perjantai 12. joulukuuta 2014

Drawings: Lara Croft (Tomb Raider) ÄÄNESTÄKÄÄ MUT VOITTOONGameStop Suomella on käynnissä kilpailu Facebook-sivuillaan, jossa tykkääjiä pyydetään piirtämään/maalaamaan/taiteellisesti omin kätösin luomaan lempi-PlayStation -pelihahmonsa. Eniten tykkäyksiä saanut kuva/sen tekijä voittaa PlayStation 4:sen. Kilpailuhenkisenä ja innokkaana tilaisuudesta päästä piirtämään päätin sitten riirtää Lara Croftin jousipyssyineen. Taustan väritys ei ihan onnistunut, niin viimeistely hoitui leikkaa&liimaa -menetelmällä, sen vuoksi rypyt Laran olassa.

Äänestää voi siis täältä, yksinkertaisesti tykkäämällä mun kommentista (ei kannata mennä tykkäilemään muiden kuvista, huonontaa vain mun mahiksia :D). Ja käskekää kavereidenkin mennä tykkäämään!

Kiinnostaako teitä nähdä enemmänkin mun piirrustuksia blogissa?

4 kommenttia:

 1. Tällaisen ääntenkalastelun, aka huorittelun vuoksi ei mm. demokratiakaan tule koskaan toimimaan tasa-arvoisesti. Tämä on kilpailumielessä aika härskiä toimintaa, kun aidosti hienot teokset jäävät vähemmille äänille ja tällaiset huorausteokset ampaisevat voittoon, jota ne eivät selvästikään ansaitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanko tiedustella, että mikä tekee tästä "huorausteoksen, joka ei ansaitse voittoa", ja mitä ne aidosti hienot teokset sitten ovat? En sano oman työni olevan hienoin, enkö väitä voittavani, mutta kyllä mä voin aika varmasti sanoa, että mun piirustus on hienompi kuin ne lukuisat paintilla tehdyt kuvat, johon on kirjoitettu NHL ja ehkä piirretty joku tikku-ukon tapainen. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen eikä kenenkään mielipide ole huonompi kuin toisen, mutta mulle silti jäi vähän epäselväksi kommenttisi perusta.

   Poista
  2. Ja eikö kilpailussa kuulukin markkinoida itseään ja nimenomaan houkutella äänestäjiä juuri omaksi hyödykseen?

   Poista
  3. Anteeksi arvon kanssa anonyymi, mutta eiköhän meistä jokainen päätä antaako äänensä kuvalle. Onko sitten mielestäsi nämä paint-taideteokset parhainta kermaa? Punnitse sanojasi.

   Poista