torstai 31. joulukuuta 2020

Onneksi olkoon, sinä selvisit

Mä en turhaan ryhdy ihmettelemään, miten erikoinen vuosi 2020 on ollut kaikin mahdollisin tavoin. Siinä ei ole kenellekään mitään uutta. Me tiedetään jokainen omat vastoinkäymisemme, haasteemme kuten myös onnistumisemme, jotka olemme tänä vuonna kohdanneet.

Sen sijaan haluan onnitella sua. Juuri sua, joka tätä tekstiä juuri nyt luet. Onneksi olkoon, selvisit vuodesta 2020. Ja mä olen susta niin ylpeä. Voi olla, että sulla on takana elämäsi upein vuosi, voi olla, että vaikein kaikista. 

Mun lähipiirissä on uskomattomia saavutuksia tänä vuonna tehneitä ihmisiä. Olen ylpeä sinusta, joka olet tehnyt suuren elämäntapamuutoksen ja onnistunut aloittamaan terveellisemmän arjen. Olen ylpeä sinusta, jotka olet onnistunut pääsemään irti pahasta tavasta. Olen ylpeä sinusta, joka valmistuit, sait unelmiesi työpaikan, löysit rakkauden tai kasvatit perhettäsi. Olen ylpeä sinusta, joka pidit huolta läheisistäsi, joka opetettelit uuden taidon, joka ylitit itsesi ihan millä tahansa tavalla.

Olen ylpeä myös sinusta, joka koet, ettet saanut mitään saavutettua. Sinulla on ollut vaikea vuosi, ja se on ihan ok. Olen ylpeä siitä, että onnistuit nousemaan sängystä ainakin melkein joka päivä. Olen ylpeä siitä, että sait jonkun toisen hymyilemään. Olen ylpeä, että osasit olla armollinen itsellesi, ottaa rennosti, vähentää paineita ja pitää huolta itsestäsi. Olet selvinnyt koko vuoden läpi sen viimeiseen päivään, ja siitä olen ihan älyttömän ylpeä.

Mulla on kaikesta hurjasta huolimatta ollut hyvä vuosi. Mä sain tehtyä kandidaatin tutkielman ja valmistuttua humanististen tieteiden kandidaatiksi. Sain itselleni unelmien työpaikan ja jatkoin syksyllä opintojani etänä yllättävän hyvällä menestyksellä. Tämä kaikki on toki ollut rankkaa ja välillä todella kaipaa pakoa tästä oravanpyörästä. Päällisin puolin jätän tämän vuoden kuitenkin hyvin fiiliksin. 

Uskomatonta, että tämä vuosi oli muka jo tässä. Ihan virkistävää kuitenkin herätä huomenna uuteen vuoteen. Tutut vuosikatsaukset ilmestyvät tammikuun puolella, joten palaillaan viimeistään niiden parissa!

Ihanaa uutta vuotta ihan joka ikiselle. ♥️


Liity lukijaksi tästä!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa uutta vuotta Sanna! Niin nätit kuvat ja teksti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa uutta vuotta sullekin ❤ kiitos! 😍

      Poista