maanantai 7. joulukuuta 2020

Uudistuksia

Nämä ovat taas niitä pieniä asioita, jotka tekevät pienen ihmisen niin onnelliseksi. Käytiin alkusyksystä ystävän kanssa antoisasti kuvailemassa ihan älyttömän upeita kuvia, joita on vielä julkaisematta iso joukko. Jo heti tuolloin rakastuin erityisesti yhteen kuvaan. Kuvittelin tuon kuvan saman tien blogin pääpaikalla bannerikuvana, värimaailma ja sommittelu olivat vain ihan täydelliset siihen. 

Ajatus tuosta kuvasta jäi, mutten koskaan onnistunut lähteä toteuttamaan. Mulla on aina niin kovat paineet blogin ulkoasun muokkaamisesta, kun koskaan en saa aikaan todella sellaista, mitä tahdon, ja pelkään tekeväni muutosta vain huonompaan suuntaan. Ehdin tämän kuvan jo editoidakin, mutta se jäi lojumaan arkistoihin.

Viikonloppuna asia palasi jälleen mieleeni ja kaivoin valmiiksi editoimani kuvan tiedostojen uumenista, olettaen, että mun pitäisi yrittää koko prosessia uudestaan. Mutta vielä mitä, kuvahan oli täysin valmis!

Siinä mä sitten loppuillan tein loput muokkaukset banneriin, kehittelin sivukuvan toisesta kesän suosikkikuvastani ja tuunailin ulkoasussa jälleen vähän sitä ja vähän tätä. Ja olen jälleen hieman rakastunut.

Mun mielestä tuo bannerikuva on vaan niin hieno, vaikka itse sanonkin. Blogin on nyt muutenkin vallannut sama neutraalin vihreä sävymaailma kuin mun Instagram-tilinkin. Mähän olen tämän vuoden aikana rakastunut tummanvihreään ihan totaalisesti, se on niin upean kaunis väri, kesäinen mutta jouluun sopiva, eloisa mutta rauhoittava.

Ei mulla muuta asiaa tähän hätään ollut, halusin vain tulla hehkuttamaan itseäni ja omia aikaansaannoksiani. Tänään olen yrittänyt ahkeroida kovasti koulutehtävien parissa, sillä deadline ja toinenkin lähestyy kovaa vauhtia, kun joululoma koittaa jo ensi viikolla! Yritänkin parhaan mukaan saada enemmän tai vähemmän kaiken tehtyä tämän viikon aikana, niin ensi viikolla voi nostaa jalat ilmaan, suunnitella joulua, lukea kirjoja ja olla. 

Ja hei, muistakaa tulla Instagramiin seurailemaan joulukalenteria, joka päivä ilmestyy uusi jouluinen luukku!


Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

2 kommenttia:

  1. Miten nätti banneri! Toi värimaailma on oikeesti ihan täydellinen *.*

    VastaaPoista