeisesti kunnossa!

6 kommenttia:

  1. Upeita syyskuvia! Tuo bannerikin on aivan ihana ja aikas mahtava että keväällä on kuitenkin otettu. Käy nimittäin syksyyn ja on aika syysmäinen:3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! Juu, tossa on niin monta miljoonaa filtteriä ja taustakin niin epämääräinen (kukkaset vaan tuolla ylhäällä ja ruohoa ei ihan hirveästi vielä kasvanut), että ehkä siksi tulee semmonen "ajaton" fiilis? Mutta totta kyllä että vähän sekava ja tunkkainen tuo jotenkin on, saa nähdä jos tässä syksyllä jonkun uuden kivan saisi aikaiseksi :) mutta kiitos kommentista! ❤

      Poista
  2. Pakko minunkin sanoa, että bannerisihan käy ihan mainiosti niin kevääseen kuin syksyynkin :D Hyvä valinta siis! Tykkäsin myös näistäkin postauksen kuvista, ne olivat mukavan syksyisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kai se nyt pitää uskoa, kun niin moni niin sanoo! Kiitos paljon, kiva että tykkäätte! :)

      Poista
  3. Mikä tavoite sulla on psykasta? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No alunperinhän olin sillä asenteella että ällää lähdetään hakemaan. Sit lukuinto hävisi ja todellisuus iski :D nyt yritin vähän kattella noita pisterajoja, niin M olis ihan mukava :)

      Poista