keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kuteet

Voi mä rakastan sanaleikkejä. Blogini sai uudet kuteet, ulkoasu siis uudistui! Melkein voisi sanoa että ihan uuden vuoden kunniaksi. Mutten sano. Tosiasiassa ihan sattumaa oli juuri tämä ajankohta. Oikein sopiva sattuma kylläkin. 

Viimeisen vuorokauden aikana olen säädellyt vaikka jos mitä, pahoitteluni, jos olet osunut postauksia lukemaan juuri niinä karmeimpina hetkinä. Viime yönä en meinannut saada unta blogin ulkoasua murehtiessani, ja päätin, että tänään se vihdoin tapahtuu, se lopullinen muutos. Uusi banneri, uusi taustaväri, uusi sivukuva, uusi sitä sun tätä. Vaikka mitä on muuttunut, ulkoisesti siis. Sisältö pysyy aivan yhtä laadukkaana jatkossakin, ellei kehity entisestään (koska ikinä ei ole tarpeeksi hyvä ja aina voi kehittyä ymsyms). Paljon on tiedossa postauksia, että ei tämä mun viime aikojen hurja postaus tahti ole mihinkään katoamassa! Multa ei nyt vuosikatsausta heru, postauksia kun ei katsos ihan joka kuulta ole. Katsotaan uudestaan sitten vuoden päästä!


Pakko sanoa, että tykkään tästä uudesta bannerista. En suunnitellut siitä yhtään tämännäköistä. Itselaukaisimen kanssa pelleillessä tuli kuvia otettua varmaan enemmän kuin laki sallisi (niin kuin varmaan kuvasta huomaatte), mutta ne parhaat otokset (ja suurin osa muistakin) ovat epätarkempia kuin *insert naseva vertauskuva*. Ihan hauska tästä lopulta tuli. Ilme vähän sinne päin, Nallukka lojuu sängyllä ja Tiitus hiippailee selkäni takana. Mutta ei kai tätä blogia voisi paremmin kuvailla. Vähän sinne päin, mutta kuitenkin juuri oikein. Ja myönnän, kissat ja nallet eivät kuuluneet alkuperäiseen suunnitelmaan. Mutta ei tämä blogi olisi oma itsensä ilman heitä!

Vielä jotain hienosäätöä saatan tehdä (en ole vielä ihan varma tuosta keltaisesta, niin ihana kuin se onkin, ja otsikko olisi kiva saada keskelle, halp!), mutta pitkästä, pitkästä aikaa, ehkä ensimmäistä kertaa All you need is imaginationin historiassa, olen ulkoasuuni tyytyväinen.

Tähän on hyvä lopettaa vanha vuosi. Tästä on erittäin hyvä aloittaa uusi vuosi. Saa nähdä, tuleeko tänä yönä vielä erillistä uuden vuoden postausta, mutta kuten eräs nainen totesi minun salakuuntelemana ohikävellessäni, "ei kai niitä voi liian moneen kertaan toivotella". 

Siispä, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti