keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulun soittolista


Paras joulumielen herättäjä on usein joululaulut. Pari päivää olen siis kuluttanut kahta joululevyäni puhki, kunnes eilen illalla (Jouluradiota etsiessäni) bongasin Radio Aallon joulusoittolistan. Tunnin sitä kuunneltua tuli tosin samat kappaleet kuultua vähän liian monta kertaa.


Mutta asiaan:VIISI JOULULAULUA, JOITA ILMAN EI OLE JOULUA:


1. Varpunen jouluaamuna. Mun ehdoton lemppari ollut niin kauan kuin vain muistan. Kaunis laulu, kaunis tarina, ja kaiken lisäksi suomalainen! Erityisesti Marco Hietalan versio on i-ha-na ♥♥♥


2. Rajaton - Kulkuset. Kuulin tämän eilen radiosta ensimmäistä kertaa moneen vuoteen, ja on se vaan mahtava! Lauleskeltiin Tarun kanssa tätä yksi päivä koulussa ja jotenkin osasin melkein tarkalleen ulkoa. Tätä kuunnellessa ei voi välttyä naurulta, ilolta ja aidolta joulumieleltä!


3. Nightwish - Walking In The Air. Tätä biisiä tulee kuunneltua ympäri vuoden, koska eihän se varsinainen joululaulu ole. Kuitenkin jouluna tulee Oceanborn-levyä kuunneltua, ihan koska tämä biisi sieltä löytyy. Ja on se vain niin kaunis! <3


4. Petteri Punakuono. Yksinkertaisuudessaan. En mä tätä osaa enempää selitellä, ihan paras!


5. Raskasta joulua - Nisse-polkka. Nopea joululaulu yhdistettynä särökitaraan ja ylinopeaan rumpukomppiin. Tätä ei oikeasti pysty kuuntelemaan pokkana! Ja olen varma, että koska se on vedetty aivan yli ja kliseistetty hevikategoriaan, ei kukaan voi käyttää lausetta "en tykkää hevistä" tekosyynä tätä kipaletta vastaan. Jokaisen kannattaa edes kerran kuunnella tämä, saatatte saada uuden lempparin, vaikkette muuten raskaasta musiikista tykkäisikään.


Meillä on ollut harvinaisen kiireinen aattoaamu! Ollaan kierrelty ympäri Helsinkiä, halpojen karkkien ja joulukuusen koristeiden perässä, ja toimittamassa pikku-Joulupukkien virkaa. Toivottavasti tämä tästä nyt rauhoittuu. Hyvää ja rauhallista joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Pitkästi samat laulut soineet myös meillä! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista