lauantai 9. joulukuuta 2017

TUOMAAN MARKKINOILLA | PANNARIKALENTERI 2017 LUUKKU 9


Mä en ole ikinä aiemmin käynyt Tuomaan markkinoilla, vaikka joka vuosi niin olenkin suunnitellut. Nyt kuitenkin kun kävelen Senaatintorin ohi lähes joka päivä, alkaa mun tekosyyt olla käymättä olla aika vähissä. Eilen sitten tentin jälkeen astuin ulos, kaivoin kameran esiin ja tein pienen pyrähdyksen jouluun.


Siis ehkä mun lemppariasia Tuomaan markkinoissa on tuo ylitsepursuava söpöys! Aivan ihanat pastellinsävyiset mökkeröt ja valoja joka puolella. Kojuja oli ihan hirveästi, enkä tällä kertaa niitä kaikkia ehtinyt nopealla visiitilläni edes kiertämään, mutta varmasti joku toinen päivä vielä aion. Mä en yleensä markkinoilla ylipäätään ostele oikein mitään, korkeintaan nautin maistiaisista (joita tuollakin oli erittäin kiitettävästi), mutta aloinpa harkita jouluksi juustomaistelua parin kojun tarjonnan myötä. Pitää myös muutenkin katsoa, jos tuolta löytyisi jotain hyviä joululahjavaihtoehtoja esimerkiksi äidille, mielellään myös mun budjetin rajoissa haha!

Mikä on sun lempijoulutapahtuma sun kotiseudulla?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

10 kommenttia:

 1. Joulunavaus on suosikkini ja toinen on käsityöaiheiset joulumessut/myyjäiset. Täällä ei kyllä hirveästi ole tapahtumia.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua oikeasti harmittaa, että multa meni Aleksin joulukadun avajaiset ohi täällä Helsingissä. Mutta onneksi niitä valoja voi ihastella ihan muuten vaan joka päivä :)

   Poista
 2. Eipä oikein tule käytyä joulutapahtumissa. Ehkä kirkossa kauneimmat joululaulut -tapahtuma on mukavin.
  tramp[@}netti.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse asiassa ole koskaan Kauneimpia joululauluja käynyt katsomassa, ehkä joskus pitäisi!

   Poista
 3. Mä tykkään eniten joulutapahtumista kauneimmista joululauluista :)

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kauneimmissa joululauluissa tykkään käydä. Pitää kans tutkia mitä muita joulutapahtumia täällä päin on. Nuo joulumarkkinat vaikuttaa ihanilta, mitä useammissa blogeissa oon nähnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulumarkkinat ovat kyllä! (paitsi täällä Helsingissä ainaisessa räntäsateessa...)

   Poista
 5. Joulutorit ja -markkinat on niin symppiksiä! Itse en oo koskaan käynyt Helsingissä vastaavilla, mutta Tampereella ja Turussa joo ja nyt täällä Englannissa parissakin eri kaupungissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tekisi niin paljon mieli olla Lontoossa just nyt kaiken jouluhössötyksen keskellä! :D

   Poista