perjantai 8. joulukuuta 2017

SPOTIFY-JOULUSOITTOLISTA | PANNARIKALENTERI 2017 LUUKKU 8


Hyvää Jean Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivää! ♥Mä olen vuosien saatossa tehnyt niin monta lempijoululaululistaa (kolme, jos tarkkoja ollaan), että en nähnyt järkeväksi tehdä samaa neljättä vuotta putkeen. Varsinkaan, kun mun suosikit ei ihan kauheasti vaihdu! Tänä vuonna olenkin siis tehnyt tämän vähän nykyaikaisemmalla tavalla, ja koonnut kaikki mun lempparit Spotify-soittolistaan, jonka tässä jaan nyt teille kaikille.

Luonnollisesti mun soittolistalta löytyy paljon Raskasta joulua -materiaalia, ihan sen takia että ne ovat vaan kkrkkaasti mun lemppareita. Aivan yksinpuoliseksi en tätä listaa kuitenkaan jättänyt, ja se onkin täynnä niin vanhoja kunnon klassikoita kuin uudempiakin helmiä. Omia lemppareitani näistä tällä listalla ovat muun muassa vuoden 2004 Band Aid -versiointi biisista Do They Know It's Christmas, Sam Smithin ihana Have Yourself A Merry Little Christmas ja Rajattoman Kulkuset, vanhaa kunnon Let It Snow'ta unohtamatta. Mun ikilemppari Varpunen jouluaamuna on luonnollisesti listalla, ja ehkä mun kuunnelluimmaksi kipaleeksi tänä jouluna on noussut Julen är här. Se on vaan jotenkin niin täydellinen, ja musta on todella hauskaa itsekin laulella välillä ruotsiksi.Tämä lista tulee vielä pitenemään joulun lähestyessä, ainakin jotain rauhallisia pianoversiointeja pitää listalle löytää. Ja hei toivotaan että tästä olisi teillekin iloa, mä ainakin aion tätä kuluttaa ihan huolella!

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

10 kommenttia:

 1. Sun listalta löytyy paljon myös mun suosikkeja! Raskasta joulua on ihan parasta joulumusiikkia!

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskasta joulua on kyllä ainoo oikee! Kiva että tykkäät :)

   Poista
 2. Raskasta joulua akustisesti on minunkin soittolistallani.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kiva lista! Täytyy poimia pari biisiä omallekin listalle...
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 4. Mun oli pakko alkaa seuraamaan tuota sun Spotify listaa! :D Mäkin oon parina aiempana vuonna koonnut Spotifyyn joululaulu soittolistan, joten tänä vuonna jätin sen kokonaan välistä, mutta oon alkanut seuraamaan ja kuuntelemaan muiden tekemiä listoja :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan listan oot koonnut!<3 Kivaa vaihtelua siihen mun tän hetkiseen valmiiseen vakkarilistaan Parhaat joulubiisit :D

  VastaaPoista