perjantai 15. joulukuuta 2017

MITÄ TOIVON JOULULAHJAKSI | PANNARIKALENTERI 2017 LUUKKU 15


Vihdoinkin mun on vuoro esitellä teille mun joululahjatoiveita! Sen voin kyllä todeta, että tästä tietää vanhenevansa. Mun on paljon vaikeampi keksiä sellaisia toiveita, mitä oikeasti haluan ja mille mulla olisi käyttöä. Nuorempana  mulle kelpasi melkein mikä tahansa söpö ja kiva ja turha, mutta nykyään mä en oikeasti halua mitään tarpeetonta nurkkiini pyörimään. 

Olen mä tänäkin vuonna kuitenkin saanut ihan hyvin toiveita kerättyä. Mutta lähinnä tässä on silti niitä jokavuotisia klassikkotoiveita, mutta hei, jotkut asiat eivät vaan muutu!


Ja siis voinko sanoa että vasta nyt, kun olen tämän koko postauksen saanut julkaisua vaille valmiiksi, huomaan mulla kirjoitusvirheen tuossa kuvassa. Mutta arvatkaa mitä? Mä annan sen vaan olla. Mulla on muutenkin tässä syksyn aikana tullut tehtyä niin paljon hassuja kirjoitusvirheitä kouluhommia tehdessä, että heitän siitä jo vitsiä. Ja joulujahja sopii aivan hyvin jonon jatkoksi, haha! Mutta joo, asiaan.

1. Lautapelejä. Mun mielestä parhaat bileet on sellaisia, joissa voi vaan hengata ystävien kanssa, jutella ja nauraa, unohtaa puhelin kokonaan ja vaan rentoutua ihan täysin. Ja mikäpä tähän sopisi paremmin kuin kunnon lautapeli-iltamat! Olen esittänyt toiveena jo ikilempparini Dixitin ja ultimaattisen klassikon Aliaksen, jossa satun olemaan aika kova jos itse näin voin sanoa (ainakin sen oikean parin kanssa!). Mä haluaisin kerätä oikein hyvän lautapelikokoelmaan rentoja illanviettoja varten, ja näistä on hyvä lähteä liikkeelle.

2. Joululahjatoivelistalle kuuluu aina kirjoja. Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille on ollut mun lukulistalla siitä asti, kun mä näin kesällä sen pohjalta tehdyn elokuvan. Listalle piti tietenkin lisätä myös Marco Hietalan syksyllä julkaistu biografia, mun kirjahylly on kovasti odotellut sitä täydennyksekseen!

3. Söpöjä sukkia. Söpöt sukat on yksi parhaista asioista maailmassa ja ne ovat aina mun toivelistalla, etenkin näin joulun alla. Nyt mä toivon erityisesti korkeavartisia sukkia. Mä ostin kesällä Lontoosta ihan tajuttoman kasan sukkia, mutta lähes ainoastaan nilkkasukkia. Ja let's face it, nilkkasukat ei ole ihan paras asia talveen, joten muutama söpö lisäys siihen osastoon tulisi enemmänkin kuin tarpeeseen!

Mun ykköslahjatoive on lippu ensi kesän Nightwish-keikalle ja sen ilmeisesti olenkin saamassa. Ja ihan oikeasti mä en kaipaa mitään muuta. Niin kuin aiemmin jo sanoinkin, mitä vanhemmaksi tulee, sitä vähemmän merkitystä lahjoilla on. Musta on maailman ihaninta suunnitella ja antaa lahjoja muille, mutta jotenkin se lahjojen saaminen ei ole enää niin iso ja tärkeä juttu kuin ennen. Mä odotan joulua ihan muista syistä. Vaikka en mä siltikään valittaisi, jos joku näistä sinne kuusen alle eksyisikin.

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

18 kommenttia:

 1. Kivoja toiveita! Ja ihanaa kun muutkin tykkää vielä lautapeleistä (meillä kotona niitä pelataan _paljon_ :D), Dixit on yksi munkin suosikeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis lautapelit on ihan parhaita! Mä vaan pääsen pelaamaan yhtään mitään niin harvoin, kun koskaan ei ole ketään kenen kanssa pelata :(

   Poista
 2. Mäkin rakastan lautapelejä! Aliaksessa olen toivoton paitsi välillä:D On totta, että mitä vanhemmaksi tulee sitä vähemmän lahjatoiveita löytää! Mulla ei esim ole yhtään toivetta:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no sitten ei ainakaan pety jos mitään ei toivo! Mutta kyllä mäkin pärjäisin aivan hyvin ilman lahjoja, nämä vaan sattuvat muutenkin olemaan mun toive/hankintalistalla, niin jouluhan tulee tässä kohdin hyvin mukaan kuvioon!

   Poista
 3. Lautapelit on ihania :)
  Kivoja toiveita sinulla! :)

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä niin totta, että kun vanhenee niin toiveet vähenee. Itsekin tykkään ihan tosi paljon kaikista lautapeli-illoista :)

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Dixit on kyl iha paras ! Ja aliaskin on hyvä, ollaan Sinin kaa lyömätön pari siinä ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikään ei voita kunnon Alias-rökitystä just sen parhaan parin kanssa! :D milloinkahan sitä pääsis seuraavan kerran pelaamaan...:D

   Poista
 6. Joo lautapelit ja kirjat on toivelistalla täälläkin! Etenkin pelihylly kaipais kipeästi täydennystä.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 7. Uusi lautapeli olisi kiva saada lahjaksi. Samoin lämpösukat jollakin kivalla kuviolla.

  VastaaPoista
 8. Hyvä lista, kävisi mullekin kaikki noista! Tosiaan, nykyään ei kyllä halua mitään krääsää nurkkiin, kaikki käytännöllinen, aineeton ja/tai kuluva (syötävä) on in :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan samaa mieltä! Suklaa ei petä koskaan <3

   Poista
 9. Ihanat noi mopsisukat! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Kuvan löysin vaan netistä, mutta tollaisia mä oikeasti kaipaan mun varastoihin. Oispa Helsingissä oikein iso Forever 21, siellä on maailman parhaat söpöjen sukkien valikoima!

   Poista