keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Uusi vuosi


Meidän uusi vuosi sujui oikeastaan aika rennosti. Aattona olin töissä, josta suuntasin sitten Alelle viettämään juhlaa. Tein itselleni ihanat nachomätöt, eli ihan yksinkertaisesti nachopedillä tacomaustettua jauhelihaa, itse tehtyä guacamolea, salsaa, kermaviiliä ja juustoraastetta, ja voin sanoa että oli ihan pa-ras-ta! Siinä me sitten herkuteltiin ja katsottiin telkkarista sitä uuden vuoden konserttilähetystä (ihan vaan Tiisun takia ♥). Vuosi vaihtui, kävin rappukäytävän ikkunasta räpsäisemässä muutaman ("muutaman") kuvan ilotulituksista, katselin pari jaksoa Modernia perhettä ja painuin nukkumaan.


Uudenvuodenpäivänä käytiin sitten ensin Verkkokaupassa vähän ostoksilla ja kuvailemassa katolla, ja siitä Fredalle juuri avattuun uuteen Luckiefun's-ravintolaan! Siellä oli ehkä yksi parhaista sushibuffista missä olen käynyt, ja ihan syötävät lämpimätkin ruoat! Nyt tosiaan avajaisviikon ajan siellä on kaikki puoleen hintaan, joten luultavasti mennään vielä tämän viikon aikana uudestaan, kun tuo tarjous on vielä voimassa. Oli kyllä niin ihanaa sushia, niin montaa eri lajia!

Vuosikatsaus on kovaa vauhtia tulossa, sen tekemisessä on vaan ollut niin paljon työtä ja muuten ollut menoa ja väsyä (ja Moderni perhe -koukkua), ettei ole tänä vuonna vielä tullutkaan postailtua! Mutta ideoita ja onneksi myös kuvamateriaalia löytyy, kunhan ne tänne saan vain laitettua. Eli hiljaisuuteen ei missään nimessä olla täällä Pannariblogissa vajoamassa! Hyvää vuotta 2017 nyt kuitenkin teille kaikille, palaillaan sitten viimeistään sen vuosikatsauksen merkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti