perjantai 6. heinäkuuta 2018

Ihana löytö Marimekolta

Mä olen pitkään jo passiivisesti katsellut itselleni uutta reppua vanhan luotetun kissareppuni tilalle (joka vilahtaa muun muassa tässä postauksessa). Kaipailin jotain ehkä hieman pienempää ja hillitympää kissanpentujen vastapainoksi, niin ihania kuin ne ovatkin. Kova kulutus alkaa myös jo kissarepussa näkyäkin, joten uuden repun silmäily oli helposti mulla perusteltavissa. Toisaalta, mikäpä ei olisi? Mä olen muutenkin reppuihmisiä ihan jo sen ergonomisuuden puolesta, kun vertaa olkalaukkuihin ja kangaskasseihin. Mun edellisten pienempien reppujen hajottua on kuitenkin kangaskassitkin olleet kovassa käytössä, sillä ei tuota isoa kissareppua jaksa aina arjessa raahata mukana.

Yhtenä päivänä tällä viikolla mun teki ihan muuten vaan tehdä visiitti pitkästä aikaa Marimekon tehtaanmyymälään Herttoniemeen. Marimekon tehtaanmyymälä on yksi niistä vakkaripaikoista, joissa ollaan äidin kanssa jo vuosikaudet käyty aina silloin tällöin ihan muuten vaan pyörähtämässä. Marimekolta löytyy aivan ihania tuotteita, ja vaikka outlet-hinnatkin ovat usein ihan mahdottomia mun kukkarolle, on niitä mekkoja ja astioita silti ihana välillä käydä edes hiplailemassa. Toki outletista tekee usein myös hyviä löytöjä, ja niin kävi tälläkin kertaa!


Koska hupsista vaan, hetkeä myöhemmin poistuttiin myymälästä minkäpä muun kuin uuden repun kanssa! Mä en ole koskaan varsinaisesti edes harkinnut tämän mallisen repun hankintaa, ihan vaan koska mulle vetoketju tuntuu niin käytännölliseltä ja turvalliselta vaihtoehdolta, että olen automaattisesti kaihtanut tällaisia nauhalla suljettavia läppämalleja. Kuitenkin kun se siellä kökötteli, kiinnostuttiin heti äidin kanssa molemmat. Reppua oli saatavilla kahdessa erilaisessa mustavalkoisessa kuosissa, ja ihan käsittämättömässä alessa: normaalisti 99 eurolla myytävän repun hintalapussa luki 45 euroa! Muuten tuokin kuulostaisi mun korvaan suht isolta summalta, mutta Marimekolta haluan odottaa sellaista laatua, että hieman isompi satsaus olisi sen arvoinen. 

Reppu ei nyt huomattavasti ole edeltäjäänsä pienempi, mutta ehdottomasti tyylikkäämpi ja hillitympi! Kissareppua en kuitenkaan aio täysin hylätä, ja vetoketjunsa, sivutaskujensa ja kokonsa ansiosta sille löytyy yhä käyttöä ainakin matkoilla. Mutta näin parin päivän kokemuksella alan pikkuhiljaa tottua myös tähän uutukaisen toimintamalliin, ja vielä uutuudenhohdossa olen joka päivä innoissani lähdössä ulos uuden reppuni kanssa. 


Seuraavana päivänä tosiaan päädyinkin sitten puolestaan H&M:lle vain katselemaan, ja lähdin sieltäkin 45 euroa köyhempänä. Seuraavaksi tarvitsisinkin sitten uuden sateenvarjon uuden reppuni kaveriksi. Nykyiseni on ostettu Tigerista kolme (!) vuotta sitten, ja nyt on ehjyydeltään ja ruosteisuudeltaan siinä kunnossa, että olisi ehkä korkea aika ostaa ihan kunnon vehje. Eli vinkkejä, mistä lähtisin itselleni metsästämään laadukasta ja kohtuuhintaista (ja mahdollisimman söpöä tietenkin) sateenvarjoa, otetaan ehdottomasti vastaan!

Millä ostoksella sä olet viimeksi hemmotellut itseäsi?

Liity lukijaksi tästä!
Seuraa Facebookissa, Instagramissa (sannalovesfood), vlogi-YouTubessamusa-YouTubessa ja Snapchatissa (sannapannari)

10 kommenttia:

  1. Toi on kyllä tosi ihanan näkönen reppu! Marimekon kuosista ei voi koskaan oikein kieltäytyä :D
    Ite hemmottelin itteäni farkkutakilla. Makso nelisenkymppiä, mutta oon haaveillu siitä jo muutaman viikon, joten oli pakko saada loman alkajaisen kunniaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Marimekon kuoseissa on kyllä sitä jotain! Ja kuulostaa ihanalta, kyllä sitä välillä pitää satsata johonkin josta on pitkään haaveillut <3

      Poista
  2. Aivan ihana reppu <3 Oon itse ihaillut marimekon reppuja ties kuinka kauan, mutta oon jättänyt ostamatta juurikin hinnan takia. Reppukateus iski!

    Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin oon jo kuukausia katsellut Marimekon reppuja eri malleissa ja kuoseissa, nyy tuli vaan niin hyvä tarjous että pakko oli ostaa :D

      Poista
  3. Ihana reppu!! Todellakin löytö! :)

    - Kiia // https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Voi vitsi miten kiva reppu, toi sopiikin sulle niin hyvin tyylillisesti! *.*

    VastaaPoista
  5. Onpa kivannäköinen reppu! Pitäisi itsekin ostaa tulevia yliopisto-opintoja varten, mutta tuntuu että mikään ei miellytä (tai sitten ne ovat ihan liian kalliita). Joten koska tällaiset _hyödylliset_ ostokset ovat niin hankalia, ostin tuossa viime viikolla 80€ edestä pelejä (The Sims 4 Vuodenajat sekä Detroit - Become Human, hups).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä ratkaisulta, haha! Ja joo, musta tuntuu aina samalta kun etsii jotain oikeasti tarpeellista, kaikki on joko rumaa tai kallista. Siksi alennusmyynnit ja tarjoukset ovat parhaita!

      Poista