tiistai 5. helmikuuta 2019

Instagramin parhaat 2018

Arvonnan voitti Sanni, onnea! Laitan sulle viestiä tulemaan ♥️

Jo parina vuotena olen julkaissut koosteen omista lemppareistani vuoden Instagram-julkaisuistani (lempparit 2016 ja 2017!). Tänä vuonna meinasin jättää tämän kokonaan välistä. Laitoin kuitenkin stooriin kyselyn pystyyn, ja teitä näytti todella kiinnostavan! Tässä siis mun omat lempparini Insta-feedistäni viime vuodelta. Tästä olen jättänyt pois siis kaikki blogissa aiemmin julkaistut kuvat, ja tämä on omistettu Insta-originaaleille. Edellisvuosista poiketen tällä kertaa mukana on myös pari stoorijulkaisua!


Aiemmista Insta-koosteista tuttu selfietyyli ei ole kyllä muuttunut yhtään mihinkään! Ihan naurattaa kun näitä katsoo, kamera aina yhtä vinossa :D Mustavalkoisia kuvia tulee nykyään tosi harvoin julkaistua, etenkin selfieissä vaikka mustavalkoisuus näyttäisi ihan sikahyvältä, tahdon meikkini yleensä kuitenkin pääsevän oikeuksiinsa täysissä väreissä. Toinen kuva oli throwback edelliskesältä noiden ihanien hiusten vuoksi, ja kolmannessa ikuistin ensimmäiset meikit viikon tauon jälkeen tämän postauksen innostamana.

Keskirivi onkin omistettu Bangkok-kuville, oi että! Toi venereissu oli yksi reissun kohokohdista vaikka olinkin tosi epäileväinen etukäteen, eikä tällä hetkellä ole kyllä yhtään ikävä 30 asteen helteitä. Toisaalta kotiin palattuammekin saatiin nauttia auringosta, pääsiäisenä oli nimittäin ihan uskomattomat säät! Kävin perinteisesti heittämässä talviturkin pääsiäisleirillä (avannossa), ja laiturin nokassa oli niin ihana olla saunatauolla, kun aurinko lämmitti eikä tuullut tippaakaan, että piti ottaa muutama taiteellinen kuva. Alarivin selfiestä yksi paljastus: mulla ei ole tuossa kuvassa ollenkaan paitaa päällä, vaan ainoastaan urheilurintsikat. Oisitko arvannut? :D


Toukokuussa alettiin olla jo ihan täysin kesätunnelmissa! Noin viidentoista tunnin bussimatkan (enää ei muista) jälkeen ensimmäisenä Puola-iltana keräännyttiin paikallisten nuorten kanssa jättimäisen nuotion ääreen, grillailtiin sapuskaa ja laulettiin lauluja. Yhdellä meidän reissulaisella oli filmikamera mukana, ja kollaasin vika kuva on vapulta Puola-bussista, minä lainalakissa toista vuotta putkeen, kun oma oli ties missä. Käytiin kavereiden kanssa Suomenlinnassa piknikillä, kiipeiltiin leikkipuistossa, seikkailtiin raunioiden mutaisilla käytävillä ja otettiin noin miljoona valokuvaa. Ensimmäisen rivin selfien julkaisin maaliskuussa Bangkokista, mutta kuva itsessään oli edellissyksyltä, kun suunnittelin meikkejäni Suomi100-teemaisiin fuksiaisiin. Siniset meikit ovat vain niin ihanat! Seuraavan selfien meikkien teemaväri olikin puolestaan punainen Nikkietutorialsin aloittaman #REDforMikai-haasteen myötä. Jotenkin hassusti mun silmään tämä kuva näyttää ihan siltä, että olisin sen ottanut makuultaan, vaikka todellisuudessa taustalla jopa näkyy mun valkoinen ikkunaverho!

Kesä oli parasta aikaa, todella. Tein aamupalaksi harva se päivä jogurttijääpuikkoja Revontulipalo-Lindan ohjeella, ja kampaajakäynnin jälkeen lähdin suoraan ulkoiluttamaan supervaaleaa tukkaani Lintsille Nooran kanssa. Kesäkuussa olikin meidän mökkireissun vuoro, ja piipahdettiin kuvausreissulla Tiurun hylätyssä sairaalassa jossain Imatran seudulla. Ja selfiekulma tietenkin piti pintansa kesälläkin!


Kesän ja syksyn mittaan jaoin enemmänkin sairaalakuvia, ja taltioin ekan merikastautumisen (vaikkakin vain polviin saakka) moneen vuoteen Suomessa! Piipahdettiin tuolloin ex tempore Hietsussa, ja tuolloin ei levätilanne ollut vielä täysin kamala. Syksyllä instailut taas vähän vähenivät, mutta ainakin pääsin hehkuttamaan ihania syysmeikkejäni! Keskirivin ensimmäinen kuva on stoorista ja kolmas fiidistä, mutta molemmat kuitenkin samaan aikaan otettu. Syksyllä muistutin itseäni taas sinisen linerin ihanuudesta, ja tietenkin siitä piti ottaa selfie todisteeksi, vaikka olinkin töissä ja ulkona oli aivan pimeää! 

Joulukuussa näin ihanan ihanan Nightwishin (tarviiko mun edes sanoa, että oli parasta?), ja uutena vuotena kokeilin ekaa kertaa elämässäni tehdä kunnon cut creasen. Oli haastetta, mutta lopputulos oli ihan superkiva, vaikka aina tietenkin keksii kehitettävää! Ja nyt vasta tajusin, että tuo kollaasin viimeinen kuva olikin tammikuun puolelta, hups! No mutta kiva kuva kuitenkin, tekotaiteellinen peiliselfie verhon läpi. Ehkä se pääsee mukaan uudestaan ensi vuodenkin koosteeseen, haha.

Näitä Insta-koosteita tehdessä ja etenkin aiempiin vuosiin verratessa todella huomaa oman Instagramin käyttönsä kehityksen. Enää en esimerkiksi osaisi kuvitella laittavani Instaan snäppikuvaa teksteineen päivineen, niin kuin vuonna 2016! Selfiekulma pysyy kuitenkin samana vuodesta toiseen, niin kuin reissukuvatkin, kohteet vain vaihtuvat. Näin jälkikäteen ajateltuna oon kyllä iloinen, että tämän postauksen toteutin, ja ehdottomasti aion tässä pysyä jatkossakin, kun pääsee katsastelemaan vuotta blogin ulkopuoleltakin. Tälle vuodelle otan myös tavoitteeksi postailla Instaan ahkerammin, mun fiidi kun täyttyy lähinnä blogin kuvista, eikä Instaan tule enää pahemmin ladattua mitään "ekstramateriaalia". Tässä kuitenkin aion tosiaan tsempata!

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti