sunnuntai 3. joulukuuta 2017

ADVENTTICOVER 1 | PANNARIKALENTERI 2017 LUUKKU 3


Kuten tiedättekin, musiikki ja sen luomisen eri muodot on mulle hirveän tärkeää ja aina olenkin sen halunnut tuoda myös joulukalenteriin. Tänä vuonna mulle tuleekin joulukalenteriin adventticoverit! Joka sunnuntai julkaisen mun Youtube-kanavalle ja tänne blogiin mun versioinnin jostain joululaulusta. Tänään aloitetaan tyttö ja kitara -kombolla ja Winter Wonderlandilla! Toivottavasti tykkäätte, vaikka mun kitaransoittotaidot ovatkin mitä on, haha! Toi ikävä kyllä kuuluu varsinkin alussa ihan kauhean hiljaisena, vaikkei se siltä muokkausvaiheessa vaikuttanutkaan, mutta toivottavasti saatte kuitenkin selvää. Mut hei, more is to come!


Tämä postaus on muuten mun blogin viidessadas julkaistu postaus, voitteko uskoa! Mulla meni myös tässä pari päivää sitten sata lukijaa täyteen, ja teitä onkin tullut ihan viime aikoina ihan superpaljon lisää. Iso kiitos ja nöyrä hatunnosto teille kaikille, jotka olette täällä messissä mukana, jätätte ihania kommentteja tai muuten vaan päädytte tänne mun juttuja lukemaan. Ootte parhaita ♥

Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

18 kommenttia:

 1. Ihana cover ja kyllähän sulla näin ummikon mielestä kitaran soitto luonnistuu! *.* Paljon onnea yli sadasta lukijasta, sä ansaitset todellakin jokaisen niistä♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon, ihana kuulla! Kiitti Sini <3

   Poista
 2. Vau miten hyvin osaat laulaa ja soittaa kitaraa! Mun laulaminen kuulostaa lähinnä variksen rääkynnältä ja kitaraa en osaa soittaa sitten alkuunkaan.

  Ja onnea 500. postauksesta sekä yli sadasta lukijasta!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä kuulostaa niin laulu kuin soittokin!<3

  VastaaPoista
 4. Ihana sinä ♥ Mä en kitarasta juuri mitään tajua, mutta kyllä ainaki mun korvaan kuulosti sekin superkivalta :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 5. Siis wau, oot kyllä tosi taitava ja rakastan sun lauluääntä tosi paljon ♥ Mä ite yritin joskus ala-asteella opetella kitaransoittoa, mutta mulla ei riittänyt kärsivällisyys ja lopetin hyvin nopeasti :D Nyt vanhempana vähän harmittaa, koska olisi niin kiva osata soittaa edes jotain soitinta..

  VastaaPoista
 6. Hienosti vedät :) Mulle ei meinannut vaan ääni kuulua, vaikka oli äänet täysillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo ikävä kyllä toi tuli tosi hiljaisena, vaikks muokkausvaiheessa ei siltä kuulostanutkaan:/

   Poista
 7. On sul kyllä upea ääni! 😍

  VastaaPoista
 8. Noi korkeet äänet soi tosi ihanasti! 😍

  VastaaPoista
 9. Vitsi sulla on kiva ääni <3

  VastaaPoista