perjantai 27. tammikuuta 2017

MATKAKUUME


Se on nyt iskenyt täällä kovaa, niin minuun kuin äitiinkin. Me ollaan aina oltu kovia matkailijoita, ja kun viime vuosina mun on tullut reissattua niin moneen uuteen ja vanhaankin paikkaan, että kovasti sitä odottaa seuraavaa. Mutta minne? New York on meillä (etenkin äidillä) ollut vuosia haaveissa, ja vähän innostuttiinkin kun nähtiin halpoja lentoja messutarjouksina. Se olisi kuitenkin sen verran iso sijoitus, ettei ihan extempore voi lippuja varata. Sittemmin ollaan pyöritelty niin Pariisia, Berliiniä kuin Ansterdamiakin. Listalle on noussut (taas) myös Krakova ja Auschwitz, ja se Islanti kyllä hippusen houkuttelisi. Ronjan kanssa puhuttiin syksymmällä Prahasta, ja Alen kanssa olisi ihana lähteä vaikka Budapestiin. Meidän ihanasta San Francisconkin matkasta on kohta jo vuosi, sinne jos vaan pääsisi takaisin niin voisin lähteä vaikka huomenna. Vielä kun olisi loputtomasti rahaa, niin voisi lähteä minne vaan. Ja sen voin vannoa, ettei kuumeilu tämän tekstin myötä ainakaan laskenut.

Haaveilkaa mun kanssa! Jakakaa tulevia matkasuunnitelmianne tai menneitä matkakuulumisianne, ja kertokaa minne meidän kannattaisi seuraavaksi suunnata! Toiveissa olisi kohde, joka olisi ilo silmälle, ilo shoppailijalle ja ilo lompakolle (koska oon ihan tosissani harkinnut matkakohteen valitsemista sen perusteella, missä on Primark. Halp).

Niin ja jos aloitte matkakuumeilemaan mun kanssa, mun matkapostauksia voi selailla matkustus-tägin alta! Tämän postauksen kuvat ovat Lontoosta ja San Francisco, voi tahtoisin vain ♥

3 kommenttia:

 1. http://maisanelamaa.simplesite.com/428172227/4431044/posting/reissuhaaveita

  VastaaPoista
 2. Kyl se vaan on Berliini kun menee noihin kriteereihin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä olisi kyllä ihana käydä taas, toisaalta tekisi mieli mennä johonkin uuteen paikkaan, Berliinissä kävin tosiaan kolmisen vuotta sitten :)

   Poista