keskiviikko 13. joulukuuta 2017

VAPAUSNyt mä olen vihdoin vapaa. Mun lukukauden päättävä kolmen tentin hirviöputki oli tänään. En ole ihan satavarma, pääsenkö kaikista läpi, mutta pääasia on, että nyt ne ovat takana eikä mun kuukauteen tarvitse murehtia koulutehtävistä.

Viimeisen tentin jälkeen me siirryimme Muumi-kahvilaan. Tilattiin kaakaota ja glögiä ja kakkua ja vaan oltiin, ilman stressin häivää, ilman pakottavaa kiirettä kotiin tekemään mitään. Istuttiin ja juteltiin, sade ropisi ikkunaan ja joululaulut soivat.


Tänään mä aion katsoa Netflixiä, kutoa sukkaa, nukkua, tehdä blogijuttuja, mitä ikinä tahdonkaan. Koska mä voin. Mä olen lomalla. Mä olen vapaa.

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

9 kommenttia:

 1. Ihanaa joululomaa sinulle!
  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa! Mulla vielä tää ja huominen pänttäämistä edessä...

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ihan kohta sekin on sulla takana ja pääset säkin lomailemaan <3

   Poista
 3. Ihanaa lomaa sulle! ♥ Mulla on ensi viikolla joka päivä paitsi torstaina ja perjantaina koe ja ne stressaa kyllä hulluna ja lisäksi on paljon muutakin tekemistä. Onneksi joulu on kuitenkin pian, se tuo niin paljon iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ ja kyllä jouluna sitten ehtii rauhoittua ja rentoutua!:)

   Poista
 4. En kestä miten söpöt kuvat susta! :D<3 Ihanaa lomaa, se on ansaittu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDD kiitos kovasti Elli! Ja samoin sulle!! ♥

   Poista
 5. Oi toi tunne!♥ Mulla oli eilen viimeinen tentti, ja suunnattiin sen jälkeen kavereiden kanssa jäätelölle, ja sitten näin vielä kaveria piparkakkulaten merkeissä. Oli kyllä ihanaa istua oikein pitkän kaavan mukaan kahvilla. Ei tarvinnut miettiä sitä, että kotona odottaa kasa koulujuttuja. Oonko muuten ymmärtänyt oikein, että luet suomen kieltä? :D Mietin vaan, kun luen itse Tampereella suomen kieltä nyt ekaa vuotta! :P

  anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista