sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Bändivideo!

Viime torstaina meillä oli keikka Popjazzilla. Kello seitsemän konserttiin, jossa meidänkin piti olla, oli tullut esiintyjäkato, joten olimme jo aikaisemmassa viiden konsertissa. Lähdin koulusta etuajassa ja saavuin Popjazzille. Siinä me aikamme odoteltiin muita bändin jäseniä saapuvaksi paikalle, että saataisiin soundcheck tehtyä, meitä oli siis kaksi paikalla silloin neljältä. 16:45 kolmas jäsen saapui paikalle, ja me todettiin, ettei niitä muita taidakaan tulla. Kuusi soittajaa väheni kolmeen, kaksi biisiä yhteen. Mutta biisin tunnelma ja lataus oli varmasti tuplasti hienompi. Käänteistä verrannollisuutta, ehkäpä? 


Nyt sain kuitenkin videon ladattua YouTubeen (oli muuten nopein lataus ikinä, yleensä on parikin tuntia pitänyt odotella ja hampaita kiristellä, nyt oli lataus valmis ennen kuin ehdin edes silmää räpäyttää! Rehellisesti latasi varmaan viidessätoista sekunnissa). Kuvanlaatu antaa ymmärtää, että video olisi otettu älypuhelimen sijaan perunalla, mutta äänentoistossa ei kuitenkaan samaa ongelmaa ole. Ja äänihän on se, mikä ratkaisee? ;)

Biisi oli siis Ironic, alkuperäinen esittäjä iki-ihana Alanis Morissette, jo toinen coverimme hänen tuotannostaan (edellinen oli siis You Oughta Know parin vuoden takaa). Esitetty laulu-kitara-basso -trion voimin. Kertokaa, mitä tykkäätte! 


Tänään on ollut hieno viikonloppu, ylä- ja alamäkineen, näistä postausta myöhemmin. Joululomalle on suuria suunnitelmia, postausten ja ulkoasunkin suhteen, pysykää kuulolla! Saa nähdä, tapahtuuko jo ennen joululomaa jotain ;)

Hyvää viimeistä kouluviikkoa (/viimeistä viikkoa ennen joulua) kaikille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti