tiistai 5. joulukuuta 2017

JOULUKYSYMYKSIÄ VIDEOLLA REVONTULIPALON KANSSA | PANNARIKALENTERI 2017 LUUKKU 5


Tämän päivän luukussa onkin jotain superspessua ja jotain, mitä mä en ole koskaan tehnyt! Me kuvattiin Revontulipalo-blogin Lindan kanssa teille video. Pyydettiin teitä laittamaan meille somessa kysymyksiä jouluun liittyen, joihin me sitten vastattiin videolla. Oli semisti outoa höpötellä kameralle, ja vielä oudompaa oli editoida tätä koko hommaa ja seurailla meitä! Taas oli pieniä teknisiä vaikeuksia messissä, mutta toivottavasti me onnistuttiin teitä viihdyttämään! Jos upotettu video ei näy, niin videon näet myös tämän linkin kautta.


Myös Lindalla ilmestyy hänen joulukalenterissaan toinen video, mikä me kuvattiin yhdessä, nimittäin piparkakkutalonkasauskisa! Kannattaa myös ehdottomasti käydä tuokin video kurkkaamassa. Mä katsoin sen äsken itse ekaa kertaa, ja saatoin naurahtaa itsellenikin hieman!

Tämä mun video ei muuten nyt ilmestynytkään mulla tuolle mun vanhalle musakanavalle, vaan olen luonut ihan uuden kanavan, jonne jatkossa aion jakaa kaikki muut videot, oli ne sitten tägejä, haasteita tai ihan perusvlogeja. Menkää siis seuraamaan myös tuota toista kanavaa, niin oot heti kärryillä, kun sinne jotain julkaisen!

Tällaista meillä siis tänään! Mitä tykkäätte videoista, vai pitäisikö pysyä ihan vaan tässä perinteisessä kirjoittelussa?

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessa, musa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

13 kommenttia:

 1. Oli superhauskaa kuvata videoita sun kanssa! ♥ Todellakin tee videoita myös jatkossa, täällä ainakin yks jota kiinnostaa nähdä.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Ja saattaahan sitä jotain muutakin olla tulossa...:D

   Poista
 2. Oottepa sulosia, tosi kiva video! ♥

  VastaaPoista
 3. Katoinki just Lindan blogista sen toisen videon minkä kuvasitte ja tykkäsin kyllä näistä molemmista! :) Tee ihmeessä jatkossakin videoita ♥

  VastaaPoista
 4. Tässäki on ihana ja joulunen fiilis, ootte niin rentoi kameran edessä!

  VastaaPoista
 5. Täähän oli hauskaa katottavaa! Ihanan jouluinen tunnelma tässä videossa <3

  VastaaPoista
 6. Tää oli tosi kivasti toteutettu video! :)

  jenny.k.jokinen@dnainternet.net

  VastaaPoista