keskiviikko 11. tammikuuta 2017

BEST OF INSTAGRAM 2016

Käykö teille ikinä niin, että julkaisette kuvan Instaan ja jäätte vain tuijottelemaan sitä, miten kaunis se on? Koska täällä on yksi käsi erittäin ylhäällä! Mä en ole sellainen ihminen, joka postailee kaikennäköisiä arkiotoksia Instaan, vaan sinne päätyy ne mun mielestä parhaimmat tai muuten vaan julkaisemisen arvoiset kuvat, joista jotkut todella nousevat ylitse muiden, ainakin omasta mielestä. Joten niin kuin varmasti on jo tässä vaiheessa tullutkin erittäin selväksi, niin halusin omistaa niille helmille ihan oman postauksensa! Blogeissa näin alkuvuodesta näkyy muutenkin todella paljon erilaisia koostepostauksia, eli nyt on hyvä tekosyykin niitä omia lemppareita esitellä. Julkaisen Instagramissa paljon blogipostausten kuvia uutta postaussa julkaistessa, mutta olen nyt tarkoituksella jättänyt nämä jo alunperin blogissa esiintyneet kuvat pois tästä ja keskittynyt niihin ainoastaan (tai ainakin alunperin) Instassa julkaistuihin. Niitä lempiblogikuvia näkyi esimerkiksi mun uusimmassa vuosikatsauksessa!


Alkuvuodesta julkaisin ilmeisen paljon niin peiliselfieitä kuin käsi naaman edessä -selfieitä, haha! Tuo eka kuva oli kai muuten vuoden ensimmäinen Insta-selfie ja tuo kuvassa näkyvä asu, vaikka näkyykin vähän huonosti, on aivan ihana, yksi lemppariasukokonaisuuksistani. Siitä en ole vielä omaa Narnia-postausta tehnytkään! Kevättalvella tuli myös otettua upeita kuvia Lällyn rannasta, ja huhtikuussa lähdettiin San Franciscon upean kauniisiin maisemiin! Ihan tuon keskimmäisen kuvan katsominen herättää niin kovan hingun lähteä takaisin, etten kestä! Viimeisin kuva on snäppiotos matikan ylppäreitä edeltävältä päivältä, kun kertailin Stoassa kurssia 11. Ihana välillä näyttää näin freesiltä ilman meikkiä!


San Franciscosta tulikin ostettua sen verran meikkejä, että niitä piti sitten päästä testailemaan vähän enemmänkin ja toki taltioida naamakuvien muodossa! Keväällä käytiin seurakunnan nuorten kesken Virossa, ja valmistauduttiin ylioppilasjuhliin. Ostin ihanan kirkkaanliilan huulipunan Nyxiltä ja sain naurut Puistolan Alepalla hengailleiden poikien "hienovaraisesta" "LIILAA HUULIPUNAA" -kommentista! Neljäs ja viides kuva ovat lakkiaisten seuraavalta päivältä, ja yhdet lempiselffeistäni koko vuodelta, nuo läpiharjatut kiharat ovat niin ihanat, ja parin päivän tällingeissä olon jälkeen oli ihana rentoutua ilman meikkiä, suihkunraikkaana puhtailla ja suorilla hiuksilla. Kesäkuussa Aatu-muru kävi meillä kylässä, ja chillailtiin koirakaverin kanssa oikein urakalla ja spämmättiin Snäppiä! Ja totta kai Korkeasaaressa otettu kuva baen kanssa on pakko lisätä tähän listaan, ihana ♥


Kesällä oltiin Lontoossa, jossa toki tuli Instaa päiviteltyä ihan kiitettävästä. Julkaistiin vähän bts-materiaalia uuden bannerin kuvauksista, reissattiin tien päällä ympäri Suomea ja mökkeiltiin kotimaan kesää ihaillen. Syksyllä ihasteltiin jälleen kasvanutta kissaperhettä, siis katsokaa noita söpöläisiä!


Loppukesästä oltiin Rodoksella, jossa myöskin tuli vähän enemmän päiviteltyä, koska oikeasti nuo upeat maisemat, kirkas vesi ja ennen kaikkea RUOKA! Toi ruokakuva on varmaan mun ehdoton suosikkikuva koko vuodelta, maailman ihaninta kreikkalaista salaattia ja pitaleipää ja dippejä aaaaah tahtoisin vain. Tässä nuo kaksi ensimmäistä kuvaa ovat myöskin mun lemppariselfieitä, etenkin tuo toinen. Toki siinä on värien muokkailussa käytetty vähän vapaampaa kättä, mutta on se oma naama ja omat meikit tuossa harvinaisen edustavia myöskin! Tuo on juuri sellainen kuva, mitä omahyväisyyksisään voi tuijotella salaa vähän pidempäänkin :D Syksyllä tuli myös kummeilleni uusi perheenjäsen, ja kyllä se pikku-Edwin sydämen valloitti jo ensitapaamisella. Ja tuo viimeinen kuva ja tuo ihana Kat von D:n huulipuna sävyssä Outlaw, iiiiiiiiiihana ♥

Että sellainen kuvapläjäys ja katsaus mun Instagramin saloihin (hehheh no pun intended). Ja ennen kuin joku alkaa ihmettelemään, miten yksi jaksaa hehkuttaa itseään ja omaa naamaansa niin maan perkeleesti, niin mä olen viime aikoina kovasti yrittänyt muistutella itseäni ja teitäkin (jos tämän postauksen muistatte), että on ihan hyvä välillä korostaa niitä omia hyviä puolia ja vahvuuksia eikä aina vaan valitella, oli kyse sitten omasta naamasta, blogitekstistä tai kehittelemästäsi reseptistä. Voin sanoa, että on paljon hauskempaa kuin niihin puutteisiin ja "virheisiin" keskittyminen! Ja näistä tuhottoman monesta selfiestäkin kolme mun lempparia ovat täysin meikittömiä ja omasta mielestä parempia kuin monet meikilliset kuvat, nauttikaa siitä omasta luonnonkauniista naamastanne ihmiset!

Ja hei, jos joku teistä on tehnyt jotain tän tyyppistä postausta omista lempikuvistanne tai Instafeedistänne tjsp, niin linkkailkaa ihmeessä tuohon alas, kävisin erittäin mielelläni katsomassa!

Ja ratkaisin muuten mun edellisen postauksen ongelman, lifestyle kuulostaa edelleen jotenkin väärältä omaan korvaan vaikka suhteellisen kuvaava sana onkin. Mun blogi onkin tästä lähtien lifestyleish!

Seuraa Pannariblogia (ja meitsiä) Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), Ask.fm:ssä ja Snapchatissa (sannapannari)!

2 kommenttia:

 1. Hihi kuvapläjäykset on just kivoja :D (on siinäkin muuten sana haha)
  Täytyy käydä katsomassa sun IGtä mistä näitä taideteoksia löytyy ;) Mut löytää @roxable ja @singwithroxy - nimillä.
  Mahtavaa loppuviikkoa! :))

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, munkin mielestä kuvapläjäyksissä on sitä jotain (ja pitkissä hulluissa sanoissa myös(;)! Ja hei käy ihmeessä, haha! <3

   Poista