perjantai 1. helmikuuta 2019

Vuoden odotetuimmat 2019

Vajaa vuosi sitten mä listasin kaikkia ihania asioita, joita mulla oli vuodelle 2018 suunniteltuna ja mitä odotin kovasti. Mä olen todellinen haaveilija, ja monesti se etukäteen intoilu on melkein parempaa kuin se lopullinen asia! Siksi mä eilen totesin, että mun on pakko tänäkin vuonna toteuttaa samanlainen postaus, koska mulla on jälleen niin monta ihanaa asiaa tiedossa, joita odotan suuresti.


New York. Tasan neljä viikkoa lähtöön, apua! Mun pitäisi oikeasti alkaa kohta suunnittelemaan meidän reissua tarkemmin, ostaa teatterilippuja ja merkata tärkeitä paikkoja karttaan (joka mun pitäisi myös ostaa). New Yorkilta odotan isoa kaupunkia, shoppailua, Sephoraa, Primarkia ja ihanaa Jenkkilää.

Muita reissukohteita tälle vuodelle on Pietari toukokuun loppupuolella, ja vähän vielä kysymysmerkkeinä Kööpenhamina sekä tietenkin Lontoo! Lontoosta on vaan tullut mulle niin rakas paikka, että tässä talvella on tullut todella taas ikävä takaisin. Ja jotenkin hassua, että vaikka meillä on lähtö New Yorkiin neljän viikon päästä, eikä Lontoon reissusta ole varmuutta edes ajankohdan tai matkaseuran suhteen, oon mä jotenkin enemmän innoissani siitä, että mä pääsen taas rakkaaseen Lontooseen. Jo se, että paluumatkalla Nykistä meillä on vaihto Gatwickissa, on jo ihan parasta! Evässalaatti lentokoneeseen Pret à mangerista ja ihana 0,75 litran Evian-vesipullo kioskista, teitä on odotettu.

(miksi mun on tuon Lontoo-hypetyksen jälkeen hirveän vaikeaa muistaa, mitä kaikkea muuta mun piti tähän listaan lisätä? oh well)


Pääsiäinen. Me alettiin treenata pääsiäislauluja kuorossa heti joulutauon jälkeen, ja mulla on siitä asti ollut kunnon pääsiäisfiilikset, en malta odottaa! Pääsiäinen on meillä ortodokseilla siis vuoden suurin juhla, ja se fiilis joka jatkuu pääsiäisviikonlopusta aina helatorstaihin on vaan jotain erityistä. Ihan harmittaa, että pääsiäinen on tänä vuonna ihan supermyöhään, vasta huhtikuun loppupuolella. Tämänkin pääsiäisen aion viettää leirillä Lällyssä, ja sitä odotan kovasti jo ihan leirin takia, viimeksi kun olen siellä ollut (enemmän kuin muutaman tunnin ajan) kai heinäkuussa? Mulla on ollut perinteenä myös heittää talviturkki pääsiäisenä, ja se on suunnitelmissa tänäkin vuonna, vaikka tällä kertaa tuskin on avantoa käytettävissä!

Pääsiäisleirille saavun harmittavasti tällä kertaa kuitenkin vasta pitkäperjantaina, enkä kiirastorstaina, kun leiri alkaa. Syy on kuitenkin vähän vähemmän harmittava, kiirastorstaina on nimittäin Tiktakin Hartwallin-keikka! Mua harmitti, kun Tiktakin viime kesän festarikeikat jäivät multa välistä, ja kun tästä Hartwallin-konsertista ilmoitettiin, mähän laitoin pääpäivänä herätyksen aamulla soimaan, jotta olin ensimmäisten joukossa ostamasa lippuani! Tiktak oli ihan ehdoton lapsuuden lemppari, enkä kyllä olisi koskaan uskonut näkeväni heitä livenä. Mulla ei vielä mitään odotuksia ole, muuta kuin että ikimuistoinen ilta tulossa ♥️


Perheaikaa. Mä pääsen kesällä hoitamaan rakasta kummivauvaani, ja vaikka mua pelottaa ihan hulluna, tiedän että meillä tulee olemaan hauskaa, ja että tuosta tulee hieno kokemus, josta voin olla tosi onnellinen myös myöhemmin elämässä! 

Kesän mökkeilyt. Meillä oli viime kesänä maailman paras mökkireissu kaveriporukalla (asia, jota en edellisen kymmenen vuoden aikana ollut koskaan saanut millään kaveriporukalla onnistumaan ankarasta suunnittelusta huolimatta), ja ainakin mulle on ihan itsestäänselvää, että ensi kesänä otetaan uusiksi, haha! Aiotaan chillailla, saunoa, pitää hauskaa ja jopa grillata, se kun jäi viime kesänä kokonaan välistä metsäpalovaaran takia.


Muutenkin odotan kesää ihan järjettömästi, viime kesä oli vaan niin paljon parempi kuin olisin osannut toivoa tai mitä mulla on koskaan ollut (jos nyt Lontoiluita ei oteta huomioon tässä skabassa). Tietenkin on turha toivoa, että ensi kesänä olisi esimerkiksi yhtä upeat säät, mutta on se kesä joka tapauksessa ihan lemppari. Voi miten mä odotan sitä päivää, kun pääsee pukemaan päälleen muutakin kuin ne samat farkut, talvikengät ja toppatakin kuin jokaisena muunakin päivänä!

Ja viimeisimpänä listalla sama kuin viime vuonna: kaikki odottamaton. Viime vuoden odotetuimmat kattoivat vain pienen osan niistä kaikista parhaista hetkistä, ja musta on ihana nähdä, mitä kaikkea vuodella 2019 on luvassa, mistä mulla ei vielä ole hajuakaan. 


Vuonna 2019 mä tahdon kirjoittaa hyviä postauksia, kaunistaa mun kotia (tai ainakin yrittää pitää sen siistinä), tehdä ja treenata musiikkia, lukea kirjoja, käydä opiskelijabileissä (ja jopa muissakin bileissä), viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa, syödä herkullista ruokaa, nähdä maailmaa lähellä ja kaukaa, ottaa upeita valokuvia, ainakin yrittää tehdä upeita meikkejä, ehkä vähän opiskellakin ja ennen kaikkea luoda niitä muistoja. Olen valmis ♡

Kuvaajana: @noorantala

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Ihania haaveita siellä, mäkin oon melkonen haaveilija joten tätä oli hauska lueskella ;) Mullakin on tän vuoden matkakohteena vähän kysymysmerkkinä toi Kööpenhamina ja toivon että pääsen sinne. Pitäis vaan matkaseura saada kunnolla houkutelluksi ja varata, mutta eipä tuon varauksen suhteen kiire ole. :) Viimeksikin varailtiin Berliinin matka kolmea viikkoa ennen reissua, joten voihan sen viime tipassakin tehdä ;D New York on kyllä melkosen ihana ja iso kaupunki, odotan innolla postauksiasi sit sieltä, into palata kaupunkiin on jo nyt kova, joten katotaan sit kun sä postaat niitä maisemia ;) Lisäksi jännään kyllä hirveesti, mitä kaikkee ihanaa tää vuosi tuo tullessaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että oot samanlainen! :D Berliinikin on kyllä ihana kaupunki! Ja et oo kyllä ainoa joka odottaa New York -postauksia :D <3

      Poista