maanantai 25. helmikuuta 2019

KEVÄT


Mulla oli suunnitteilla tälle päivälle noin miljoona eri postausvaihtoehtoa, mutta tämä tänä aamuna ottamani kuva kiilasi suoraan kärkisijoille. Mä tiedän, että joku siellä vieläkin tahtoo vängätä vastaan, vielä parin upean aurinkoisen viikon ja sulavien asfalttien jälkeen. Mutta tämän aamun lämpömittarin lukemalle on paha enää kääntää selkäänsä: olemme saapumassa kevääseen.

Voi kevät, kevät, kevät. Mä en voi tarpeeksi painottaa, miten paljon keväinen sää ja etenkin auringonpaiste vaikuttaa mun mielialaan, virkeyteen ja energiatasoon. Aurinko yhdistettynä lämpöön on todellinen lottovoitto. Mä kävelin tänään ulkona aurinkolasit päässä ja meinasin paahtua kevyttoppatakissani, ja muistin viime keväänä kirjoittamani postauksen:

"Kun aamulla lähdin kouluun kumppareissa, otin iltapäivällä ehkä vähän uhkarohkeasti kevättakin ja tennarit kaapista, ja jopa nilkkasukatkin! Vähän pelotti lähteä ulos nilkat paljaana ja vielä kotieteisessä seisoessani pystyin tuntemaan epämiellyttävän vedon, mutta ulkona ei enää tuntunut missään!" 

Tuon tekstipätkän olin kirjoittanut fiiliksissä siitä, että ulkona oli huimat neljä lämpöastetta, ja pystyin vetämään tennarit jalkaan ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Tuo postaus on julkaistu huhtikuussa. Ihan hullua ajatella, että tänään, 25. helmikuuta, lämpömittari näytti jo seitsemää astetta, kadut ovat lähes lumettomat, ja mulla on tennarit jo toista päivää putkeen jalassa. Otin selfieitä aurinkolasit päässä, ja salilla (jep, mä käyn edelleen salilla, tästä lisää myöhemmin!) laitoin virallisen kevätalbumini, Avril Lavignen Goodbye Lullabyn, soimaan. 

Me lähdetään perjantaina New Yorkiin (!!!), ja mä tiedän, että kun kahden viikon päästä sieltä palataan, voi täällä meitä odottamassa olla joko samanlaiset ihanat kevätkelit, tai täydellinen takatalvi ja puoli metriä luntaa ja loskaa. Mutta mua ei kiinnosta, enkä tällä hetkellä anna sen mahdollisuuden haitata mua tippaakaan. Nyt mä aion varastoida itseni täyteen ihkaoikeaa kevättä, koska se nyt vaan sattuu olemaan ihan paras asia just nyt.

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

4 kommenttia:

 1. Hieman samanlaisia fiiliksiä mullakin, vaikka meillä nyt ei ihan sulat asfaltit ole ja lunta on hurjan paljon ja loskaa löytyy. Mut siis toi aurinko, lämpö ja kevät vibat tuo vaan energiaa ja iloa tällä hetkellä päiviin <3 Ihanaa New Yorkin reissua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis auringon voima on ihan vertaansa vailla <3 Kiitos!

   Poista
 2. <33! Täälläkin ollaan jo ihan kevätfiiliksissä. Ihan parasta, kun eilen koulusta tullessa joutui availemaan takkia kun talvikamppeissa alkoi olla jo kuuma :D Lumet on mun puolesta ihan jees vielä helmi-maaliskuussa, mutta auringon paluusta oon enemmän kuin innoissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi on kyllä joka kerta aivan ihana yllätys kun kevyemmässäkin talvitakissa tulee jo kuuma! Aurinko on vaan paras <3

   Poista