lauantai 28. tammikuuta 2017

Piristystä päivääsi


Oltiin tänään taas kisulandiassa vierailulla. Syötiin herkullista lounasta ja otettiin rennosti. Mä taas innostuin räpsyttelemään kameraani ja yritin (ja epäonnistuin) harjoitella niitä manuaaliasetuksia vähän lisää. Vauvat olivat tänään niin suloisia: Simba antautui täysin kun häntä silittelin, Maisa tuli mun luo kiehnäämään kun halusi oman osansa ja Nemo hengasi mun sylissä kun söin, tosin siinä hänellä taisi olla vaihtoehtoisia motiiveja pelissä. Uudemman tulokkaan Seran kanssa ei olla vielä ihan yhtä tuttavallisia, mutta hän oli oikein ihanan kuvauksellinen niin monella tapaa tänään. Suloisia tapauksia jokainen, eikä mua olisi yhtään haitannut jos yksi olisi kiivennyt vahingossa mun laukkuuni, haha. 

Ihanaa loppuiltaa teille ♥

10 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kissoja! :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. No hei, jos näistä ei piristy, niin ei sitten mistään. :D Suloisia kisuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä minäkin! :D ihania ovat minustakin ❤

   Poista
 3. Voi, ihania kisuleita! ♥ Manuaaliasetukset on välillä yhtä kikkailua, mutta harjoitus tekee siinäkin asiassa mestarin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuntuu että löydän säätöjä vähän kaikkeen mut en sit kuitenkaa niihin mitä etin. Tai sit en vaan osaa!

   Poista
 4. Kissat on ihania (ja välillä kamalia), terkuin viiden kissan omistaja :) Kissojen kuvaaminen on oikeasti vaikeeta, ja parhaat kuvat oon saanut, kun kamera on ollut oikealla hetkellä kädessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niin ne on :D ja tuuripelillä suurin osa menee, ne onnistuu juuri katsomaan muualle kun oot sitä täydellistä kuvaa ottamassa! :D

   Poista
 5. Voi ei miten suloisia kissoja! ❤ Haluisin kissan just nyt, tai kauan jo haaveillut kissanpennusta mutta harmikseni poikaystävä on niin allerginen kissoille ettei tuu ikinä onnistumaan :/

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haluaisin omani vaikka heti, ja otan heti kun vaan pääsen muuttamaan omaan kämppään <3

   Poista